Jump to content

Γιώργος!

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Γιώργος!

  1. του 2015 είναι το μοντέλο. το γνωστό βολαν, δίσκος πλατό κλπ
  2. καλησπέρα, έχω μια απορία. έχω το 1.4 tdi με τα 90hp σας απομονώνει κι εσάς ο συμπλέκτης ψηλά μετά την μετατροπή ή μόνο εμένα. το έδωσα κ σε άλλα άτομα να το οδηγήσουν χωρίς να τους πω τπτ κ το παρατήρησαν από μόνοι τους.
  3. έχω μια απορία εδώ και καιρό. έχω το polo 1.4 tdi 90 hp ( το αμάξι φοράει πρόγραμμα), επειδή έχω οδηγήσει και άλλα ντιζελακια και πιο μικρά κ πιο μεγάλα, το συγκεκριμένο για να ξεκινήσεις με 1η σε ανηφόρα πχ πρέπει να κρατήσεις 2000 στροφές και να συμπλεκταρεις για να ανέβεις λες κ δεν έχει δύναμη. στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί να φταίει ο συμπλέκτης που πιάνει πιο ψηλά σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα. διάβασα αλλα φόρουμ κ κάποιοι είχαν το ίδιο θέμα σε opel και BMW και μετά από ψάξιμο λένε ότι έφταιγε το dpf/egr και λένε ότι τα έκαναν κατάργηση ή άλλοι τα καθάρισαν κλπ και το αμάξι έστρωσε. εσείς το έχετε παρατηρήσει?
  4. ισχύει, άκυρο! αργεί να έρθει η απόκριση στο γκάζι, άμα οδηγήσεις αμαξι με sprint booster θα καταλάβεις τι εννοώ.
  5. Σωκράτη, σίγουρα θα δεις αποτέλεσμα με το πρόγραμμα, απλώς να ξέρεις κι εσύ κ οποιοσδήποτε σκέφτεται να βάλει πρόγραμμα (έχω 2 χρόνια απροβληματιστα) τεράστια διαφορά είδα με το Sprint booster, γτ ναι μεν καλό το πρόγραμμα, αν αργεί όμως να ανοίξει η πεταλούδα του γκαζιού δεν θα καταλάβεις πολλά ειδικά στις χαμηλές κ ας έχεις το πρόγραμμα πάνω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.