Jump to content

mezes20005555

Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mezes20005555

  1. και γω και γω μεσα ειμαι......!
  2. to kalutero paidia apo ola einai na xeplenete ton kinitira.......enamisi litro ladi aplo einai arketo(poso na kanei 15E)!adeiazeis apo tapa...xepleneis(bazoyme to kinitira na doylepsei gia deka seconds).....xanaadeiazeis(oute straggisma oute tipota)!bidvneis tapa...bazeis ladaki kai eisai kirios.....exeis kai to kefali soy isixo oti to ladi einai pentakatharo!sin to gegonos oti o kinitiras paramenei athanatos!
  3. © © Hellenic VWClub - Members

  4. © © Hellenic VWClub - Members

  5. © © Hellenic VWClub - Members

  6. © © Hellenic VWClub - Members

  7. Μπραβο και απο μενα PHANTOMAKO!!!!!Πολυ καλη δουλεια.......!Ελπιζω να μπορεσω να ακουσω και εγω τισ ρυπεσ του......καλα χιλιομετρα.....και καλυτερα τσαγιασματα.........
  8. © © Hellenic VWClub - Members

  9. Ενα μπραβο και απο μενα σε ολους μας....... και ενα μεγαλυτερο μπραβο στο Χρηστο που ετρεξε λιγο παραπανω!!!!! καταπληκτικη διοργανωση.....με πολυ κεφι...πολλα αυτοκινητα.....και πολυ κοσμο....!!!!!
  10. © © Hellenic VWClub - Members

  11. © © Hellenic VWClub - Members

  12. © © Hellenic VWClub - Members

  13. παλι στι πριζα με βαλατε.........!!!!!!ετοιμαζο και τις τελευταιες λεπτομεριεσ στον ασσο μου και εφτασα....... ΒΡΟΥΜ............ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!
  14. ε αυτο δε χανετε με τιποτα!!!!! αντε να δουμε!!!! να σαι καλα ρε χρηστο!!!
  15. εγω φιλε θα σου προτεινα να εξετασεις και το f1 το κορυφαιο για μεγαλες διαδρομες.....αλλα δε συγχωρει γκαζιες οταν το λαστιχο ειναι κρυο!!!!!!μετα ειναι το dunlop to sp9000 πολυ καλο λαστιχο μαλακη γωμα με την αποδοση του να βελτιωνετε κατα 10% οταν ζεσταθει!!!!το καλυτερο για γκαζαριδες!!!!!στην ιδια κατηγορια ειναι και το conti sport2!!!!!για τα toyo δε θα το προτεινα καθολου!!!!!τα θεωρω λαστιχα με ανομοιομορφη φθορα που ληγει γρηγορα....εναντι των παραπανω που εχουν πιο ομοιομορφη φθορα και πιο μακρινη!!!!ωστοσο πολυ σημαντικο ειναι οτι η Ιταλια δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδα στο θεμα ασφαλτος!!!!!καλη επιλογη!!!!!!!!!
  16. mezes20005555

