Jump to content

Manos_7

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Manos_7

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Manos_7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα.. σε οποιον γνωριζει και το εχει κανει η ερωτηση.. Επειδη τα περισσοτερα 7αρια που κοιταζω δυστυχως δεν εχουν προβολεις ομιχλης (generation εκδοσεις κυριως με ενδιαφερουν) ειναι σχετικα ευκολη η διαδικασια του να τοποθετηθουν επειτα με σωστη εγκατασταση φυσικα και οχι αρπα κολλα δουλεια.? Δεν ειναι και κατι που ειναι το τρομερα απαραιτητο βεβαια για οσους κινουμαστε κυριως Αθηνα, αλλα οκ καλο ειναι να υπαρχει οταν βρεθεις σε δυσχερεις καιρικες συνθηκες (κυριως για να σε βλεπουν οι αλλοι).
  2. Απ οσο εχω διαβασει και εδω ειχα καταλαβει οτι εχει πολλαπλους το 122αρι. Αν τελικα εχω καταλαβει λαθος οκ πασο και ισως να κοιταζω και τα 1.2 μοτερ. Σε golf φτανω μια χαρα με το budget που διαθετω αλλα αυτα που εχουν πιο νορμαλ χλμ ειναι οι εκδοσεις design που ειναι οι πιο "γυμνες" και με το τιμονι που θελει οπωσδηποτε αλλαγμα για μενα. Απλα θα θελα να μου πει καποιος που εχει πλησιασει σε αυτα τα χλμ τι εχει αλλαξει ως τωρα σε αναλωσιμα που αφορουν φυσιολογικη φθορα.
  3. Γεια χαρα στην παρεα σας και καλο μηνα! Ειμαι νεο μελος εδω και ισως αν ολα πανε καλα να παλιωσω κιολας Ειμαι σε αναζητηση μεταχειρισμενου μικρομεσαιου και απο τις πρωτες επιλογες ειναι το 7αρι 1.4 122hp. Στο παρελθον και μεχρι πολυ προσφατα ειχα γαλλικα gti (206rc-207rc)και παλιοτερα ibiza. Εχω ηδη κανει μια πρωτη καλη αναγνωση στο forum και χαιρομαι για τον μεγαλο ογκο πληροφοριας που υπαρχει καθως και για το οτι το 7αρι δειχνει πολυ μεγαλη βελτιωση και στο κομματι αξιοπιστιας σε συγκριση με τους προκατοχους του. Θελω να σας ρωτησω αν αξιζει να κοιταζω μοντελα που εχουν αρκετα χλμ (100-125) εφοσον φυσικα ειναι σε καλη κατασταση και τι θα πρεπει να τσεκαρω σε αυτα τα χλμ που θα πρεπει φυσιολογικα να εχει αλλαχτει, πχ αμορτισερ, δισκο πλατω κλπ αναλωσιμα τετοιου ειδους. Κοιταζω την εκδοση generation κυριως. Δε θα με χαλουσε και το 1.2 μοτερ απλα λεω να παω πια σε ενα αμαξι με πολλαπλους συνδεσμους πισω (γι αυτο και ειναι πιο πισω σαν επιλογη και το λεον 1.4 αντιστοιχα). Σορρυ αν κουρασα με το μεγαλο ποστ. Ευελπιστω στις συμβουλες των κατοχων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.