Jump to content

tanaskovits

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tanaskovits

  1. Πάει υγρό καθαρισμού και λαδάκι μαζί γύρω στα 18 με 20 ευρώ.Τώρα για τον καθαρισμό εξαρτάται.Ανάλογα με την ατμόσφαιρα.Οταν έχουμε αυτές τις σκόνες από την αφρική ή δουλεύεις χωματόδρομο μπορεί και σε λιγότερο απο 5000 χιλιόμετρα.Κατα μέσο όρο πάντως το καλοκαίρι περίπου κάθε 5000 χιλ και το χειμώνα που έχει και βροχές και δεν έχει σκόνη η ατμόσφαιρα κάθε 10000 περίπου.
  2. Kαι γω αυτής της άποψης είμαι αλλά δεν είναι τύπος που αλλάζει ευκολα τα πραγματά του.Πάντως αν βρούμε κάποιον που το έχει κάνει ας μας πει μια άποψη.Επίσης νομίζω πως πολύ δύσκολα θα πουληθεί ένα 1.6 FSI .Τώρα με τους TSI θα ξεφτυλιστεί η μεταπώληση του.
  3. Ενας φίλος που έχει το golf 1.6 με τα 116 άλογα έχει ψηθεί να βάλει το πρόγραμμα του "Παζαρόπουλου".Του είπε ότι θα φτάσει 129 άλογα αν θυμάμαι καλά.Και στοιχίζει 800 ευρώ.Εχει κάποιος άποψη γι αυτό?Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
  4. Γεια σας παιδιά!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τους υμάντες!Στα πόσα χιλιόμετρα αλλάζουμε υμάντες εκκεντροφόρου-δυναμό-κλιμα?Πόσο έχουν περίπου?Κάνω μόνος μου τα σερβις μέχρι στιγμής αλλα πλέον το αμάξι έχει 68000 και το βιβλίο γράφει έλεγχος υμάντα εκκεντροφόρου στα 60000!Εχω το 1400 με τα 67 αλογα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.