Jump to content

cyclon70

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About cyclon70

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αγίας Παρασκευής
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cyclon70's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Φίλε μου και χωρίς να παρεξηγηθώ από τους εδώ συμφορουμίτες, γλυκοκοιτάω και το Skoda Scala 1.5 150 HP auto(DSG) λόγω χώρων αλλά το φοβάμαι πολύ από κινητήρα καθώς είναι λαδοφάγοι (έτσι λένε κάποιοι - είδα σε site αναφορά από κάτοχο T-Roc 1.5 για μισό λίτρο κάθε χίλια χιλόμετρα!!!!) είναι τετρακύλινδρος οπότε λέω είναι βελτιωμένος.... αλλά περισσότερο λόγω kangarooing (αν δεν το ξέρετε κοιτάξτε το έχει από πλάκα μεχρι θλίψη για τους κατόχους!) το οποίο δεν κανει τυχαίο ότι υπάρχει (το Scala που είναι νέο μοντελο του VAG) μόνο σε αυτόματο με αυτό τον κινητήρα... Ένας μικρός πονοκέφαλος, ότι είναι το αυτόματο και δεν το έχω το θέμα!
  2. Σε τι όχημα αν επιτρέπεις και με τι κιβώτιο;
  3. Φίλοι μου επειδή καταλαβαίνω ότι έχετε και άλλες δουλειές, μήπως θα ήταν εύκολο να μου μιλήσετε τουλάχιστον για τον TSI 1.0 115 , αν είναι αξιόπιστος; Κυκλοφορούν φήμες ότι είναι λαδοφάγος όπως και οι άλλοι TSI της VW και ότι θέλει καθαρισμό κάθε 40.000 γιατί μαζεύει μάκα κάπου (δεν είμαι ειδικός) , στα ακροφύσια του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου ή κάτι τέτοιο.... Πραγματικά ενδιαφέρομαι πολύ, αλλά όπως καταλαβαίνεται πωλητές και δημοσιογράφοι αυτοκινήτου δεν είναι οι πλέον αξιόπιστες πηγές!
  4. Φίλοι μου, Ευχαριστώ για τις απόψεις και το χρόνο που διαθέσατε! Έχοντας οργώσει τις εταιρείες, τα T-Cross και T-Roc παραμένουν στις πρώτες μου επιλογές! Έχουμε κάποιον γνωστό για πληροφορίες από πρώτο χέρι; Και πάλι ευχαριστώ!
  5. Η απέναντι πλευρά μουρμουρά για τους TSI ότι είναι λαδοφάγοι... Επίσης ότι η VW αντιπροσωπεία δεν λέει .... ! Τι άποψη έχεις;
  6. Την ίδια εποχή είχα το BMax 1.0 ecoboost 125, αν εξαιρέσεις ότι τα πλαστικά ήταν σκληρά, δεν είχα ποτέ θέμα ποιότητας .... Αξιοπερίεργο..........
  7. Αν επιτρέπεις πιο μοντέλο Ford είχες; Με τι κινητήρα; To νέο Nissan QQ έχει ήδη βγάλει πολύ κακό όνομα ... οι αναφορές των ιδιοκτητών από την Αγγλία όπου και κατασκευάζεται είναι έως τραγικές. Το προηγούμενο ήταν αστέρι αλλά όπως φαίνεται πάνε να βγάλουν από τη φήμη του παλιού!
  8. Παιδιά ευχαριστώ, αλλά έχω ψιλοχαζέψει πια! Υπάρχει πολύς κόσμος που λέει μακριά από VAG και TSI (τσιμπάει λάδια) γενικά .... άλλωστε 3 κύλινδρος είναι και αυτός! Για ecoboost αν κοίταγα θα κοίταγα τον 1,5 με τα 150 αλόγατα.... λογικά δεν θα πιέζεται όπως ο 1.0 στα 125 ή χειρότερα στα 140 .. Τελικά δεν έχουν ξεμείνει και πολλοί 4 κύλινδροι και ακόμη περισσότερο ατμοσφαιρικοί και αν υπάρχουν είναι από 1.6 και πάνω και πολλοι ακριβοί .... Υ.Γ. επίσης τα παιδιά είναι πλέον συνολικά άνω των 180kg ..