Jump to content

aporias

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aporias

  1. 3-4 μήνες αλλα λόγω μη προσθήκης επιπλέον εξοπλισμού μπορεί και μέσα σε 10 ημέρες....αύριο θα το ξέρω αυτό....λές; μακάρι...
  2. 33380E για την ακρίβεια, δεν έβαλα τίποτα παραπάνω απο τον Standard εξοπλισμό της 2λιτρης έκδοσης η οποία περιλαμβάνει Sport Πακέτο αν γνωρίζεις, (για περισσότερες λεπτομέρειες αν θες σου αντιγράφω το χαρτί της Αντιπροσωπείας με όλα τα Standard), γιατι ανέβαινα και σε κόστος και σε αναμονή...πιστεύω οτι αξίζει όμως τα χρήματα και με το παραπάνω Όπως είπα είχα το GTI 2007 μοντέλο, έκανα και το 1.4 160άρι και κατάλαβα την διαφορά στο στήσιμο, φαντάζομαι το 2.0 θα είναι ένα καλύτερο GTI αλλά κατα την γνώμη μου πάρα πολύ πιό όμορφο και εντυπωσιακό, εμένα πάντως με κέρδισε με την πρώτη ματιά και χωρίς να το οδηγήσω... Σε Ευχαριστώ Πολύ.
  3. Καλησπέρα και απο μένα . Έδωσα το MKV GTi που είχα και... χθές το παρήγγειλα σε λευκό 2.0 TSI DSG ....και τώρα αναμένω.... Ανυπομονώ να δώ αν πράγματι υπάρχει διαφορά απο το GTI πού λένε τα περισσότερα reviews.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.