Jump to content

ioa_pap

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ioa_pap

  1. Το 2006 ειχα για καποιο καιρο golf 4 και τοτε ειχα γραφτει (πιο πολυ για το προβλημα με τα παραθυρα να δω τι παιζει...).Μετα το πουλησα. Βεβαια τωρα μπαινω αραια και που. Τοτε χρειαζοταν να κανεις login για να δεις τεχνικα θεματα ενω τωρα οχι οποτε για αυτο ειχα γραφτει (δεν υπαρχουν θεωριες συνομωσιας χαχα).
  2. Παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ο φιλος παραπανω κατηγορει το focus αλλα μαλλον ξεχναει οτι το golf IV ηταν ποοοοοοοοοολυ υποδεεστερο σε οδικη συμπεριφορα απο το (κατα πολυ φθηνοτερο τοτε) focus I και μετα απο τις εκτενεις αναφορες του τυπου και ολων των δοκιμαστων η VW προσελαβε τη σχεδιαστικη ομαδα της control blade για να φτιαξει την πισω αναρτηση του golf V και να το κανει πιο ενδιαφερον οδηγικα. Βεβαια και παλι ειχε χειροτερο σασμαν-τιμονι-φρενα απο το focus II αλλα σιγουρα εκανε ενα μεγαλο βημα μπροστα αντικειμενικα. Σε ποιοτητα-μεταπωλητικη αξια-προσοχη στη λεπτομερεια και μπλιμπλικια δεν το συζητω το golf V ηταν σαφεστατα καλυτερο. Σε αξιοπιστια παλι δεν το νομιζω. Απλα πιστευω οτι η επιλογη αμαξιου ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων για τον καθενα. Το παλιο RS δεν ειχε αντιπαλο στα λεφτα και την κατηγορια του.Μονο το type-r αλλα εκεινο ηταν πιο αργο(λιιγο) και ειχε χειροτερο τιμονι. Το καινουριο RS ειναι ενα αυτοκινητο που και παλι δεν θα εχει αντιπαλο στα λεφτα του-και τα πρωτα τεστ λενε οτι στριβει πολυ καλα. Μεχρι εκει.Η ford ουτε μαρκα κυρους ειναι ουτε προσπαθει να γινει.Πιστευω να παραυρει και αλλους κατασκευαστες και να δουμε πολυ καλα μοντελα στο μελλον. Υ.Γ. Οχι δεν εχω focus απλα εχω οδηγησει πολλες φορες και τα 2 αμαξια (golf-focus) και μπορω να συγκρινω αντικειμενικα πιστευω.-
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.