Jump to content

ekaradimos

Members
  • Posts

    517
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by ekaradimos

  1. Εδώ και καιρό έχει ξεκολλήσει το ύφασμα στις 4 πόρτες. Ειδικά οι 2 πίσω είναι τελείως χάλια. Ψάχνω για καλό, αξιόπιστο και οικονομικό ταπετσέρη. Ξέρει κανείς για Ν. Προάστια (Ηλιούπολη)?

    Έχω βρει με 25Ε ανά πόρτα και δε δίνω περισσότερα.

  2. 10 hours ago , OMINUS said:

    Αν είσαι από Αθήνα πήγαινε Σπύρου Πάτση.  

     

    Σε αυτόν εδώ

    https://amortiser-antallaktika.gr/?page_id=794

     

    Θα βρεις εκεί πέρα.

     

    Να δώσεις προσοχή στα "Ν (Newton) που έχουν.

     

    Μπορεί να βρεις ίδια με τα δικά σου και να ταιριάζουν σε όλα ,αλλά στα N να είναι λιγότερα και να  μην μπορεί να κρατάει την πόρτα σου. 

     

     

    Σ' ευχαριστώ πολύ.

    Τον πήρα τηλέφωνο και μου έδωσε πολύ καλή τιμέ (25Ε και για τα 2).

    Μου είπε ότι αν περάσω από εκεί μου τα αλλάζει δωρεάν.

    Βλέπω αν με καλύπτουν και μετά πληρώνω.

    Με έπεισε.

    • Like 1
  3. Καλησπέρα,

    Μετά από 11,5 χρόνια με το αμαξάκι μου (VW GOLF TSI 140HP, 5/2007) ήρθε η ώρα να αλλάξω τα αμορτισέρ ανύψωσης για το πορτ μπαγκάζ. Πλέον δε μπορεί να κρατήσει το πορτ μπαγκάζ σταθερά στη θέση του (ψηλά). Κυκλοφορούν πολλά αμορτισέρ άλλων εταιριών, αλλά έχω διαβάσει ότι δεν έχουν μηχανισμό "φρεναρίσματος" και όταν σηκώνεις το πορτ μπαγκάζ, σηκώνεται απότομα. Έχει κανείς τον μαμίσιο κωδικό για 1k1 (golf mkV) και κωδικό κινητήρα BMY (μάλλον δεν έχει σημασία)? Επίσης, έχει βάλει κανείς αμορτισέρ άλλης εταιρίας για να μου προτείνει?

     

    Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

  4. Update. 

    Τώρα έχει ξεκολήσει το ύφασμα και στις 4 πόρτες. Τελείως απαράδεκτο. Επίσης, ο ταπετσέρης που μου χάλασε το φως στο σκιάδι του οδηγού, μου έδωσε τιμή 25€ ανά πόρτα. Έχει κανείς να προτείνει κάτι πιο οικονομικό?

  5. On 28/7/2018 at 8:41 ΜΜ, steliosh said:

    Να υποθέσω ΜΚ5 είναι το Golf? Πρόσφατα, έβαλα τεμπέλη, που δεν είχα. Επι τη ευκαιρία πήρα μια κονσόλα μπροστινή 20 ευρώ, από μαντρά στην Αθήνα, που είχε τη συρταρωτή ποτηροθήκη. Μια αναζήτηση στα γνωστά sites, θα σε οδηγήσει... Οπότε, μαζί με τον τεμπέλη έβαλα και την ποτηροθήκη. (την κονσόλα την πούλησα πάλι ένα 10άρικο!).

     

    Τώρα... αν έχεις τεμπέλη η διαδικασία είναι η εξής:

    Ξεβιδώνεις το δεξιο κάθισμα (4 βίδες Μ10). ΔΕΝ το ξεφισώνεις από κάτω, απλά μαζί με τους οδηγούς του, το σπρώχνεις μπροστά,  να ακουμπήσει η πλάτη στο ταμπλώ. (αν ειναι να ξεφισώσεις το κάθισμα, πρέπει να αποσυνδέσεις τη μπαταρία πρώτα, μη κάνει κάνα τσαφ ο αερόσακος του καθίσματος, χώρια που θα σου βγάλει σφάλμα μετά. Αλλά δεν χρειάζεται να ξεφισωθεί).

