Jump to content

VWGR2019

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About VWGR2019

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

User Information

  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VWGR2019's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καθως τριγυρνουσα με το αμαξι μου αναβε και εσβηνε η λυχνια ψυκτικου υγρου στην οθονη.Παρκαρα το αμαξι σπιτι το αφησα λιγο σβηστο να ηρεμησει ωστε να τσεκαρω το δοχειο με το νερο.Το νερο ητανε κατω απο το min και συμπληρωσα με νερο κανονικο διοτι δεν ειχα φαρμακο στο σπιτι,το δουλεψα λιγη ωρα βολτα δεν ξαναναψε το λαμπακι.Το αμαξι πριν και μετα την επισκευη κινητηρα που εχει γινει εδω και 3 μηνες που το βαζω στο parking δεν υπαρχουν νερα απο κατω ουτε και μεσα απο τον κινητηρα βλεπω κατι,δηλαδη δεν νομιζω να υπαρχει καποια διαρροη.Θα περιμενω μεσα στην εβδομαδα να δω αν χασει νερο θα βλεπω απο το δοχειο εαν κουνηθει προς τα κατω.θελω να μου δωσετε συμβουλες αμα γινεται τι να προσεξω και αν υπαρχει καποιο προβλημα που συμπληρωσα με νερο κανονικο για την ωρα αφου δεν ειχα φαρμακο.Επισης η θερμοκρασια ηταν στα κανονικα επιπεδα.
  2. Ολα ρολοι φιλε τσεκαρισμενα και καινουρα ολα..Το τρελουμο στο ρελαντι παραπαμενει
  3. Και οταν ειναι κρυο τρεμει και οταν ειναι ζεστο,και καθε φορα που ειμαι σταματημενος και το εχω στο ρελαντι ξεκινημενος,δεν καταλαβω αν αυτο ειναι φυσιολογικο να τρεμει το αυτοκινητο εστω και αυτο το λιγο και καποτε ειναι και εντονοτερο οχι πολυ..ειναι ενοχλητικο και σπαστικο.Καποιος που να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα? Οι στροφες ειναι κανονικες ουτε πεφτουν ουτε σηκωνονται
  4. Ρε παιδια τι φαση με το τρεμουλο στο ρελαντι? Golf 5 tsi 140 με επισκευασμενο μοτερ ..το εκανε και πριν και μετα την επισκευη παρολο που το αμαξι ειναι πιο καλυτερο τωρα.Πολλαπλασιαστες και μπουζι ειναι αλλαγμενα ολα καινουρια επισης ουτε καπιο θεμα με την βενζινη εχω.Τελοςπαντων,θελω να ρωτησω αν και αλλα golf εχουν αυτο το θεμα με το τρεμουλο στο ρελαντι,λες και κλωτσαει λιγο ο κινητηρας,καποτε δεν το κανει καθολου καποτε ναι,ουτε καποια πτωση στις στροφες εχω,και οταν σταματαω στο φαναρι και περιμενω το καταλαβαινω οτι εχει καπιο τρεμουλο.Δεν νομιζω να ειναι βασεις μηχανης διοτι θα εκανε θορυβο και ειδικα στην οπισθεν και στα κυρτωματα και θα το προσεχε ο μαστορας αφουτο πολυ λιγο καιρο το εχω παρει απτο συνεργειο.
  5. Καλησπερα φιλε,μενω Λεμεσο και οχι Ελλαδα ευχαριστω που μου προτεινες δικο σου ατομο.Τα φαν ολα δουλεουν κανονικα και οταν το αμαξι δουλεψει αρκετη ωρα,επισης και με ανοικτο aircondition που μου ειπε πιο παν ο nikdev.Εκει που το εχω παρκαρισμενο καθε μερα το τσεκαρω ηδη μια εβδομαδα δεν βρηκα ουτε κηλιδες ουτε καπου να χανει.Το κοιταω και απο κατω.
  6. Το εκανα,υπαρχουν 2 φαν ενα μεγαλο και ενα μικρο.Δουλεουν και τα δυο οταν αναψα το Α/C και μολις το εσβησα σταματησαν
