Jump to content

nikolakis81

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

nikolakis81 last won the day on December 26 2019

nikolakis81 had the most liked content!

About nikolakis81

  • Birthday 07/27/1981

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Βύρωνα
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikolakis81's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

13

Reputation

  1. Αγαπητέ φίλε, χρειάζεται η απαραίτητη κωδικοποίηση της κάμερας μετά την εγκατάστασή της, με την προϋπόθεση ότι έχεις προμηθευτεί τη σωστή κάμερα για το μοντέλο αυτοκινήτου που διαθέτεις. Επειδή, είχα βάλει και εγώ κάμερα στο δικό μου Golf 7, την κωδικοποίηση την είχα κάνει στο Delectronics, στη Λεωφόρο Αθηνών.
  2. Καλησπερα, χρονια πολλα! Το παρακατω site θα σε βοηθήσει. Εχει τα χαρακτηριστικα ζαντων απο καθε μοντελο αυτοκινητου. Νομιζω παντως οτι κανουν διοτι εχουν το ιδιο καρε.
  3. Vagcoding specialists λεγεται αυτος που το εκανα.
  4. Το εκανα με απομακρυσμένη διασυνδεση με εξωτερικο, Αγγλια. Με τον καιρο εμαθα οτι το αναλαμβανουν δυο πολυ καλα παιδια στη Λεωφορο Καβαλας, στο Χαϊδαρι. Η επωνυμια τους ειναι Delectronics, τηλ.2112167570. Σε περιπτωση που ενδιαφερεσαι εχω αμεσα διαθεσιμο μεταχειρισμένο active info display (απο ebay). Ελπιζω να σε βοηθησα!
  5. VAG CODING SPECIALIST. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ: https://www.vagcodingspecialist.co.uk/
  6. Μετα απο εναν ολοκληρο σχεδον μηνα και αρκετο ψαξιμο, σε εξουσιοδοτημενα και μη συνεργεια, σας πληροφορω πως ουδεις αναλαμβανει να κωδικοποιησει και να κανει το λεγομενο "component protection removal" και την κωδικοποιηση σε μεταχειρισμενο Active Info Display. Στη περιπτωση μου, αγορασα και το original infotainment navigation discover pro 9.2" το οποιο μεσω καλωδιου οπτικης ινας προβαλλει τους χαρτες στο AID. Την ολη κωδικοποιηση και οτι αλλο χρειαζεται, αναλαμβανει εταιρεια στην Αγγλια με κοστος 180 λιρων και ολη η δουλεια (component protection removal, coding, παραμετροποιηση immobilizer, κλπ) γινεται μεσω απομακρυσμενου ελεγχου (σου στελνουν μια συσκευη, την οποια επιστρεφεις μολις ολοκληρωθει η εργασια και κανεις download και εγκατασταση το teamviewer στο laptop ). Η διαδικασια θα λαβει χωρα την επομενη εβδομαδα και θα σας ενημερωσω για την εξελιξη.
  7. Εχεις απολυτο δικιο. Το ιδιο σκεφτομαι και τεινω προς αντικατασταση της οθονης μετα το περας της εργοστασιακης εγγυησης.
  8. Πιστευω ολο και καποιος θα υπαρχει. Θα σας ενημερωσω μολις εχω νεοτερα!
  9. Καλημερα...την παρηγγειλλα για το golf7, απο e-bay πριν λιγες μερες στην τιμη των 599,00 ευρω. Θα χρειαστει επιπροσθετα το πλαστικο πλαισιο (καλυπτρα) το οποιο δεν το εχω βρει ακομα στο χρωμα που ειναι τα υπολοιπα parts του ταμπλο. Για το θεμα τοποθετησης δεν εχω ψαξει ακομα. Μιλησα χθες με Φιλοσιδη αλλα δεν αναλαμβανουν την τοποθετηση/αντικατασταση, δεν συνιστουν την αλλαγη και θα χασω και την υπολοιπη εγγυηση 2 χρονων απο την αγορα του αυτοκινητου απ'οτι μου ειπαν. Επισης, τους ρωτησα απο περιεργεια ποσο κοστιζει η αγορα και μου ειπαν 1.450,00€ με την εκπτωση. Στο εξωτερικο παντως, απο βιντεο στο youtube και forums γινεται κατα κορον η αλλαγη και ο προγραμματισμος απο αναλογικο σε ψηφιακο. Οποιος γνωριζει καποιον που να αναλαμβανει τοποθετηση ας ενημερωσει.
  10. Ο ξαδερφος της γυναικας μου μενει μονιμα Τσεχια και ασχολειται με ανταλλακτικα αυτοκινητων. Μου τις βρηκε σε πολυ καλη κατασταση στην τιμη των 1.100 ευρω μαζι με το κοστος των μεταφορικων. Απο Ελλαδα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα. Απο e-bay καλυτερες τιμες αλλα με πολλα χτυπηματα απο πεζοδρομια, κλπ.
  11. Γεια σου φιλε μου! Ειναι 18αρες και η ονομασια τους "Durban". Δες και εδω περισσοτερες λεπτομερειες: https://www.kunzmann.de/shop/en/wheels-golf7-volkswagen-5-double-spoke-rims-durban-18-inch-golf-7.htm Εγω βεβαια, τις εβαλα ελαφρως μεταχειρισμενες σε πολυ καλυτερη τιμη.
  12. Καλησπερα, παιδια! Κατοχος Golf VII Bluemotion Facelift 1.5Tsi 130ps DSG7, απολυτα ευχαριστημενος εδω και πεντε μηνες. Πραγματικη οδηγικη εμπειρια το αυτοκινητο...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.