Jump to content

Shyn

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shyn

  1. Πάντως όλες οι εκδόσεις που επέλεξα στο site της VW μου έχουν ως επιλογή 1.0L κινητήρες.
  2. Μιλαμε για το προβλημα με τα λαδια? Ισως ενας λογος που δεν το ειχα αγορασει πριν κανενα μηνα ηταν αυτος. Θετικο της υποθεσης παντως οτι το Polo TSI δεχεται βελτιωση. Ισως με καποια χαρτογραφηση και προγραμμα αργοτερα γινει πιο παιχνιδιαρικο!
  3. Βασικά είδα όλα τα μικρο- μεσαια. Ibiza,208,Clio,Fiesta ST Line, Corsa. Δυστυχώς το Polo μου έκανε click περισσότερο απ'ολα! Σίγουρα ένα καινούργιο δίνει την απολυτή σιγουριά για κάποιον υποψήφιο κάτοχο. Δυστυχώς το GTI ξεφεύγει αρκετά στην τιμή και το TRoc είναι κάτι που δεν κοιτάω! Ειδα και το Highline πολύ ωραιο επίσης, μου άρεσε λίγο περισσότερο το RLine! Θετικό το γεγονός ότι υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης, προφανώς δεν θα γίνει πότε GTI! Εννοείται ότι σε καινούργιο αυτοκίνητο θα πάρει τουλάχιστον χρόνο για βελτίωση. Παρακολουθώ του φίλου-συμφορουμιτη σχετικά με το GTI, ήταν αρκετά τυχερός που βρήκε κάλο, απροβληματιστο αυτοκίνητο! Δυστυχώς υπάρχει πάντα το ρίσκο όταν πηγαίνεις σε κάτι μεταχειρισμενο. Για μένα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (GTI) είναι απωθημένο από παιδική ηλικία. Γενικά είμαι πολύ συνετός στον δρόμο.. Να μου πεις γιατί θέλεις GTI τότε; Πέρα από την αισθητική του, ειναι ακριβως αυτο που ειπες πιο πάνω, απόκριση και επιτάχυνση. Δεν είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το TSΙ για να συγκρίνω, αλλά μια βόλτα που έκανα με Polo GTI ήταν σκέτη απόλαυση.
  4. Καλησπέρα στην παρέα! Ήρθε η στιγμή να προβώ στην αγορά του πρώτου μου αυτοκίνητου. Η επιλογή του μοντέλου είναι σίγουρα Polo. Δυστυχώς όμως αμφιταλαντεύομαι μεταξύ δυο κατηγόριων οι οποίες είναι μέρα με την νύχτα. Η πρώτη επιλογή είναι μεταχειρισμένο Polo GTI 12-13' μοντέλο στα 12,000-13000€. Η δεύτερη επιλογή είναι καινούργιο Polo RLine στα 115 άλογα. Η τιμή του είναι γύρω στα 17000€, όπου θα δώσω προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό με δόσεις. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως είναι σε τι βαθμό θα μπορούσε να πάρει βελτιώσεις το Rline ? Μιλάμε για κινητήρα 1.0....Θεμιτή η κάθε άποψη επί του θέματος!
  5. Πάντως και εγώ καταλαβαίνω τον TS. Polo GTI είναι καψούρα για πολλούς! Ευτυχώς που κοίταξα το Forum πριν αγοράσω ένα 2011 μοντέλο με 11500€. Δυστυχώς είναι δύσκολο και θέλει αρκετό ψάξιμο να βρεις καλό αυτοκίνητο σ'αυτην την κατηγορία.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.