  7. Να προσεξω το φαν το μεγαλο που ειναι στην μπροστα μερια του κινητηρα? Το θεμα ειναι γιατι σηκωνει στο ετσι θερμοκρασια το αμαξι ενω αναφερα ολα αυτα πιο πανω και ειναι ενταξει τσεκαρισμενα..
  8. Ναι φίλε..Αλλα το θεμα ειναι ποια ειναι η αιτια που το αυτοκινητο σηκωνει θερμοκρασια ενω ειναι ολα ενταξει αποσο ξερουμε..
  9. Καλησπερα παιδια.Golf MK5 tsi 140hp full επισκευασμενο μοτερ και full σερβις 1 μηνων.Προχοραω απευθειας στο θεμα μου.O αδερφος μου ενω ειχε ενα ταξιδι,κατα την διαρκεια της επιστροφης στον αυτοκινητοδρομο, ειδε οτι ανεβηκε η θερμοκρασια του αμαξιου στους 110+ βαθμους,μολις το προσεξε ελαττωσε ταχυτητα και ειπε μολις εβαλε νεκρα ενω κυλουσε το αμαξι η θερμοκρασια αρχισε να κατεβαινει.Η θερμοκρασια σε πολυ λιγα λεπτα και εφτασε στα φυσιολογικα 90.(YΓ:Mην πεσετε να με φατε γιατι και εγω πρωτη φορα ακουω κατι τετιοιο να ανεβασει θερμοκρασια και ενω εβαλες νεκρα σε πολυ λιγο να πεσει .Ο μαστορας μου ειπε θα μας τρελλανεις μολις του το ειπα).Μολις επεστρεψε το πηρα απευθειας στον μηχανικο για ελεγχο.Ελεγξε το νερο,λαδια εαν εχασε και επισης ελεγξε την πιεση της τρομπας του νερου αν δεν κανω λαθος.Εβαλε κατι σαν μετρητη πιεσης μεσα στο δοχειο το οποιο βαζεις νερο και ολα ηταν ενταξει δεν βρηκε κατι.Επισης ελεξγε αν υπαρχει καποια διαρροη απο καποιο σωληνα κτλ και επισης τιποτα.Μου ειπε να το αφησω εκει να το ελεγξει ξανα μπας και δεν προσεξε καλα.Μου ειπε θα αλλαξει τον θερμοστατη για καλο και για κακο.Τελοςπαντων περνα η μερα πηγαινω το περνω μου λεει ολα ενταξει τωρα μπορεις να το παρεις να φυγεις..Μετα απο ωρες που πηγα για μια δουλεια νυχτα κιολας, σαν γυρνουσα σπιτι,στην εξοδο στον αυτοκινητηδρομο ειδα τον δεικτη θερμοκρασιας να παει να ανεβει,δηλαδη απο το 90 να παει λιγο πανω 95-96 το πολυ,μολις το προσεξα αφησα γκαζι και περιμενα να δω αν ανεβει και αλλο αλλα κατεβηκε στα φυσιολογικα του..Οταν σταματησα σπιτι,ανοιξα το καπο να δω αν εχασε νερο η κατι και προσεξα τα ΦΑΝ να δουλευουν,που απο τι ξερω δουλευουν οταν ανεβασει θερμοκρασια το αυτοκινητο..Το πηρα 15λεπτη βολτα στην περιοχη να δω αν ανεβασει και εμεινε στο 90 δεν ανεβασε ξανα,το αφησα να ηρεμησει λιγο και το ξαναπηρα ξανα 15λεπτη βολτα και παλι ολα καλα ουτε θερμοκρασια ουτε κατι περιεργο και τα φαν δεν δουλεψαν.Αυτο με ανυσηχει πολυ διοτι ουτε ο μαστορας βρηκε κατι τα ελεξχε ολα ουτε διαροη υπαρχει ουτε καποια δυσλειτουργια στην πιεση του νερου..Και δεν ξερω γιατι δουλευαν τα φαν ενω το αυτοκινητο δεν ειχε ζεσταθει μονο οταν το προσεξα πως πηγε 95 και μετα απευθειας εππεσε στους 90.Οσο το κρατουσα στην πολυ παντως ολα καλα ο δεικτης αναμενει ακομα στους 90..Τι αλλο μπορει να ειναι? Και αποτι καταλαβα το κανει ενω ειμαι πολυ ωρα στον αυτοκινητοδρομο,δεν πηγα ξανα βολτα στο highway για να δω ΑΝ ξαναναψηλωσει .Αν μπορειτε απαντηστε να δουμε τι μπορει να είναι ή αν απλα το αμαξι μας κοροιδευει. Και
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.