Jump to content

gregpap_7

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About gregpap_7

  • Birthday 03/07/1983

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ηρακλείου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

Recent Profile Visitors

674 profile views

gregpap_7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα! άλλαξα φλατζα στην πολλαπλά αλλα συνεχιζει να χανει λιγα λαδια δεν εχει σταματησει.... ο μηχανικος μου είπε βεβαια εχει αναθυμιασεις πολλεσ απο εκει που μπαινουν τα λαδια οταν δουλευει το μοτρερ και ανοιγει το καπακι. τωρα με εχει μπερδεψει λιγο και λαω να παω σε αντιπροσωπεια τησ σκοντα.
  2. Καλησπέρα σε όλους! εχω ενα fabia 2013 πετρελαιο, και αλλαξα φλατζα στην πολλαπλή εισαγωγη διότι ειχε μικρή διαρροή λαδιου εσταζε (στην μερια που ειναι η egr, και επανω στο φιλτρο λαδιου εβρισκα λαδια) εβαλα γνησια φλαντζα κανονικά, εχω κανει περίπου 2,000χλμ και πάλι τα ίδια ξερει κανειs τι μπορεί να φταιει?
  3. καλημέρα και καλή χρονιά, γνωρίζει κάποιος για polo 1,400 2001 τι διαστάσεις ηχεία φοράει?
  4. Καλησπέρα παίδες, άλαξα πριν κανα διμηνο δισκο πλατό στο αμάξι, τελευταία όταν πατάω συμπλέκτη ειτε απο νεκρά είτε στον δρόμο πορεία, στο τέρμα του συμπλέκτη έχω παρατηρήσει ένα τρίξιμο συνεχες κανει ο συμπλέκτης, όταν το αφήνω τπτ μια χαρά εχει ιδέα κάποιος τι μπορεί να φταίει?
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ POLO ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΣΥΔΝΥΑΣΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΏΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,.....ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΗΠΩς?
  6. Καλημέρα! Πρίν 10 μέρες άλαξα την ντιζα συμπλέκτη προληπτικά διότι ήταν πολύ σκληρο το πεντάλ, έβαλα ντίζα αυτόματη σαν αυτή που φόρουσε καινουργεία, Το πρόβλημα ειναι το εξής: Όταν το αυτοκίνητο κάνει καποιά χλμ αρχίζει να μην μπορεί να παρει καλά τησ ταχύτητες ειδικά την όπισθεν. μου είπε ο μάστορας να παω να πάρω ντίζα χειροκίνητη να ρεγουλάρετε, και να βγάλω την αυτόματη. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?
  7. Καλημέρα παιδία, έχω ενα polo 2001 1,400 101hp εχθες μου αναψε λαμπακι κοκκινο λαδιων λαδια εχω κανονικά αλλα αυτό συνεχίζει να αναβοσβήνει ολή την ώρα.? ξερει κάποιος τι μπορεί να παίζει?
  8. Καλημέρα παιδία ειχε ποτέ κανείς πρόβλημα με εγκέφαλο η πλεξουδά και αν ναι τι συμπτώματα είχε το αυτοκινητο σας δωστε μου τα φώτα σας.
  9. Δυστυχώς πεταλούδα αλλη παλι εκανε τα ίδια ακριβώς (δν την αγόρασα ομως δεν την πλήρωσα), τωρα ψαχνουμε πλεξουδα και μετά εγκέφαλο, μπλέξαμε με το κολο polo
  10. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω ακριβώς φίλε μου....αλαξα λ που ηθελε ετσι κιαλιος, αλαξα βαλβιδα γκαζιου, τπτ παλι τα ίδια... Σήμερα το πήγα να μας καθαρίσει πεταλούδα EGR και βλέπουμε... Εσύ έστρωσες με την καινουργεια πεταλούδα?
  11. Θα τα κοιτάξω ναι ισως τα ηλεκτρικά γενικός είναι λίγο ευθραστα.....τωρα το πήρα με 135.000χλμ. θα δουμε ελπίζω να στρώσει η φαση.!
  12. Βασικά το μόνο περίεργο που μου κάνει όταν ανάβει epc είναι μου κόβει το γκάζι εντελώς το σβήνω και όλα καλά....μου το έχει κάνει και μέτα το αλάγμα βαλβίδας φρένου και αισθητήρα λ. και πρίν. υποψιάζομαι πως είναι ένα σπασμένο λίγο κρύσταλλο στο πίσω φανάρι και οταν πήγα στο πλυντήριο και πήρε νερό μετά μου το έκανε, και όταν εβρεξε εχθές και πήρε πάλι νερό μου το έκανε..δέν ξέρω άλλα πιστεύω πως έχει σχέση. το παρακολουθο τωρα που εξιαξα το φαναρί να δώ αν θα μου το ξανακανει....και ίδομεν.
  13. Καλημέρα είχα αναμμένο check και που και που epc, το διαγνωστικό μου έβγαλε αισθητήρα λ, και κάτι με την ανακύκλωση καυσαερίων, συνήθως είναι από egr. αλλάξαμε αισθητήρα στα 140ευρω. και βαλβίδα του φρένου τον στοπ το αυτοκίνητο συνήλθε απο ψιλορετάρισμα. το check έκανε την εμφάνιση του πάλι μετά απο 2 μέρες, και το ecp επίσης. το επόμενο στάδιο είναι να καθαρίσουμε την EGR. τι μου προτείνετε άλλο να κοιτάξω.?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.