Jump to content

liakouras

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by liakouras

  1. οτι ειναι πεταμενα λεφτα το ξερω και εγω εκ πειρας. του το λεω αλλα δεν εννοει να το καταλαβει. δεν πειραζει. γαι αν δεις καποια πραγματα πρεπει να τα ζησεις πρωτα. στο θεμα μας τωρα. τι διασταση ειναι η μαμα εξατμηση?
  2. ο αδερφος μου εχει εδω και 7 περιπου μηνες ενα TSi sportline. ηταν ικανοποιημενος στην αρχη απο τις επιδοσεις του αλλα πλεον ψαχνεται για το κατι παραπανω. μεχρι στιγμης εχω διαβασει εδω μονο για προγραμμα, τουρμπινα, αναρτησεις και φρενα. με εξατμηση τι γινεται? ποια ειναι η μαμα διαμετρος και ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη, παντα σε διασταση, για να μπει για μια βελτιωση 1ου σταδιου, αν και το πιο πιθανο ειναι να μπει μονο εξατμηση?
  3. καλησπερα απο εναν νεο. δεν εχω καποιο VW, εχω αλλο του group, και σκεφτομαι την αγορα του edition 30. εχω μπερδευτει ομως στα μηχανικα του μερη. εδω και στο ΕΤΚΑ διαβασα πως εχει ιδιους κωδικους με τα μηχανικα του νεου S3. οι μηχανικοι ομως της κοσμοκαρ μου ειπαν πως δεν ισχυει κατι τετοιο και πως προκειται για τελειος διαφορετικους κινητηρες. τι ισχυει τελικα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.