Jump to content

man

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About man

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

1,087 profile views

man's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Μια χαρά είναι ο γραπτός μου λόγος και δεν δέχομαι συστάσεις-παρατηρήσεις επί αυτού. Επιπλέον, δεν έθιξα κανέναν στο forum. Αλήθεια, τι εστί απλό αυτοκίνητο; Οκ και τα VW είναι απλά αυτοκίνητα και υποκατάσταστα ακριβότερων (βλ. Porsche), αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να αγοράσεις μία για να μην ξεπέσεις χαμηλότερα. Τελοσπάντων, αν ο διάλογος δεν ωφελεί κάπου, τότε καλύτερα ας μην κάνουμε.
  2. Θα το δω και αυτο. Ειναι εμπορικα διαθεσιμο το καινουριο corsa;
  3. Ας μην το επαιρνες λοιπον αν στο χαριζαν. Την ποιοτικη ανοδο της Hyundai και ειδικα για το i30 εχει παραδεχθει on camera και ο CEO της VW. Αλλα τι ξερει το γατακι..
  4. Ναι. Δεν έχει τεράστια διαφορά.
  5. Εχω οδηγησει ibiza. Εσυ;
  6. Προτιμώ να περιμένω το καινούριο i20 που θα είναι πολύ καλύτερο από το ibiza..
  7. Aga. Σα να λεμε VW ή τιποτα δηλαδη.
  8. Παιδια, ανταλλαγη αποψεων κανουμε οχι κουβαδων. Για ορισμενους γνωμονας ειναι η αξιοπιστια για αλλους κατι διαφορετικο. Η ασφαλεια ειναι το πιο σημαντικο πιστευω και αυτο το εχουν ολα αποδεδειγμενα.
  9. Ενημερωτικα και μονο, η ΚΙΑ εχει επικεφαλη σχεδιασμου τον Peter Schreyer ο οποιος ηταν στην Audi και η Hyundai τον Christopher Chapman ο οποιος ηταν στην BMW.
  10. Η αποψη σου ειναι σεβαστη και ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να τη γραψεις. Σκεψου καποτε αν καταφερναμε ως χωρα να παραξουμε και μεις ενα αυτοκινητο πως θα μας αντιμετωπιζαν οι υπολοιποι κατασκευαστες..
  11. Η οδικη συμπεριφορα μαλλον λειπει απο τους οδηγους και οχι απο τα αυτοκινητα. Μα κουβαδες και τενεκεδες ρε παιδια; Για αυτοκινητα μιλαμε.. τι νεοελληνιστικη αντιληψη ειναι αυτη;
  12. Θα παω για test drive συντομα, οποτε θα το τσεκαρω αυτο για τον εξοπλισμο του i20. Fabia οδηγησα, Ibiza οχι αν και δε μου αρεσε πισω που κατεβαινει λιγο αποτομα ο ουρανος και βρισκει το κεφαλι. :-) Λεπτομερεια.. Yaris ειναι καλη επιλογη αν και εχω την εντυπωση οτι βγαινει στα 14 οπως το polo. Και ειλικρινα αν εδινα τοσα, μαλλον θα πηγαινα για το Leon. Παντως σε οποια αντιπροσωπεια και αν πηγα για βενζινη παραδοση εχει 3 μηνες, ενω για πετρελαιο 10 μερες.. Ολοι συνεννοημενοι..
  13. Το χω στα υποψη αν και πιστευω θα βγει στα ιδια χρηματα με το polo. Στην αξιοπιστια θεωρειται top η συγκεκριμενη. Για τα υπολοιπα που ανεφερα ποια η γνωμη σου;
  14. Οντως θα καιει λιγο παραπανω. Η ζαντα ειναι "μαμα" απο το GTI, πολυ ωραια αν και ελαφρως υπερβολικη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.