    To ΜΚ1 μου

    cabriolet
  17. From the album: To ΜΚ1 μου

    Νο3

    © © Hellenic VWClub - Members

  18. From the album: To ΜΚ1 μου

    Νο2

    © © Hellenic VWClub - Members

  19. From the album: To ΜΚ1 μου

    Νο1

    © © Hellenic VWClub - Members

  20. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!
  21. ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΟ ΚΟΥΚΛΙ! ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΜΚ1 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ!!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΚ1 ΚΑΜΠΡΙΟ!!!!ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΜΕ 95 ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ.....!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΟΤΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΠΩ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ VR6!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ....ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...........ΠΑΝΤΑ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!!!!!
  22. προχθες ειχα συζητηση με καποιον....και μου πε κατι το οποιο δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια.......καποια λαστιχα μεσα στα λινα τους εχουν και συρματινα λινα αλλα και παλι λαστιχα που δεν εχουν καθολου!!!!καπου στο πλαι του ελαστικου αναφερετε..... οσο για το σταυρωμα των ελαστικων καθε 10000χλμ ειναι οκ για αυτοκινητα τα οποια εχουν την ταση να πατουν στραβα εστω και λιγο(αν και καλυτερο θεωρητε ο δεξιοστροφος κυκλος καθε 5000χλμ.)ενω για τα μπρος πισω καθε 20000χλμ(αν σκεφτει κανεις οτι στα 40000-50000χλμ ειναι το οπιο της αλλαγης)!!!
  23. επειδη εχει αναχθει σε προσωπικο επιπεδο πλεον τα οσα γραφουμε εγω σταματω εδω!!!!μετα τα οσα γραφεις καταλαβαινεις οτι ειναι θεμα του κρατους να βαλει ενα τελος στο μεγαλυτερο ποσοστο παραβατηκοτητας που παρουσιαζετε!!!τωρα τα περι καταγωγης και ανατροφης αστα να μου τα πεις απο κοντα οταν τυχει και συναντηθουμε!!!αυτα!!! ωραια τα λες λοιπον!!!ακου να δεις πως γινετε ο ελεγχος!!!!ερχετε ενας ελεκτης με το δοκιμιο του(ενα δοχειο ακριβιας φτιαγμενο με βαση την παγκοσμια σταθερα ογκομετρησης)και μου λεει....βαλε μεσα στο μετραρι 20λιτ αμολυβδη!!!βαζει ο βενζινας 20λιτ. αν η αντλια του ειναι κακορυθμισμενη τοτε θα βαλει λιγοτερο η καμια φορα και περισσοτερο!!!!το δοκιμιο αυτο εχει σταθμη μετρησης απο -1,5% εως +1,5% η αλλιως απο -15τις χιλιης εως +15της χιλιης. το νομιμο οριο αρνητικης αποκλισης ειναι 4,9της χιλιης!!!!το θεμα ομως ειναι οτι ο ελεγκτης ειναι μονος του συνηθως στην επαρχια που ειμαι εγω για αθηνα δεν γνωριζω αν ειναι κλημακιο!αλλα και αυτοι ανθρωποι ειναι και λαδωνοντε.................(οχι οταν τρωνε)!αν λοιπον αυτη η παγκοσμια σταθερα δεν ειναι ακριβης τοτε τι συμβαινει?μια φορα το χρονο φτανει?για απαντησε μου? ο νομος δε με υποχρεωνει καμια φορα!!!!απλα την ωρα του ελεγχου πρεπει να ειμαι οκ!!!οποτε ειναι στο χερι μου να εχω τσεκαρισμενες τις αντλιες!μιλω παντα για εδω στην κρητη....στην αθηνα οι ελεγχοι μπορει να ειναι εντατικοτεροι!!!! τωρα για ποιοτικο ελεγχο....οταν ερχετε το βυτιο να αδειασει το εκαστοτε φορτιο μου αφηνει και ενα δειγμα(κοντα ενα λιτρο)συμπληρωνει στοιχεια του φορτιου και το σφραγιζει με ασφαλεια μιας χρησης η οποια φερει ενα νουμερο(μοναδικο)!οταν λοιπον ερχετε ο ελεγχος(δε μου εχει τυχει)περνουν δειγμα απο τη δεξαμενη μου και απο το δειγμα που αφηνει ο βυτιας!!!πηγαινουν στο χημειο του κρατους και ελεγχονται τα δειγματα!!!αν εισαι παρανομος εχεις τη δυνατοτητα επανελεγχου(σημαντικο ειναι οτι το δειγμα του βυτιου το κραταμε εμεις,οτι περισσευει,ξανα σφραγιζετε απο τους ελεγκτες)!!!! ο τροπος κατασκευης του δοκιμιου δεν αφηνει περιθωρια σφαλματος!το δοκιμιο ειναι στανταρ ΔΕΝ εχει αποκλιση!!!!εαν μπορεσω θα κατεβασω και φωτο με το εν λογω δοκιμιο!!!αν καταφερω να βρω καποια.....πολυ δυσκολο!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.