    Ολες οι υπόλοιπες βίδες ειναι Τορξ Τ20.

    Αυτό γινεται για να έχεις πρόσβαση στην μία πλαινή βίδα του τεμπέλη, η οποία πρακτικά βρίσκεται πίσω απο την πόρπη που δενει η ζώνη του συνεπιβάτη.

    Η ποτηροθήκη του τεμπέλη έχει απο κάτω της 2 βίδες (στο πίσω μέρος).

    Σπρώχνοντας το κάθισμα του οδηγού τέρμα εμπρός, εχουμε μια ακόμα βίδα στον τεμπέλη. Αυτή είναι προσβάσιμη χωρίς να λυθεί το κάθισμα!!!

    Τέλος, έχει μια βιδα εσωτερικά, στο χώρο αποθήκευσης, κάτω από το ακουμπιστήρι, προς τα εμπρός, μέσα από μια τετράγωνη τάπα.

     

    sfyri1.jpg

     

    (εδώ δουλεύω με τα σωστά εργαλεία!!!! Το τασάκι έχει φύγει κι ειναι πάνω στο παρμπρίζ!)

     

    Αν δεν έχεις τεμπέλη, ξεχνάς τα παραπάνω και πάμε στην κονσόλα.

    Οι ποτηροθήκες έχουν βίδες που φαίνονται, βγάζοντας τα λαστιχένια πατάκια.

    Η κονσόλα για να βγει εχει κουμπωτα τα πλαινά τριγωνικά "χερούλια" και από μέσα τους έχει 2+2 βίδες (δηλαδή 2 σε κάθε μεριά). 

    Δίπλα στο πεντάλ του γκαζιού έχει ακόμα 1 βιδα που στηρίζει το πλαστικό κάθετο κάλυμμα που μετά βγαίνει τραβώντας προς τα κάτω. Εχει και μια αντίστοιχη, δεξιά, στο μέρος του συνοδηγού.

    Ανασηκωνεις το κάλυμμα του λεβιέ ταχυτήτων, και έχει 2 βίδες από κάτω, στο εμπρός μέρος που στηρίζουν το τασάκι. Βγάζεις το τασάκι. (Αποσυνδέεις τα πάντα: ESP, USB, TPMS, αναπτήρα κλπ. Δεν χάνεσαι εδώ, το καθε φισάκι έχει το δικό του χρώμα, οπότε δεν τα μπερδεύεις όταν τα ξαναβάλεις). 

    Μέσα στην ποτηροθήκη έχει τέλος άλλη μια βίδα (ή 2, δεν θυμαμαι ακριβώς, αλλά φαίνονται, κάτω από τα λασατιχένια πατάκια).

     

    Τώρα... το κάλυμμα του λεβιέ είναι 2 πράγματα κουμπωτά: Τη φούσκα και το πλακέ που σκεπάζει τις βίδες του τασακιού. Τα ξεκουμπώνεις (δεν έχει σημασία χειροκίνητο ή DSG, παρόμοια είναι). Δεν χρειάζεται να βγει το "μπαλάκι" του λεβιέ. Μένει μαζί με τη φούσκα πάνω του και η κονσόλα, άμα την ανασηκώσεις προσεκτικά, ο λεβιες και η φούσκα περνάνε άνετα μέσα από την τρύπα.

    Ο λεβιές του χειρόφρενου δε χρειάζεται συνήθως να βγει...

     

    Η ποτηροθήκη στηρίζεται με 2 βίδες στο κάτω μέρος της κονσόλας.

     

    Οπως είπα, όλες οι βίδες ειναι τορξ Τ20 και είναι όλες ίδιου μήκους, εκτός από μία στον τεμπέλη. Οπότε απλώς φύλαξέ τις βγάζοντας, ώστε να τις βάλεις όλες σωστά πίσω...

     

    Μετά τα βάζεις όλα πίσω, ανάποδα, αρχίζοντας απο την κονσόλα, τα πλαινά της, μετά το τασάκι, το λεβιέ, τέλος τον τεμπέλη!