είναι έφηβοι! Έχω λαλήσει το ένα είναι έτσι το άλλο αλλιώς! Πήγα και Nissan και είδα το νέο QQ ήμουν έτοιμος να το κάνω αλλά είδα πόσο χάλια είναι το καινούργιο (τριγμοί στο ταμπλω, σφυρίγματα στα φρένα, χαλαρό πενταλ φρένου ή συμπλέκτη -δεν θυμάμαι, το μαζεύουν με πατέντα οι ιδιοκτήτες(λαστιχάκι)- και άκουσον άκουσον σε 2ετίας σκουριά !!! -υπάρχουν φωτό- εγώ δηλαδή που μένω σε περιοχή με ιδιαίτερη υγρασία την έχω πατήσει άμα το πάρω!) και έφυγα τρέχοντας. Μεταχειρισμένο δεν παίζει, δεν είμαι υπέρ. Το αδασμολόγητο το έχασα, το χρησιμοποίησα για ένα Γαλλικό που πήρα... άλλο μπου.... αυτό, για να μην πω για την αντιπροσωπεία..... Άστο καλύτερα ας το ξεχάσω αυτό! Μου φαίνεται θα πάω για καμμία Corolla αν και με τα χρόνια ένας θεός ξέρει και για αυτά! Ή θα κάνω κανένα μετέωρο και κουφό και θα πάρω κανένα Vitara.... Έχω λαλήσει!
  9. Ευχαριστώ Κώστα μου για τις πληροφορίες! Περιμένω και από άλλους φίλους τις απόψεις τους.
  10. Ευχαριστώ Κώστα μου, Πίστεψέ με το T-Roc ήταν η πιο σωστή επιλογή για μένα, μέχρι που είδα το χειρόφρενο και φρίκαρα.... Το T-Cross μας βολεύει κάπως οριακά για τις αποσκευές όπως είπα. Με απασχολεί όμως το weatherstrip της μηχανής εκεί που είναι οι υαλοκαθαριστήρες, συγκεκριμένα στις άκρες του, δεν σφραγίζει με τσιμούχα οπότε αναρωτιέμαι μήπως αρχίσει να παίρνει νερά προς τη μηχανή από εκεί.... Υπερβολή ίσως αλλά είναι κάπως, βάζω μια φωτό για να γίνει κατανοητό τι εννοώ. https://ibb.co/BgL9Hgq
  11. Αγαπητοί φίλοι, Ονομάζομαι Θεόδωρος και είμαι ο μπαμπάς μιας πενταμελούς οικογένειας που μετά από την γνωριμία με έναν Γάλλο ...... και την κατοχή του, (τι το ήθελα, πάντα γερμανικά και γιαπωνέζικα είχα....) επιθυμεί να αγοράσει ένα VW όχημα και να προστεθεί στην οικογένειάς σας Χρειαζόμαστε βοήθεια στην επιλογή... Έχω ανεβάσει ένα θέμα στο VWCars / Other VWCars με τίτλο "Βοήθεια για επιλογή VW οχήματος" . Όποιος θέλει ας καταθέσει την άποψή του! Σας ευχαριστώ και ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα!
  12. Αγαπητοί φίλοι, Έχουμε δει το T-Cross και μας αρέσει αλλά ο χώρος του πορτ-μπαγκαζ είναι κάπως οριακός για μια πενταμελή οικογένεια όπως εμείς. Εσωτερικά και για το μπάτζετ μας είναι οκ. Είδαμε και το T-Roc αρκετά καλύτερο σε χώρους αλλά και στις δύο περιπτώσεις θα πάμε για τον 1.0 115 (το μπάτζετ που λέγαμε!) Το θέλουμε κυρίως για τις "λίγες" εκδρομές που κάνουμε εκτός πόλης και τις διακοπές μας. Θα ήθελα κάποιες απόψεις από κατόχους αν είναι δυνατόν. Δε θέλω διαφήμιση ούτε ανταγωνισμό μοντέλων... Τα έχουμε δει και σαν οχήματα μας αρέσουν περισσότερο από άλλα αντίστοιχα. Προσωπικές εμπειρίες θα βοηθήσουν περισσότερο! Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Υ.Γ. Εκείνο μόνο που με χαλά έντονα στο T-Roc αν και το βρίσκω πιο ολοκληρωμένο είναι αυτό το έρμο ηλεκτρονικό χειρόφρενο! Δεν το πάω καθόλου και με αγχώνει κιόλας! Υ.Γ. Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος! Αν είναι έτσι όποιος θέλει ας με κατευθύνει που να "ποστάρω" γιατί δεν βρίσκω κάτι πιο σχετικό. Υ.Γ. Αν έχω ποστάρει σε λάθος μέρος, αν μπορεί κάποιος παλιός ας με κατευθύνει που να ποστάρω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.