Jump to content

LeonidasObscenity

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About LeonidasObscenity

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LeonidasObscenity's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το δύναμο είναι ολο καινουριο και φόρεμενο εδώ και μια βδομάδα. οπότε το αποκλεισαμε.Απο αλλού πρέπει να είναι.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση από βδομάδα θα το κοιτάξω. Ποια μπορεί να είναι ή πιο ύποπτη για τέτοιο ήχο?
  3. Ίσως φίλε το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά δεν μου το ανέφεραν στο συνεργείο σαν πιθανό.. Κανείς καμία άλλη ιδέα ?
  4. Έχω ένα golf 4, 1.4 16v την έκδοση generation. Όταν ζεσταθει λίγο ακούγεται ένας ήχος σαν ψιλό γράτζουνισμα παράλληλα με τον ήχο της μηχανής. Έχω την αίσθηση ότι Ακουγεται από την πλευρά του συνοδηγού. Ο ήχος είναι έντονος στις πρώτες δεύτερες και κυρίως στις στροφές 1500 με 3000. Ο ίδιος ήχος επαναλαμβάνεται και στην νεκρά.Στο συνεργείο δεβ είδαν κάτι ανησυχείτικο ούτε βρήκαν από που. έρχεται Πρόσφατα έχει γίνει το μικρό service, αλλαγή ιμάντα δύναμο, όλο το δύναμο + σετ Τεντοτηρα. Έχει κανείς ιδέα από που μπορεί να προέρχεται ?
  5. Έχω ένα golf 4, 1.4 την έκδοση generation. Όταν ζεσταθει κανει ένα θόρυβο από την περιοχή των ιμάντων σαν ψιλό γράτζουνισμα παράλληλα με τον ήχο της μηχανής. Έγινε πριν λίγες μέρες το μικρό service στην ώρα του και αλλάξαμε σετ Τεντοτηρα και ιμάντα δύναμο και όλο το δύναμο. Ο ήχος δεν σταμάτησε και από το συνεργείο δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς από ππυ μπορεί να προέρχεται ?
  6. Έχω ένα golf 4, 1.4 την έκδοση generation. Όταν ζεσταθει κανει ένα θόρυβο από την περιοχή των ιμάντων σαν ψιλό γράτζουνισμα παράλληλα με τον ήχο της μηχανής. Έγινε πριν λίγες μέρες το μικρό service στην ώρα του και αλλάξαμε σετ Τεντοτηρα και ιμάντα δύναμο και όλο το δύναμο. Ο ήχος δεν σταμάτησε και από το συνεργείο δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς από ππυ μπορεί να προέρχεται ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.