Jump to content

markellosdim

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About markellosdim

Other Info

  • Car Type
    Passat

User Information

  • Νομός
    Αττικής

markellosdim's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Η ΜΤΜ χρειάζεται 3 ημέρες για το upgrade μιας και αυτό γίνεται με αποστολή του ECU στην Γερμανία.
  2. Αγαπητοί φίλοι η ΜΤΜ δεν δίνει καμμία απολύτως εγγύηση. Η απάντησή τους όσον αφορά το θέμα έχει να κάνει με το άν το αυτοκίνητο καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση. Οσο αυτή ισχύει σου εγγυώνται και ατοί τα ίδια πράγματα, παραμύθια της χαλιμάς. H REVO δίναι 2 χρόνια εγγύηση για ECU.
  3. Καλημέρα σε όλους!! Μήπως κάποιος γνωρίζει για το που γίνεται το reporgramming της REVO και ΜΤΜ ? Τι εγγυήσεις δίνουν για κτύπημα εγκεφάλου ? Κάποιο τηλέφωνο από REVO και MTM ?
  4. PASSAT 1.8T ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2002 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑ 180.000KM Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΓΙΑ 48 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 180.000ΚΜ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ?
  5. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ 3B0951171DY20 ΕΚΤΟΣ VW ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ VW ΕΙΝΑΙ 135€. ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ULTRASONIC ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
  6. Το ότι βάρυνε λίγο το τιμόνι τους όπως και το δικό μου σημαίνει ότι μειώθηκε η πίεση λαδιού ώστε να αποφευχθεί επανάληψη του συμβάντος. Αρά 100% μιλάμε για κατασκευαστικό λάθος εκ μέρους της VW η οποία το αναγνωρίζει εν μέρει προσφέροντας ένα μέρος της συνολικής δαπάνης και όχι το 100% όπως θα έκανε κάθε σοβαρή εταιρεία.
  7. Αποκτά με την χρήση τζόγο το πάτωμα του καθίσματος.
  8. Κτυπα δεν τριζει. @Το post εχει μεταφραστει στα Ελληνικα.
  9. όσο το αυτοκίνητο ήταν σε εγγύηση άλλαξα την βάση του καθίσματος του οδηγού που κτυπούσε. τώρα με 70.000km κτυπά και το κάθισμα του συνοδηγού κόστος βάσης 320.00€ συν εργασία τηλεφώνησα στην κοσμοκάρ και μου απήντησαν ότι δεν αποδέχονται κατασκευαστικό λάθος όσοι έχουν αντίστοιχα προβληματα ας τα δημοσιοποιήσουν να δούμε τι γίνετε @Το post εχει μεταφραστει στα Ελληνικα.
  10. άλλαξα κρεμαγιέρα στα 70000km με διαρροή το πρόβλημα είναι 100% κατασκευαστικό και γιαυτο η κοσμοκάρ καλύπτει ένα μέρος του κόστους απόσο γνωρίζω παρα πολλά passat έχουν χρειαστεί αντικατάσταση κρεμαγιέρας @Το post εχει μεταφραστει στα Ελληνικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.