Jump to content

Manu

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Manu

  1. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την υποδοχή. Το αμάξι έχει 155.000 χιλιόμετρα το παλικάρι που και το χει είναι 2ος κάτοχος. Το αμάξι είναι ελληνικό αγορασμένο απ την αντιπροσωπία του gra... Εξωτερικά που το είδα είναι σε υπεραριστη κατάσταση εκτός από ένα βαθουλωματακι που αν δεν μου το λεγε ούτε καν θα το πρόσεχα. Δύο προβληματάκια είναι ότι στο δεύτερο κλειδί δεν λειτουργεί το κουμπί του ξεκλειδωματος και οτι ο συναγερμός είναι πολύ χαμηλά κάτι που μου πε δεν έχει ασχοληθεί λόγω του ότι το χει σε κλειστό πάρκινγκ και τον τελευταίο χρόνο δεν το πολύ χρησιμοποιεί λόγω αγοράς μεγαλύτερου αυτοκινήτου (ισχύει το δα στο πάρκινγκ). Απ ότι μου πε δεν του χει παρουσιάσει κάτι όσο καιρό το χει εκτός απ τα αναλώσιμα που χρειάζονται όλα τα αυτοκίνητα. Την οροφη μου την άνοιξε και έκλεισε 2 φορές μπροστά μου χωρίς θέμα και μου είπε για τα λαδάκι συντηρήσης που πρέπει να εφαρμόζονται για να μην έχει θέμα η οροφή. Του είπα για την καδενα και αν έχει αλλαχτεί και μου είπε οτι στο συνεργείο που το πάει για σέρβις δεν του έχουν αναφέρει κάποιο πρόβλημα. Από extra δεν ξέρω ακριβώς τι θεωρείται έξτρα στο αυτοκινητο παραθέτω ένα κομμάτι απ την αγγελία του στο car. Ελαστικά Dunlop SportMaxxRT 235/45R17 Ζάντες 17" - Προσφέρουν μοναδικό προφίλ!!! ΑΝΕΜΟΘΩΡΑΚΑΣ Volkswagen Καινούρια φρένα αλλαγή στα 149.000klm Καινούρια Μπαταρία Bosch - Μάιος 2021. Σαν εικόνα μου βγάζει προσεγμένο αυτοκινήτο αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με κάμπριο και όσα διάβασα για τους tsi του eos και κάποια θέματα με τις οροφές τους με έβαλαν σε ενδοιασμούς. Έχω ένα κια proceed του 08 αγορασμένο από εμενα το οποίο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο όλα αυτά τα χρόνια που το χω και φοβάμαι πουλώντας μήπως η επιθυμία μου για ένα cabrio αυτοκίνητο μου βγει ξινή στο τέλος και τρέχω και δεν φτάνω.
  2. Καλησπέρα και από μένα. Εγώ ειμαι ένας υποψήφιος κάτοχος eos του 08 1400 122 και θα ήθελα για αρχή τις συμβουλές σας, εάν αξίζει η αγορά του (7,500 από ιδιώτη) και τι θα πρέπει να προσέξω κατά τον τεχνικό ελεγχο που θα πάω το αμάξι. Ελπίζω να γίνω κάτοχος του αν όλα πάνε καλά μέχρι τέλος του μήνα και να τα λέμε συχνά από εδώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.