Jump to content

vagpapa

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About vagpapa

Other Info

  • Car Type
    Passat

vagpapa's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεία σου φίλε.Απο την εμπειρία μου σου λέω ότι το τρίξιμο αυτό είναι από τις βάσεις των ελατηρίων μέσα στούς θόλους.Εκεί για να περιστρέφεται το ελατήριο έχουν μία λαστιχένια μεμβράνη.Αυτή έχει ξεραθεί και όταν στρίβεις τρίζει το ελατήριο. Το τιμόνι είναι αδύνατον να τρίζει. Λύση : Κατέβασμα ελατήρια και αλλαγή φλάντζας. Ελπίζω να βοήθησα. Βαγγέλης.
  2. Γεία σας και απο εμένα. Καινούργιος στο Forum , καινούργιος και στην VW. Γιά να γνωριστούμε Βαγγέλης στο όναμα και μηχανολόγος στο επάγγελμα. Ζώ στις Σέρρες και το απολαμβάνω. 43 χρονών ασχολούμαι πολλά χρόνια με το αυτοκίνητο, έχω δεί και έχω ακούσει ακόμη περισσότερα. Πριν 3 μήνες αγόρασα το πρώτο μου VW Passat 1.6 fsi. Ελπίζω στην παρέα σας να βρώ φίλους και γνώσεις. Πάθος με την F1 και WRC. Προς το παρόν απολαμβάνω τις βόλτες μου με το νέο VW και αργότερα όταν γίνει "σούπα" το νέο για την ώρα Passat θα το ντύσω και θα το γαργαλίσω όσο πέρνει. Ευχαριστώ όλους για την παρέα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.