Jump to content

Vasilis.9N3

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Vasilis.9N3

  • Birthday 03/16/1995

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Στερεά Ελλάδας - Λαμιέων
  • Νομός
    Φθιώτιδας

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

Vasilis.9N3's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Τελικά αντεκατέστησα τα xenon με led και ηρέμισε το κεφάλι μου και έχω και καλύτερο φωτισμό. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσει σας!!!
  2. Καλησπέρα, αυτό μου είπαν και στην αντιπροσωπεία σήμερα. Ότι για το όλο θέμα ευθύνονται τα xenon. Το περιέργο ξέρεις που είναι? Ότι τα φορούσα 2 χρόνια τώρα χωρίς κανένα θέμα και μόλις έγινε η αλλαγή στα φανάρια και μπήκε χέρι εμφανίστηκε το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει περίπτωση αν το αφήσω έτσι για λίγο με αυτά τα xenon να δημιουργηθεί κάποιο άλλο θέμα στο αυτοκίνητο?
  3. Καλησπέρα στην ομάδα. Υπάρχει στην κατοχή μου ένα polo 9N3 1.4 tdi με τα 70hp 2007 μοντέλο. Τις τελευταίες ημέρες μετά από μία αλλαγή που έκανα στα φανάρια τα μπροστινά(έβαλα τα gti με τον μαύρο φακό μέσα) όταν γυρνάω τον διακόπτη για να ανάψουν τα μεσαία φώτα το καντραν μου κάνει σαν τρελό. Ανάβουν όλα τα φωτάκια και οι δείκτες κάνουν σαν τρελοί. Αυτό διαρκεί για 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ και μετά όλα φυσιολογικά. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να είναι? Να αναφέρω ότι στην μεσαία σκάλα φοράω ξενον. Ευχαριστώ πολύ!!!
  4. Καλησπέρα στην ομάδα! Έφτασε η ώρα να αλλάξω τα αμορτισέρ και τα ελατήρια μου. Έχουμε κάτι δοκιμασμένο που να έχει μείνει ευχαριστημένος κάποιος γιατί κοιτάω να το χαμηλώσω κιόλας λίγο ώστε να αλλάξει και αισθητικά απλά δεν θέλω να μου χτυπάει και να τα πάρω όλα στο χέρι μαζί και την μέση μου. Να αναφέρω ότι είμαι κάτοχος polo diesel 1.4 9N 2007 μοντέλο. Τα λεφτά που σκέφτομαι να διαθέσω είναι στα 400-450€. Ευχαριστώ πολύ!!!
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας!! Με καλύψατε απόλυτα!!! Θα μείνω με το απλό και ταπεινό μου a/c !!!
  6. Καλησπέρα σε όλους!!! Η ερώτηση μου είναι εάν έχει κάνει κανείς αλλαγή από air condition σε clima και αν ναι πόσο έχει στοιχίσει? Ξέρω ότι για να γίνει η αλλαγή θα πρέπει να ξηλωθεί όλο το ταμπλό και γενικά έχει πολύ φασαρία. Απλά θα ήθελα να δω αν αξίζει... έχω το polo 9N3 1.4 75hp(φοράει πρόγραμμα και είναι κοντά στα 100hp) 2007 μοντέλο. Ευχαριστώ!!
  7. Ευχαριστώ!! Οπότε μπορεί να διαγραφεί... Συγχωρέστε με...
  8. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους!!! Έχω το συγκεκριμένο Polακι(2007 μοντέλο) με 211.000 χιλιόμετρα. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να του κάνω μία μικρή παρέμβαση ψάχνοντας και ρωτόντας για πρόγραμμα που θα το ξυπνήσει λιγάκι χωρίς να του δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Δεν ψάχνω για τίποτα τρελό απλά να γίνει λίγο πιο σβέλτο εντός πόλης. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι? Κάποια συγκεκριμένη και αξιόπιστη εταιρία? Απλά επειδή μένω επαρχία δεν έχω πολλές επιλογές στο να ρωτήσω/ψάξω γενικά... Υ.Γ. Δεν βρήκα κάποιο συγκεκριμένο topic για το συγκεκριμένο μοντέλο και γι αυτό άνοιξα καινούργιο. Αν υπάρχει άλλο συγχωρέστε με. Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.