Jump to content

john64

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by john64

  1. Παιδιά καλημέρα....Παρακαλώ ΕΧΟΥΜΕ ενα καλό μάστορα για ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση.... χθές το βράδυ ήρθα από Πύργο ετάκτως στην Αθήνα ...με το golf v μου tsi 2007 ,το οποίο πριν λίγες ημέρες μου είχαν κάνει για πρώτη φορά ευθυγράμμιση, μετά απο επισκευή του εμπρόσθιου συστήματος. Το αυτοκίνητο τραβούσε λίγο δεξιά αλλά το ποιό σπαστικό ήταν, οτι μετά τα 140 και ιδίως στα 160-170 συντονιζόταν και ταρακούναγε ,έντονα αντιληπτό ακόμα και από την κόρη μου και στο τιμόνι αλλά και στην καμπίνα. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα....άνοιξε απότομα την πόρτα του και κτύπησε το αγρατζούνιστο Golf5 μου ,αρκετά στο δεξί εμπρός φτερό και πήρε και το προφυλακτήρα στο πλάι ,που έφυγε και απο την θέση του...παραδέχτηκε την ευθύνη του και είπα να το πάω για καλύτερα στην αντιπροσωπεία(Δέλτα καρ) για επισκευή με γνήσια ανταλλακτικά και γνήσιο χρώμα βαφής...αλλά φοβάμε....τι πρέπει να προσέξω; το φτερό γίνεται να βαφτεί εκτός αμαξώματος και μετά να μονταριστεί; το χρώμα ασημί θα ειναι τι ίδιο ή θα έχουμε σκηνικά; Το αυτοκίνητο είναι 14 ετών αλλά το πλένω μόνος μου σωστά και το διατηρώ σε γκαράζ... ευχαριστώ.-
  3. Καλησπέρα,άκουσα και εγώ τον γνωστό πλέον θόρυβο (σφύριγμα) στην δεξιά πλευρά με ανοικτό το παράθυρο του συνοδηγού ,κινούμενος σε ήσυχο δρόμο με μικρή ταχύτητα.Χωρίς να έχω διαβάσει τιποτα από τα γραφόμενα εδώ(βλακεία μου) πήγα στην αντιπροσωπεία Δ.... CAR όπου έχω κάνει και όλα τα servis.Στην αρχή δεν άκουσαν τίποτε...μετά το σήκωσαν και πήγαν στο γνωστό σημείο και...αποφάνθηκαν... αντλία νερού (τώρα ΑΚΟΥΣΑΝ)αφού έχεις κάνει και 160.000χλμ...είστε σίγουροι.....ναι... μπορεί να διαλυθεί σε μία ημέρα, μία εβδομάδα ή σε ένα χρόνο και μένεις....400 ευρώ,παζάρι και καλά στον παζάρι την άφησαν όλα μαζί 350.Την αλλάζω...παραλαμβάνω το golf 140,μετά από 3 ώρες το δοκιμάζω και ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΣ .Τους το αναφέρω και ο μηχανικός λέει οτι κάνει λιγότερο και στο επόμενο να αλλάξουμε και τον ιμάντα και ρουλεμάν....δεν πληρώνω... παίρνω την παλιά αντλία( να την στείλουμε στους γερμανούς τους λέω να την τσεκάρουν) και ζητώ ραντεβού μεν τον Διευθυντή και τον αρχιμηχανικό της Εταιρείας, το οποίο είναι για αύριο το πρωί....τους είπα να παραγγείλουν και τα άλλα σχετικά τα οποία δεν είχαν διαθέσιμα... Εχει να προτείνει κάποιος κάτι....τι μπορεί να φταίει;;;καλώς άλλαξαν την αντλία ή να τους βάλω να την ξαναβάλουν;;;
  4. ΕΠΕΙΓΟΝ ...εχει κάποιος την διεύθυνση και τηλέφωνο του ειδικού.......στην επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο στην Θεσ/νικη......μάλλον.. ένα φορτηγό ακούμπησε και έσπρωξε, με τη ρόδα του το παρκαρισμένο , ΑΘΙΚΤΟ και αγρατζούνιστο 10ετίας γκολφάκι μου στην Πάτρα ,στο νεύρο πίσω φτερού κάτω από την τάπα του ρεζερβουάρ ,με αποτέλεσμα ένα μεγάλο βαθούλωμα...Και να φανταστείτε πάντα το έβαζα σε πάρκινγκ...Έχω βρει έναν Ανδρέα στα Ιωάννινα και ένα Φώτη στην Αργυρούπολη ,που χρησιμοποιούν την μέθοδο P.D.R. με εκπληκτικά αποτελέσματα όπως φαινεται από σχετικές φωτογραφίες ξέρει κανείς κάτι η τους έχει επισκεφτεί....Ευχαριστώ.
