Jump to content

mikenuke

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About mikenuke

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

mikenuke's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ναι ειναι στην κλειδαρια. υπαρχει τροπος επισκευης αλλα θελει ωρα-κοπο-χρονο-ικανοτητες
  2. Το πηρα τελικα, μου ηρθε και γρηγορα επειδη ηταν απο αγγλια. μηπως εχει κανεις υποψη κανα λινκ με οδηγιες εγκαταστασης για Golf Mk4 '02? δε μπο ρω να βρω κατι.
  3. http://www.ebay.co.uk/itm/380315647087 φαινεται πως το ξεχασα το λινκ πριν!
  4. Σε ευχαριστω, λεω να παρω αυτο βγαινει και περιπου 15 ευρω φθηνοτερα και απο οτι βλεπω ειναι ιδιο. Επρεπε να το ειχα κανει απο καιρο! Θα μπορω να κλεινω και την ηλιοροφη και τα παραθυρα?γνωριζει κανεις?
  5. Ευχαριστω, το saveltrade, ειναι ευκολο στην εγκατασταση?η θα χρειαστω ηλεκτρολογο? γενικα καταπιανομαι με τετοιες εργασιες.
  6. Εχω ενα Golf Mk4 GTI του '02 και εχω βρει ενα κλειδι απο αυτα που εχουν τα πιο καινουρια με το κουμπι κλειδωματος, και ξεκλειδωματος, που το κλειδι πεταγεται σα σουγιας, μπορω να το χρησιμοποιησω? Να γινει δηλαδη προγραμματισμος του Immobilizer (υποθετω) στο νεο κλειδι, και ισως να ανοιγει και να κλεινει με τα κουμπια τηλεχειρισμου? Το κομπιουτερακι ειναι απο ενα Fiat.
  7. αυτο σκεφτηκα κι εγω...τι να πω
  8. Εδω και καιρο σκεφτομαι να ψωνισω απο το camskill.co.uk εχθες τους εστειλα ενα μαιλ οπου ρωτουσα τι γινεται με τις ημερομηνιες παραγωγης και η απαντηση ηταν αποτρεπτικη. Εαν τα λαστιχα που θα μου στειλουν ειναι 2 ετων, θεωρω οτι ΠΑΡΑ πολυ παλια! Βεβαια ο ο πιο πανω ανεφερε οτι ηταν πολυ καλης ημερομηνιας παραγωγης. Εαν εχετε καποια επιπλεον αποψη θα ηθελα να την ακουσω.
  9. Χαιρετω την παρεα. Εγω εχω ενα Golf 4 GTi 2002 και εχω και εγω την ιδια αποψη για την οικονομια και την ξεκουραση του cruise control. Ειχα παει στο μανδυλα στη θεσσαλονικη να ζητησω να μου πουν ποσο κανει να βαλω αν γινεται και ακομη με παιρνουν τηλεφωνο εδω και ενα μηνα. Για πειτε μου εσεις, μπορω να βαλω, και αν ναι, που στη θεσσαλονικη?
  10. Εχω για πουλημα ΟΖ 15αρες με λαστιχα αν σε ενδιαφερει, αλλα ειμαι στη θεσσαλονικη.
  11. Λοιπον το εργοστασιο που σας λεω ειναι στη Βι.Πε. Σινδου Γκερος Βαφες Δημητρης Γκερος Ηλεκτροστατικες βαφες Αλουμινιου και μεταλλου Τηλ 2310 795 144-5 Εγω τον εμπιστευομαι απολυτα ειναι απο τους καλυτερους. Ηθελα να δωσω κατι αλουμινιου που ειχα βαρεθει, τελικα δεν το εκανα γιατι πηρα καινουριες.
  12. παιδια , στη θεσσαλονικη σε εργοστασιο που κανει ηλεκτροστατικη, κοστιζει 20 ¤ η ζαντα σε οτι χρωμα θελεις. τι 300¤ λεμε τωρα!
  13. Καλησπερα σε ολα τα μελη! Πριν 3 μηνες αγορασα ενα μεταχειρισμενο Golf GTI Mk4, σε τελεια κατασταση!!! πραγματικη ευκαιρια! Πριν ειχα ενα Polo 1000κκ του '99 Ειμαι ο Μιχαλης και ειμαι απο θεσσαλονικη. Το αμαξι ειναι φανταστικο... Μαυρο Τριθυρο οπως το ηθελα με ηλιοροφη και ολα τα κομφορ. Οι αλλαγες που θελω να κανω με σειρα προτεραιτητας ειναι οι εξης, βεβαια τα χρηματα τελειωσαν οταν τα εσταξα για να το παρω! Νεα φρενα μπρος πισω απο S3 με σωληνακια υψηλης πιεσεως. Φιμε μεμβρανες Τοποθετηση συστηματος Carputer με οθονη 2DIN Αλλαγη των ηχειων γιατι τα εργοστασιακα δε με αφησαν ευχαριστημενο. Ζαντολαστιχα 18" Και επειτα εχει ο θεος... Καλως σας βρηκα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.