Jump to content

SAK

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SAK

  1. παιδια τον ανταπτορα που τον βρισκω?? δλδ αλλαζς σκαστρα στην vw και μετα αγοραζω απο καπου τον ανταπτορα?
  2. καλησπερα και απο εμενα! εχω ενα gt και εκανα το τελευταιο update εδω και καποιουσ μηνες αλλα δεν εχει μειωθει καθολου η αποδοση του αυτοκινητου! ουτε ψηλα. πριν λιγεσ μερες μαλιστα κατεβασα 240 κμ. μεχρι 5η 220 και με 6η μεχρι 240. το αμαξι ειναι μαμα.
  3. φιλε μου το προβλημα αυτο ειναι γνωστο και θεσ επισκευη σασμαν δλδ αλλαγη γραναζιου 2ασ
  4. απο περιοδικα που εχω στα χερια μου ο 160 θα ειναι με κομπρεσορα και τουρμπο με 24,5 kg ροπη. οπωσ καταλαβαινεται μετα απο δυναμομετησεισ σε γερμανια ο 160 βγαζει περιπου 180 αλογα!!
  5. theo kaigomai gia thn aggeleia sou!! mpainw fantaros kai ta thelw amesa!!

  6. φιλε μου να πασ βολτα με καποιον τεχνικο για να δει το προβλημα . δεν ειναι απαραιτητο να αναψει το check engine για να δουν τι εχει . να το ψαξουν , δουλεια τουσ ειναι!!
  7. φιλε μου δεν μπορει να σου φερεται η αντιπροσωπεια ετσι! πηγαινε σε αλλη το ιδιο σε καλυπτει η εγγυηση. και για μενα κακωσ εφυγεσ και δεν εκανεσ φασαρια !! ξαναπηγαινε αυριο με ραντεβου.
  8. γιωργο μην ανησυχεις θα σε παρω. bill μπαινω 3/9 αεροπορια και ελπιζω να προλαβουμε γιατι θα γυρισω αθηνα στις 30. οποτε θα επικοινωνησουμε παντως λεω σταση για 600-700 μ στην συμβολη ποσειδωνοσ-βουλιαγμενησ . να εχουμε συναντηση στην bp που ειναι εκει. αλλα αυτα τα ξαναλεμε.
  9. αυτο για τον αερα δεν το ηξερα αλλα να σε ρωτησω: οταν ομωσ ολοι μασ παμε για δυναμομετρησεις δυναμομετρειθ κανενασ με 1000 πιεση πουλεσ?? υ.γ. δεν ηξερα οι υπαρχει αυτο με την πιεση αερα. απο την αλλη με οτι Gt εχω στηθει σε φαναρι η ρολλαριστα ειμαι μπροστα αλλεσ φορεσ λιγο αλλεσ πολυ. ασχετα με ολα αυτα θα ηθελα να κανω πατημα με το παιδι που εβαλε revo.
  10. καλημερα παιδια! θα ηθελα να κανονιζαμε ενα πατημα με το παιδι που εβαλε το revo μιας και εγω αυτο σκεφτομαι να βαλω για να δω διαφορες. αν δεν μπορεισ αυτεσ τισ μερεσ μετα το παμε για οκτωβρη γιατι μπαινω φανταρος και θα ειμαι μεσα. ενα golf gt exw μαμα δυναμομετρημενο 192 αλογα . απλα αν ειναι να παρς μονο 10 αλογα δεν ψηνομαι να δωσω 800 ευρω!
  11. να πω οτι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με την 2α σε gt και επειδη εχω τα κονε μου στην αντιπροσωπια μου βαλανε καινουριο σασμαν απο γερμανια περιμενα 1 μηνα αλλα αξιζε τον κοπο . απο το να μου επισκευασουν το υπαρχον σαμσν καλυτερα καινουριο
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.