Jump to content

giannakos94

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About giannakos94

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Amarok

giannakos94's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Έτσι πίστευα και γω φιλε .. και άκουγα και γω ότι έχει καλούς χώρους . Απλά τα καινούργια review από το 16 και μετά όλοι αναφέρουν τα πολύ στενά πίσω καθίσματα ..
  2. Hmm αν ήταν έτσι όπως λες τα ύψη και την παλευαται θεωρώ πως καλά είναι . Αλλά γενικά ακούω ότι οι χώροι είναι πολύ μικροί σε σχέση με τα αλλά της κατηγορίας
  3. Δεν ξέρω ακριβώς τις γενιές .. για καινούργιο ενδιαφέρομαι ..
  4. Τι παίζει με τις πίσω θέσεις στα Polo ρε παίδες ; Μπορούνε να ταξιδέψουν 2 άτομα στα πίσω καθίσματα η ούτε λόγος ; Έχω ακούσει ότι είναι από τα πιο στενά της κατηγορίας Δυστυχώς η δίκη μου θέση θα είναι τέρμα πίσω διότι είναι γύρω στο 1,90 αλλά ελπίζω να μπορώ να βάλω 2 δικούς μου πίσω( για 3 εννοείται ούτε λόγος )
  5. Καλημερα... εχει ακουστει τιποτα για του 1000αρηδες bluemotion με 95 -110 αλογα? Ειναι νεεοι κινητηρες σχετικα? Τα εχουν βγαλει τα προβληματακια τους ? Η θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε ?
  6. Καλημερα.. Θα μπορουσε καποιος να ποσταρει φωτογραφιες απο το εσωτερικο ενος πολο με ηλιοροφη ?Γιατι ειμαι πολυ ψημενος στο να βαλω Θα ηθελα να δω το μεγεθος της , τι αερα δινει μεσα στο αμαξι,ποσο ανοιγει κτλ Ευχαριστω
  7. Δεν εχω τρελες απαιτησεις οπως βλεπεις... ουτε με ενδιαφερει η ταχυτητα πραγματικα... Απλα να με παει και να με φερνει ανετα στα ταξιδια και μεσα στην πολη Πως θα μπορουσα να τους πιεσω για την καμερα? Μου εχουν πει και καλα οτι θα εχω δωρο συνεγερμο και αισθητηρες..
  8. Καλησπερα. Σκεφτομαι να παω σε αγορα του παραπανω polo... To σκεπτικο της βενζινης ειναι οτι δεν θα κανω πολλα χιλιομετρα γυρω στα 5-6 χιλιαδες το χρονο. Πιστευετε αξιζει η συγκεκριμενη αγορα? Με προβληματιζει λιγο ο 1000αρης διοτι θελω οταν παω καποια εκδρομη σε καποιο βουνο , σε προσπεερασεις κτλ να μην εχω θεματα. Απο εκει μου ειπαν οτι ο κινητηρας ειναι αψογος και μαλιστα καλυτερος απο τν 1.2 90 αλογα ...και πολυ οικονομικος. Η εκδοση ειναι η active με τα καλουδια μεσα ,ζαντες αλουμινιου κτλ... Ακομα θα μπορουσα να τους πιεσω να μου βαλουν καμερα οπισθοδρομιας η τσαμπα κοπος?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.