Jump to content

Alltrack

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alltrack

  1. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά ! Τοποθέτησα πρόσφατα στο αυτοκίνητο μου VW PASSAT ALLTRACK πετρέλαιο μια μονάδα rns 510 έτους κατασκευής 2014. Μαζί είχε και χάρτες του 2019 ανατολικής Ευρώπης. το μηχάνημα έχει sw 6276 και οι χάρτες είναι έκδοση 8548. μετά λύπης μου όμως δεν βλέπω να έχουν πλήρη κάλυψη της χώρας μας . Αναρωτιέμαι αν είναι κάποια δυσλειτουργεία του δικού μου και της εκδόσεις των χαρτών που έχει ή αν γενικότερα τη πάτησα καθώς δεν καλύπτει όλη την Ελλάδα ! Παράδειγμα : κατέβηκα από Αθήνα Πάτρα και είχε μόνο την εθνική οδό! Στην Αχαία σε ένα χωριό που βγήκα, η περιοχή ήταν εντελώς αχαρτογράφητη! κάποιος που το έχει τι έχει να μου πει ; σας ευχαριστώ πολύ !
  2. Καλημέρα! Τελικά έστρωσε ο δίσκος και σταμάτησε το τρέμουλο! Ίσως ένα μικρό υπόλειμα να το έχω συνηθίσει ! Τί να πω δεν ξέρω ! Πάντως το άφησα και έστρωσε όπως προείπα !
  3. Καλησπέρα σε όλους....! Αλλαξα πρόσφατα δισκο πλατώ και ρουλεμάν στο αυτοκινητό μου passat 2.0 tdi MY2013 και όταν το παρέλαβα το πενταλ του συμπλεκτη είχε αποκτήσει ένα μικρό τρέμουλο (ασήμαντο θα έλεγα) αλλά και ένα συντονισμό (εκνευριστικό) με τις στροφές του κινητήρα όταν αυτές ανεβαίνουν πάνω από τις 2500 στροφές και πατάω συμπλεκτη για να αλλάξω ταχύτητα. Πιο απλά να το πώ, όταν πατάω συμπλεκτη στο βάθος του νιώθω στο πόδι μου τις στροφές του μοτέρ. Το ξαναειδαν και μου ειπαν να το αφήσω να κυκλοφορήσει λιγο για να πατήσει ο δίσκος στο βολάν. Αλλιώς μάλλον πάω για βολάν.... Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι σχετικό? Κάθε ιδέα καλοδεχούμενη Ευχαριστώ!
  4. Εγώ φοβήθηκα να το βάλω επάνω στο μαύρο πλαίσιο (αν και θα το προτιμούσα) μην τυχόν και δεν πιάνει. Αν όμως δεν επηρεάζεται θα το μεταφέρω για να ειναι πιο διακριτικό. Παντά μιλάω για θέση πίσω από τον καθρέπτη
  5. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Οι απαιτήσεις μου δεν είναι ακραίες ούτε τη χειμώνα ούτε το καλοκαίρι. Αν και βέβαια στα χιόνια πάντα ένα καλό χιονολαστιχο το βρίσκεις μπροστά σου ! Νομίζω πως κατέλειξα σε λάστιχα τεσσάρων εποχών. Τώρα μένει να καταλήξω και στη μάρκα. Τα crossclimate είναι ακριβά και το σκέφτομαι. Θα δω και άλλους κατασκευαστές για να συγκρίνω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  6. Και από απόδοση το καλοκαίρι στις ζέστες είσαι ικανοποιημένος φίλε μου ;
  7. Καλησπέρα! Υπαρχουν νεώτερες εντυπώσεις για αυτό το λάστιχο από τη χρήση του χειμώνα/χιόνια και καλοκαίρι/καυσωνες? Σκέφτομαι να το βάλλω στο passat Alltrack 2.0 tdi 4motion για να μην αλλάζω λάστιχα χειμώνα καλοκαίρι. Μένω Αθήνα αλλά ταξιδέυω αρκετα. το χειμώνα το πρόγραμμα έχει συχνά χιονοδρομικες εκδρομές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. Επαναφέρω αυτό το νήμα μιας και εχω το 835 στο Passat μου! Δεν μου λειτουργεί σωστά το αριστερό στρογγυλό κουμπί που ρυθμίζει την ένταση του ήχου. Κάνει σαν να χάνει στροφές οπότε δεν μπορείς να ελέγξεις τον ήχο. Γνωρίζετε αν αντικαθίσταται και πού μπορώ να απευθυνθώ? Τέλος ήθελα να λάνω αναβάθμιση στους χάρτες του navi. Έιναι από το 2013. Μπορώ να βάλω άλλους Είναι μονόδρομος να αγοράσω; Σας ευχαριστώ για τη προσοχή σας!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.