Jump to content

dalas

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dalas

  1. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!! Αντε και στα δικά μου τώρα. b6 1.8. Ελπίζω σύντομα!
  2. Να σου πω πολυ απλά οτι μου ζήτησε προκαταβολή, την οποία θα έχανα αν τελικά δεν το έπαιρνα, για να παμε το αυτοκίνητο για μηχανικό έλεγχο, ενώ το αυτοκίνητο ήταν χωρίς βιβλίο service και 2ο χέρι, πράγματα τα οποία δεν ανεφερε στην αγγελία.
  3. Μετά την αποτυχημένη συνεργασία με τον τιμιότατο έμπορο που είχε το r line που σας είπα... η αναζήτηση συνεχίζεται. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε μια ακόμα απορία. Το auto hold υπάρχει σε κάποια μεταχειρισμένα που βλέπω και σε κάποια δεν υπάρχει. Η απορία μου είναι σε αυτά που δεν υπάρχει τι κάνεις στην ανηφόρα? Πατάς το χειρόφρενο? Γιατί αν είνα έτσι το θεωρώ απαραίτητο.
  4. Εξαιρετικά νούμερα για τον ογκο-κυβικά του αυτοκινήτου. Τουλάχιστον για τις δικές μου προσδοκίες!
  5. Μπορείς να μου δώσεις και μια εικόνα κατανάλωσης? Γιατί υπολογίζω εντός πόλης περίπου 10/100. Είναι εφικτό ή ονειρεμένο? Εννοείται για πολύ νορμαλ οδήγηση κυρίως Κηφισό και Αθηνών.
  6. Εχουμε εικόνα τι κάνει με ρύπους το συγκεκριμένο μοτερ? Σε περίπτωση δηλάδή που περάσει αυτο που ακούγεται για τέλη με ρύπους για τα αυτοκίντα απο 01/2017 ? Από 300€ δηλαδή που είναι τώρα πόσο μπορεί να ανέβει ?
  7. Καλημέρα σε όλους! Μετά από ανάγκη που προέκυψε για αγορά οικογενειακού (έκανε φτερά το εταιρικό) έχω καταλήξει στο passat 2009-2010. Κοιτάω και τα 1.4 αλλά κλίνω περισσότερο στο 1.8 (μικρή διαφορά κατανάλωση και γκάζι όποτε χρειαστεί - που σημαίνει καλύτερη ενεργητική ασφάλεια). Έχω βρει ήδη ενα 1.8 R line του 09 και μάλλον σήμερα θα γίνει και ο μηχανικός έλεγχος. Παρόλα αυτά θα ήθελα τη γνώμη σας και για το 1.4 μιας και υπάρχει αισθητή διαφορά στην τιμή (περίπου 2000€). Ευχαριστώ
  8. Από ένα φιλαράκι που είχε γίνει μέλος σε ένα meeting Πέμπτης στο Olympico. Είχα κάνει κανει και εγώ αίτηση τότε αλλά δεν έφτασε ποτέ στο club οπότε κατέληξα στη λύση του forum.
  9. ok.basika opos sou eipa to thema einai an baleis aftermarket pou prepei na breis antaptora.afou eisai enatksei ola kala.
  10. apo ti stigmi pou ebales to mama den ta eixes idiatero problima. an ebazes aftermarket tha eprepe na breis antaptora poy bgazei moni i issota. otan koymposes to lebie kratises ton aksona toy kibotiou katebasmeno opos otan bazoume opisthen? i apla termatises to lebie kai ton esfikses?koumponei i opisthen?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.