Jump to content

giorgos123

Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

giorgos123 last won the day on February 2 2018

giorgos123 had the most liked content!

About giorgos123

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

1,288 profile views

giorgos123's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

9

Reputation

  1. καλησπέρα, έχω το polo 1.4 tdi 90hp του 2015, χθές είχε υγρασία το τζάμι μέσα κ έβαλα τον αέρα να φύγει.. αποτέλεσμα δεν βγάζει αέρα μπροστά στο τζάμι, ενώ πάνω σου, πόδια κλπ βγάζει κανονικά. απ' ότι διάβασα μάλλον φταίει το κλαπετο, είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα κ αν το άλλαξε περίπου πόσο κόστισε?
  2. καλησπέρα, χθές είχε υγρασία το τζάμι μέσα κ έβαλα τον αέρα να φύγει.. αποτέλεσμα δεν βγάζει αέρα μπροστά στο τζάμι, ενώ πάνω σου, πόδια κλπ βγάζει κανονικά. πριν κάποιες μέρες άκουγα αυτά τα "τακ" που αναφέρουν τα υπόλοιπα παιδιά, από μπροστά αλλά δεν είχε χρειαστεί να το ανοίξω κ δεν είχα δώσει πολλή σημασία.
  3. επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα, σκέφτομαι να βγάλω dpf egr. έχω το polo 1.4 tdi 90hp 2015. το έχει κάνει κάποιος στο συγκεκριμένο αμάξι? η ερώτηση είναι αν είχε θέμα με το ΚΤΕΟ. παρακαλώ όσοι είναι να πουν να το ξανασκεφτώ κλπ να μην σχολιάσουν, είναι το χειρότερο εξάρτημα στο αμάξι κ επηρεάζει προς το χειρότερο την λειτουργία του. δεν γίνεται να μην μπορείς να ανέβεις μια ανηφόρα από στάση επειδή δεν τραβάει από χαμηλά (γνωστός μου με opel corsa 1.3 diesel είχε το ίδιο θέμα κ μετά την αφαίρεση του το αμάξι τράβαγε από χαμηλα κ δεν ειχε πρόβλημα)
  4. αν μπεις κάτω από τα σχόλια στο βίντεο που ανέβασες έχουν γράψει κάποιοι τι μπορεί να φταίει.
  5. το 115 θα έπαιρνα και θα του έβαζα ένα πρόγραμμα με 350€ και θα έφτανε περίπου 140 άλογα (πάνω, κάτω).
  6. είναι χειροποίητη, τέρμα καθαρή για ήχο κλπ. δεν κάνει ήχο να ξέρεις. οι ολόσωμες κάνουν θόρυβο, βάλτου καλύτερα μια μπούκα να έχεις μόνο εμφάνιση και μην δώσεις λεφτά τσάμπα κι εμένα μ είχε πει θα κάνει ήχο ελάχιστο, αλλά δεν κάνει καθόλου. έτσι είναι τα diesel.
  7. Καλησπέρα φίλε, έχω το 1.4 tdi με πρόγραμμα και του έχω βάλει τελικό στην αργυρουπολεως στην Καλλιθέα (δεν ξέρω αν μπορώ να πω όνομα) λόγω φόρουμ. τσάμπα λεφτά. 80€ το έβαλα μ λέει θα κάνει ήχο λίγο, δεν κάνει καθόλου, μόνο ελάχιστο μόλις κάνει αναγέννηση το dpf. κατά τα άλλα δεν κερδίζεις πουθενά.
  8. αι να το εξηγήσω πιο πολύ γτ δεν. λοιπόν όταν είχα πάρει το αυτοκίνητο καινούργιο, 1.4 tdi, 90hp το προβληματικό με το βολάν κλπ είχε μια χαρά μαλακό πεντάλ συμπλέκτη, αμπραγιάζ, το τέρμα αριστερά πεντάλ από τα 3. μόλις κάνανε την μετατροπή, καθώς άλλαξαν κ δίσκο πλατό, ο συμπλεκτης είναι πιο σκληρός σε σημείο μέσα στην Αθήνα 1η-2α να μην παλεύεται καθόλου. ρώτησα στην αντιπροσωπεία μήπως πάω για δίσκο πλατό, το αμάξι έχει 55.000 χλμ κ μ είπε όχι είναι μια χαρά κ όταν είχαν κάνει την μετατροπή μάλλον έγινε πιο σκληρός. στα polo με τις αλλαγές βολάν κλπ έχετε κι εσείς σκληρό συμπλέκτη ή μόνο εγώ?
  9. άλλος μετά την μετατροπή έχει σκληρό συμπλέκτη? αυτό ρωτάω εν ολίγοις.
  10. τι ακριβώς δεν κατάλαβες? το λέει κ ο τίτλος
  11. μετά την μετατροπή δίσκος - βολάν κλπ είχα παρατηρήσει ότι έχει πολύ σκληρό συμπλέκτη, πήγα ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μ είπαν ότι έχει, αλλά δεν θέλει αλλαγή γτ δεν πατιναρει λογικά έβαλαν σκληρό στην μετατροπή και να περιμένω να βγει off για να μ βάλουν πιο μαλακό. έχει άλλος παρόμοιο θέμα?
  12. ναι έχει δίκιο ο Βασίλης γτ μπήκα στο σάιτ και το είδα 100 περίπου φτάνει, εμένα έτσι μ είχε πει όμως και στην revlimit που είχα ρωτήσει αλλά μπορεί να μην κατάλαβαν ποιο μοντέλο έχω ή δεν κατάλαβα εγώ καλά...αλλά γενικά μην το σκεφτεσαι βάλτο γτ τα 75hp είναι πολύ λίγα.
  13. εγώ έχω με τα 90hp και μ πήγε 116hp και 29 κιλά ροπής. απ ότι μ ειπε όμως ότι είναι ίδιοι οι κινητήρες, έχουν αλλάξει χαρτογράφηση και το έχουν κάνει για λόγω μάρκετινγκ, άρα κι εσένα κάπου εκεί θα πάει λογικά. ειδικά εσύ από 75 άμα φτάσεις τόσο θα δεις χαοτική διαφορά.
  14. βάλτο χωρίς δεύτερη σκέψη, άλλο αμάξι, ειδικά σε ταξίδια θα δεις διαφορά...στην microchips tuning στο Μοσχάτο πήγα εγώ 350€ με δυναμομετρηση πριν κ μετά.
  15. ποιας χρονολογίας είναι το δικό σου? κ είναι σίγουρο ότι δεν έκανε την ανάκληση ο προηγούμενος? γτ λίγο δύσκολο να έβγαλε 146χιλ χιλιόμετρα με το προηγούμενο βολάν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.