Jump to content

StamatisTSi

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

StamatisTSi last won the day on November 16 2021

StamatisTSi had the most liked content!

About StamatisTSi

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Βέροιας
  • Νομός
    Ημαθίας

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

StamatisTSi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

6

Reputation

  1. 1)Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση στην οποία η γιαγιά μου με όριζε εκπρόσωπο της για την διεκπεραίωση της μεταβίβασης. Εδώ χρειάστηκα μόνο το γνήσιο της υπογραφής της γιαγιάς μου. 2)Άδεια κυκλοφορίας(πρωτότυπη+φωτοτυπία) 3)ΚΤΕΟ(πρωτότυπο και φωτοτυπία) 4)Βεβαίωση περί μη οφειλής τελών κυκλοφορίας(το βγάζεις από το TAXIS με τους κωδικούς του πωλητή) 5)Ταυτότητες(φωτοτυπίες αγοραστή+πωλητή) 6)Αποδεικτικό καταβολής τέλους έκδοσης Άδειας και τέλους Μεταβίβασης οχήματος(για μένα που ήταν 1200cc, πλήρωσα 135€)
  2. Παιδιά απλά να ενημερώσω ότι η δουλειά μου τελικά έγινε κανονικά κ χωρίς κανένα πρόβλημα με τα χαρτιά αυτά που είχα. Το αναφέρω απλά προς ενημέρωση κάποιου που θα μπει στην ίδια διαδικασία με τη περίπτωση μου. Σε 10 λεπτά τελείωσα τα γραφειοκρατικά,πήρα την καινούργια,μετά απευθείας για ασφάλεια κ είμαι έτοιμος! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!
  3. Καλά ναι δεν έχεις κ άδικο σε αυτό,στην Ελλάδα ΑΝ θες να γίνει η δουλειά σου σωστά κ γρήγορα πρέπει να πληρώσεις, οτιδήποτε κ αν είναι αυτό
  4. Τα γνωρίζω αυτά κ ευχαριστώ αλλά το θέμα μας είναι καταρχάς αν τα χαρτιά που έχω ήδη είναι οκ κ 2ον να μη μπω στη διαδικασία να πληρώσω περιττά χρήματα. Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος γνωρίζει πραγματικά κ αν αυτές οι ΥΔ που έχω κάνει επαρκούν Τα υπόλοιπα χαρτιά τα έχω μαζέψει ΟΛΑ
  5. Δεν σηκώνουν τηλέφωνα, Ελλάς το μεγαλείο σου !!!!
  6. χαχαχ κ γω αυτό νομίζω αλλά δεν αρκεί, γιατί αν πάω εκεί κ μου πουν ότι χρειάζονται κι άλλα, κλείσε ξανά ραντεβού κ φτου κ απτή αρχή όλη η διαδικασία....
  7. Στην κάτω φωτό που έστειλα κ είναι κενή έχω βάλει πάνω τα στοιχεία της γιαγιάς μου που είναι ο Πωλητής κ κάτω τα δικά μου ως εκπρόσωπος. Στην άλλη φωτό έχω κάνει επικύρωση το γνήσιο της υπογραφής της γιαγιάς μου. Είμαι οκ;
  8. Ναι έχω όλα τα υπόλοιπα χαρτιά που χρειάζονται. Εδώ στις φωτό είναι οι υπεύθυνες δηλώσεις που έχω κάνει. Χρειάζεται κάποια παραπάνω εξουσιοδότηση ή γνήσιο κ της δικής μου υπογραφής;
  9. Καλησπέρα στη παρέα.Η γιαγιά μου έχει ένα αμάξι στο όνομα της κ θέλει να μου το μεταβιβάσει. Έχω μαζέψει τα χαρτιά αλλά η γιαγιά μου δεν μπορεί να έρθει μαζί μου για να παραστεί αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών,αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάω μόνος μου. Έχω κάνει την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση με περιγραφή θέματος«ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ κ ΈΚΔΟΣΗ ΑΔ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΧ».Στα στοιχεία «ΠΩΛΗΤΗ» έβαλα της γιαγιάς μου, ακριβώς από κάτω «ΟΡΙΣΜΟΣ /ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΩΛΗΤΗ» έβαλα τα δικά μου.Στην επόμενη σελίδα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗ» έβαλα επίσης τα δικά μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Στη τελευταία σελίδα που βάζουμε τις υπογραφές,βάλαμε ο καθένας στα ανάλογα πεδία ΠΩΛΗΤΗΣ/ΑΓΟΡΑΣΤΗ κ στη συνέχεια πήγα στον πρόεδρο του χωριού για το γνήσιο της υπογραφής της γιαγιάς μου. Είμαι ΟΚ ή θέλει κ τπτ άλλο; Ρωτάω γιατί έκλεισα ραντεβού κ ΑΝ τυχόν κάνω κάποιο λάθος στα χαρτιά,ένας θεός ξέρει πότε θα με ξανά δεχθούν.
  10. Εγώ το πήγα έξω σε μηχανικό που ήταν στη Seat πανω από 20 χρόνια,δλδ στη πορεία του έχει αλλάξει εκατοντάδες καδένες κ μου πρότεινε να βάλω 'BGA',νέα κ πιο ενισχυμένη.Μου είπε φυσικά ότι την έχει βάλει κ σε μεγαλύτερα μοτέρ. Μου προτείνε βέβαια κ την γνήσια αλλά μου εξήγησε τα θέματα που έχουν κ ότι είναι κινεζικές με τις προδιαγραφές βέβαια της VW. Εγώ τον εμπιστεύτηκα μόνο κ μόνο για την εμπειρία του. Θυμάμαι πριν 20 χρόνια όταν αυτός ακόμα δούλευε στην αντιπροσωπεία,το αμάξι του πατέρα μου αυτός το έπιανε.
  11. Παιδία για ποιό αμάξι μιλάτε; Εγώ πριν μερικές μέρες έβαλα σε TSi 1.2 σετ καδένα, τεντωτηρα κ γλυστρες 130€ μάρκας 'BGA' Made in UK κ όχι Made in China όπως η γνήσια!
  12. Παιδιά μόλις σήμερα άλλαξα καδένα,τεντωτηρα κ γλυστιερες σε Ibiza 1.2 TSi 7ετιας με μόλις 51,000km.Μου κάνε κ μένα το γνωστό θόρυβο το πρωί. Πήγα σε έμπειρο μηχανικό της Seat (εκτός αντιπροσωπείας) κ μου πρότεινε να μη βάλω την γνήσια. Τελικά με έπεισε κ έβαλα την 'BGA' Timing Chain Kit, Made in UK, τιμη όλα μαζί σετ,λάδια+εργασία 300€.Πρωτη μέρα πάντως η μηχανή "κελαηδαει" στο ρελαντί δεν ακούγεται καν κ το γκάζι του έχει γίνει πιο "νευρικό".Θα ήθελα κ την δική σας γνώμη αν έπραξα δλδ σωστά όσο αφορά το συγκεκριμένο ιμιτασιον σετ που επέλεξα κ γενικά για τις επιλογές μου! ΥΓ:το συγκεκριμένο σετ μου είπε είναι δοκιμασμένο κ το έχει περάσει σε δεκάδες αμάξια κυρίως TSi.
  13. Καλησπέρα στη παρέα,είμαι νέο μέλος κ θα ήθελα τις συμβουλές σας. Εχώ στη κατοχή μου το Seat Ibiza 1.2 TSi από το 2011 κ έχω μόλις 51,000km. Πριν αρκετό καιρό άρχισα να ακούω ένα θόρυβο κατά την εκκίνηση του κινητήρα σαν κροτάλισμα για 2-3 δευτερόλεπτα κυρίως όταν το αμάξι ήταν κρύο,όχι όμως κάθε φορά, περίπου 6/10 φορές που το βάζα μπρος. Πήγα στην αντιπροσωπεία κ μου είπαν βλάβη στη καδένα χρονισμού από αστοχία του εργοστασίου κ μου ζήτησαν 420€ για αλλαγή. Πήγα σε μηχανικό δικό μου έξω που δούλευε χρόνια μέσα στη Seat κ μου είπε 300€(130€ καδένα ιμιτασιον εγγλέζικη,40€ λάδια,130€ εργασία).Τα γρανάζια μου είπε να μη τα αλλάξω δεν χρειάζεται. Θα ήθελα την γνώμη σας,η τιμή είναι καλή η να ψάξω κ άλλου; Επίσης μου είπε ότι το συγκεκριμένο θεματακι το έχουν βγάλει πολλά μοτέρ της VW από αστοχία δική τους αλλά δεν το αναγνωρίζουν,σου λένε φυσιολογική φθορά!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.