Jump to content

Tassos L

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Tassos L

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Κορινθίων
  • Νομός
    Κορινθίας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tassos L's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να γνωριζω για να αλλάξω πέρα από λαδια και φίλτρα που προαναφέραμε?
  2. Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Έχω ένα tdi bluemotiom του 2016. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε κάθε ποτε αλλάζουμε φίλτρα αέρος και καμπίνας γιατί σε αντιπροσωπεία δεν πάω. Απλά θέλω την γνώμη σας γιατί σίγουρα θα γνωρίζετε σαν κάτοχοι golf. Ευχαριστώ πολυ και καλή χρονιά με υγεία!!
  3. Ακριβώς! Αν θυμάμαι καλά το 105 έχει 3.8 μέση ενώ το 110 3.9 ή 4 μέση στα χαρτιά... Δεν είμαι σίγουρος αν ο Euro6 κάνει χρήση AdBlue, αλλά αν ναι, αυτό ανεβάζει λίγο ακόμα το κόστος συντήρησης.. Οπότε από οικονομικής απόψεως, συμφέρει περισσότερο αυτός με τα 105. Βέβαια, κάνεις δεν ξέρει αν στο μέλλον γίνει κ εδώ αυτό που έχει αρχίσει να γίνεται στο εξωτερικό, όπου απαγορεύονται τα Euro5 κ κάτω να κυκλοφορούν σε ορισμένες περιοχές ή πληρώνουν έξτρα φόρους.. Και από ροπή φαντάζομαι δεν θα έχει διαφορά. Θα τραβάει και το 105ps. Ευχαριστώ πολύ
  4. Καλησπέρα φίλε μου. Ευχαριστώ! Το 110 ίππων που έχει βρει είναι euro 6 με 5αρι του 2016. Και το άλλο του 2013 euro 5 με 5αρι. Σαφώς πρόκειται για αρκετά χρήματα διαφορά αλλά το σκέφτεται. Νομίζω ότι δεν θα υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές στον δρόμο όπως λες κι εσυ.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο 7αρι tdi ανάμεσα στην έκδοση με 105 ps και 110 ps σχετικά με την ροπή την οικονομία και γενικά; Ρωτώ γιατί έχω έναν ξαδερφο που θέλει να πάρει μεταχειρισμένο και έχει βρει καλά κομμάτια και στις δύο εκδόσεις. Ευχαριστώ πολύ
  6. Tassos L

    Golf 8

    Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζουμε πότε βγαίνει το νέο golf 8; Θα βγει και με κινητήρα diesel;
  7. Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Είμαι σε μια ενδιάμεση κατάσταση στις ταχύτητες που μιλάμε. Πας με 5η και ζητάει 6η. Βάζεις 6η και είναι πολύ. Ξαναβάζεις5η. Έχεις συνεχώς ανεβοκατεβασμα. Πολύ σωστή η παρατήρηση σου με την 2η. Είναι πολύ μακριά και σε χωρίζει μέσα στην πόλη. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου που ασχολήθηκες τόσο αναλυτικά.
  8. Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Το θέμα είναι ότι το δουλεύω στις 1500 με 1600 στροφές σε επαρχιακο δρόμο και εδώ είναι το θέμα μου.. νομίζω ότι είναι λίγες οι στροφές για να δουλεύει σωστά ο κινητήρας. Με το 5αρι σασμαν η 5η θα δούλευε πιο στρωτά τον κινητήρα. Ναι στην εθνική δεν το συζητάμε.. είναι το κατάλληλο.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Την βοήθεια σας παρακαλώ.. πρώτο αυτοκίνητο πετρέλαιο. Αφού έκανα μια διαδρομη μισής ώρας περίπου με 100-110 χιλ. μόλις μπήκα στην πόλη παρατήρησα ότι μου ζήταγε κατέβασμα σχέσης εντελώς ασυνήθιστα. Πχ με δευτερα μου ζήταγε πρώτη Ενώ φυσιολογικά θα την κράταγε κ με λίγο γκαζάκι θα ζήταγε τριτη. Το έχω παρατηρήσει πάλι. Μάλιστα σε μια εκκίνηση πήγε πάνω από 2000 στροφές για να ζητήσει 2 ενώ άλλες φορές πολύ νωρίτερα. Το ίδιο κ με 2 προς 3. Έχει να κάνει με το ζέσταμα του κινητήρα?
  10. Όχι δεν έχω. Συμβαίνει δηλαδή. Ευχαριστώ
  11. Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Να ρωτήσω κάτι άλλο μιας κ είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο με diesel? Αρκετές φορές όταν το σανιδωνεις και μετά τις 1600 στροφες που έχει πιάσει το turbo, σαν να παρατηρώ ένα κενό μέχρι να αρπάξει. Συμβαίνει αυτο;
  12. Ναι ροπιαζει μετά τις 1500 στροφές. Ίσως να με πειράζει οδηγικά οι πιο συχνές αλλαγές μετά τα 80- 90. Ενώ το με το 5αρι έβαζες 5 σχέση μετά τα 80 και έπαιζες με το γκάζι εκεί που ήθελες. Ναι απορίας άξιο είναι το κιβώτιο του Α3. Τι να πω.. Ίσως είναι για λόγους κόστους που το βγάζουν με 5αρι.. Μετά τα 90 την δουλεύεις την 6 δηλαδή εφόσον δεν είσαι σε ανηφόρα ή φορτωμένος;
  13. Ναι περίπου. 125 για την ακρίβεια. Για τους επαρχιακούς δρόμους άμα δουλεύει στις 1500 με 1700 στροφές είναι καλό ή προκαλειται φθορά στον κινητήρα; Σίγουρα επιτυγχάνεται μικρή κατανάλωση αλλά κάνει να δουλεύει σε αυτές τις στροφές; θα μου πεις γιατί δεν βάζεις 5 σχέση. Οκ αλλά είναι πιο κοντή από την 5 του golf με το 5αρι σασμαν και ζητάει 6. Ενώ η μακριά 5 του 5αριου σασμαν κλιμακώνεται καλύτερα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.