  5. Ενδιαφέρομαι για την διεύθυνση και τηλεφώνου του ειδικού στην Θεσ/νικη......ποια μέθοδο χρησιμοποιεί ....μήπως είναι ο theopro γνωστός σαν γιακούμπ στην Νέα Ιωνία θεσ/νικης. Επίσης εάν γνωρίζει κάποιος φίλος ΕΙΔΙΚΟ....... στην επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο, με την μέθοδο P.D.R. στην Πάτρα.
  6. Συγνώμη παιδιά λάθος του 2007 ...ήθελα να πώ.....και η βλάβη ήταν..... στην αριστερή πλευρά πίσω πόρτας (όπως την κοιτάμε από πίσω) επάνω ,υπάρχει ένα πλαστικό σαν φυσαρμόνικα, που μέσα υπάρχει η καλωδίωση, που πηγαίνει στην ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά και στο σήμα χερούλι που λειτουργεί σαν διακόπτης, υπάρχουν 5-6 καλώδια το ένα από αυτά, λευκού χρώματος και ψιλό ήταν κομμένο.....στεγνά.... και άλλα δύο πιο χονδρά ήταν χαρακωμένο το πλαστικό τους ,αλλά το σύρμα δεν είχε κοπεί.Το βρήκε σε δύο λεπτά ο τεχνικός στην αντιπροσωπεία της VW- ΔΕΛΤΑ CAR αφού πρώτα σύνδεσε το αυτ/το στο μηχάνημα και η διάγνωση μάλλον του έβγαζε.... σαν βραχυκυκλωμένο,πήγε κατευθείαν στη πίσω αριστερή καλωδίωση.....μπράβο του... συγχαρητήρια στο παιδί.... πριν μπω στο συνεργείο μιλάγε γερμανικά με τουρίστες, προσπαθώντας να τους λύσει κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα που είχαν με ένα 4x4 vw trasport και όμως έμαθα είχε εργαστεί και σε συνεργείο στην Γερμανία.Επειδή είχαν πολύ δουλειά......όπως είπε... ο έχων το πρόσταγμα του συνεργείου ,να τηλεφωνήσω αργότερα το μεσημέρι ώστε να μου πουν ώρα, για να ξαναπάω να το φτιάξουν .....τελικά πήγα σπίτι και αποφάσισα να το φτιάξω μόνος μου,αφού βαριόμουνα να ξαναπάω στο συνεργείο και ήταν τόσο απλό... ξεγύμνωσα τις άκρες του κομένου καλωδίου και το κόλλησα , με κολλητήρι βάζοντας και μονωτική ταινία ,ξεχωριστά και στα άλλα δύο χαρακωμένα και κατόπιν τα τύλιξα όλα μαζί με την υπάρχουσα δικιά τους αφρώδη εργοστασιακή μαύρη ταινία που είχαν και κατόπιν έβαλα το μαύρο προστατευτικό πλαστικό και το κούμπωσα στο πάνω μέρος της πίσω πόρτας απο όπου είχα αρχίσει.-Αυτά ευτυχώς.. που δεν είχε χαλάσει...ή δεν μου είπαν ότι έχει χαλάσει η ηλεκτρομαγνητικά κλειδαριά..Όλα καλά.
  7. Καλησπέρα..... είμαι νέο μέλος και έχω ένα Golf tsi 1400 του 1997.Είμαι αρκετά ψείρας και χθες έριξα ένα καλό πλύσιμο,φυσικά με το δικό μου πλυστικό μηχάνημα γιατί δεν εμπιστεύομαι τα πληντήρια...'ασε που κοροιδεύουν...σήμερα λοιπόν ανακάλυψα ότι ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ. Άνοιξα -έκλεισα τον τηλεχειρισμό τίποτε. Τελικά την άνοιξα από μέσα , βγάζοντας την πλαστική τάπα της πλαστικής ταπετσαρίας της πόρτας και σπρώχνοντας το σχετικό εσωτερικό μοχλό όπως αναγράφει και το σχετικό προσπέκτους.Έψαξα στο φορουμ για κάποια λύση αλλά δεν βρήκα κάτι.. Τι βλάβη μπορεί να έχει;;;;;το σήμα-χερούλι είναι ηλεκτρικό σαν διακόπτης ,παρατήρησα οτι δεν αντιδρά καθόλου...ποιά η λύση εκτός αντιπροσωπείας κ.λ.π. Ευχαριστώ.-
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.