Jump to content

BigBill

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About BigBill

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BigBill's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Χαχαχα είναι το άτιμο! Μικρό, δυνατό, όμορφο.
  2. Σωστά, αυτό είναι. Τα σημειώνω όλα! Θα το μελετήσω πολύ και ότι άλλο χρειαστώ θα ενημερώσω την ομάδα.
  3. Για αυτό έχω τρελαθεί. Οι αλλαγές είναι ακαριαίες και η οδήγηση πολύ άνετη αλλά και σπορ αν ποτέ θελήσεις να βαρύνεις λίγο παραπάνω το πόδι σου. Η συγκεκριμένη η οποία δίνει το Polo αναφέρει ήδη πως παρέχει γραπτή εγγύηση μηχανής και από μια γρήγορη αναζήτησή που έκανα στο google για αξιολογήσεις, ήταν όλοι πολύ ευχαριστημένοι με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, που κατα την γνώμη μου είναι λογικό, δεν εξυπηρετούν όλα όλους. Θεωρώ αν υπήρχαν θέματα όσον αφορά εγγυήσεις κλπ θα ακουγόταν, μπορεί και όχι ποτέ δεν ξέρεις. Ωστόσο, για να αναφέρεις το γεγονός ότι έχουν πικραθεί πολλοί μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρεις καθώς φαντάζομαι ηλικιακά δεν είμαστε το ίδιο. Κρατάω όλα όσα διάβασα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ελπίζω να μου επιτρέπεται ο ενικός.
  4. Καλώς ή κακώς έχω σκαλώσει στο dsg. Από όσο γράφει υπάρχει εγγύηση απλά με προβλημάτισε ο φίλος OMINUS με τα λεγόμενα του περί μαντρών.
  5. Τα σημειώνω οπωσδήποτε να τα χω υπόψιν μου. Ευχαριστώ και πάλι για τις τόσο χρήσιμες συμβουλές!
  6. Μάλιστα, κατάλαβα... Θα ψαχτώ λίγο ακόμα και αν έχω και άλλες απορίες θα απαντήσω εδώ. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τον χρόνο σας!
  7. Ακόμα και με δόσεις που θέλω; Γίνονται και αυτά;
  8. Σωστά. Έλεγχος θα γίνει από όλες τις απόψεις. Το μόνο που φοβάμαι είναι το dsg λόγω χλμ.
  9. Χαχαχα τόσο επικίνδυνα τα πράγματα ε; Να κάνω υπομονή μήπως βρεθεί νεότερο μοντέλο με λιγότερα χλμ; Παρόλα αυτά στην αγγελία γράφει ότι το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση, τεχνικός έλεγχος κατα την παράδοση, γραπτή εγγύηση για μηχανή(μοτέρ θα εννοεί), γρ. εγγύηση ατρακάριστου, 1ο χέρι, έχει αλλάξει καδένα καθώς γράφει και ανάκληση σασμάν το οποίο δεν κατάλαβα τι είναι να πω την αλήθεια. Εννοεί ότι εχει αλλαχτεί το σασμάν μήπως;
  10. Το έχω κοιτάξει, δεν το έχω βρει σε μάντρα και όσο χαζό και αν ακούγεται ψοφάω για dsg.
  11. Καλησπέρα στην ομάδα, μόλις έγινα μέλος και εγώ, καθώς ενδιαφέρομαι για μια αγορά και χρειάζομαι γνώμες ήδη αγοραστών ή και μη προκειμένου να μην φάω το κεφάλι μου. Επίσης, θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε σε περίπτωση που παραβώ κανόνες της ομάδας κλπ καθώς πρώτη φορά μπαίνω σε Forum. Όπως προανέφερα, ενδιαφέρομαι για αγορά αυτοκινήτου και μιλάω για το Polo GTI 1.4 6r. Έχω ακούσει και έχω διαβάσει παρά πολλά, τόσο εδώ όσο και εκτός της ομάδας. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι, μοτέρ με 130.000 χλμ του 03/2012, όποτε λογικά φοράει CAVE, έχω ρωτήσει και περιμένω απάντηση, από μάντρα διότι θέλω η πληρωμή να γίνει με δόσεις, αξίζει να ψαχτώ παραπάνω για το συγκεκριμένο ή όχι; Να συμπληρώσω πως το αμάξι το έχω ερωτευτεί και το καμαρώνω κοντά στα 3-4 χρόνια, τώρα είμαι 19 στα 20, όποτε θα δυσκολευτώ να αλλάξω γνώμη και να πάω σε Golf ή Scirocco όπως έχω διαβάσει. Όλες οι γνώμες και απόψεις καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.