     

    Η δική μου φωτο-περιπέτεια με τον τεμπέλη, που μαζί άλλαξα και κονσόλα και ποτηροθήκη (πέρασα και αεραγωγό από κάτω, που στέλνει αέρα στους αεραγωγούς στο πίσω μέρος του τεμπέλη).

     

    http://steliosh.net/golf/tempelis/index.html

    (διάβασε και τις σημειώσεις μου στο τέλος και δες στη 2η σελίδα πως βγαίνει το δεξιό κάθισμα και πόσο μπροστά πάει!)

     

    Καλό ειναι ναχεις και ένα σετάκι σαν τα πορτοκαλιά πλαστικά σπατουλάκια που βγάζουν ταπετσαρίες, για να μη γδάρεις πλαστικά με κατσαβίδια και μυτερές σπάτουλες.

     

    Χρόνος: Με 4 χέρια λιγότερο από 2 ώρες. Μόνος: 3 ώρες χαλαρά.

     

    Πάντως το συρταρωτό, αν χάλασε, για να βγεί και να ξαναμπεί, θέλει να βγει η κονσόλα, δυστυχώς... Δεν τη γλιτώνεις...

     

    Αν τα βρεις σκούρα, εδώ είμαστε!

     

    (ΥΓ: Αν δεν πιάνει το χέρι σου, αστο σε μάστορα. Δεν ευθύνομαι για το τι μπορεί να χαλάσει στο αυτοκίνητό σου. Εγώ τα κάνω στο δικό μου, με δική μου ευθύνη... και έχω κάνει αρκετά σφάλματα, που τα διόρθωσα μόνος μου, μετά. Τα περιγράφω στις σελίδες μου).

     

    Συγχαρητήρια για τα DIY σου. Και έγω προσπαθήσει αρκετά με ένα 66% επιτυχία. Έχω τεμπέλη και είδα DIY από το youtube. Είναι μεγάλη φασαρία. Μπορεί και να το δοκιμάσω. Βασικά είμαι και σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου (καθαρά λόγω παλαιότητας, δεν έχει προβλήματα).

  6. On 20/7/2018 at 7:08 ΜΜ, nikdev said:

    Το συρταρωτο ξαναμπαινει αν βγηκε.
    Για βαλε φωτο


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Δυστυχώς έχει σπάσει σε κομάτια το συρταρωτό. Δεν έχω καταφέρει να τα βγάλω. Είναι στο μπροστινό μέρος από την ποτηροθήκη. Σε DIY στο youtube είδα ότι είναι φασαρία να αλλάξεις ποτηροθήκη + 50€ κόστος της. Το θέμα είναι να αγόραζα μόνο το συρταρωτό και να έμπαινε χωρίς ξεβιδώματα.

  7. Καλησπέρα,

     

    Μετά από 11 χρόνια με το γκολφάκι μου, έπαθα το εξής κουφό:

    Πίσω από το λεβιέ ταχυτήτων υπάρχει η κλασσική ποτηροθήκη με το συρταρωτό κάλυμμα από πάνω.

    Πηγαίνωντας προχθές να ανοίξω το κάλλυμα, μου έμεινε στο χέρι.

    Ψάχνωντας βρήκα τον κωδικό για το ανταλλακτικό 1K0862531AUBN.

    Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω μόνο το συρταρωτό κομμάτι?

    Επίσης, υπάρχει κανένα DIY για την αφαίρεση του ανταλλακτικού (central cup holder)?

  8. 3 λεπτά πριν , cjgeorgio said:

    Δηλαδή 80 ευρώ και παίρνεις καδένα τεντωτήρα και γλυστρες μαζί;
    Από ποια εταιρεία είναι και ποια η διαφορά από αυτά που πουλάει η αντιπροσωπεία;

    Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Έτσι μου είπε ένας γνωστός που δούλευε σε μάστορα. Ότι αγοράζει 80Ε την καδένα με τα παρελκόμενα και 200Ε το γρανάζι μεταβλητού χρονισμού. Ρωτώντας σε ένα συνεργείο (κοντά στο ΙΚΕΑ), που το πάει χρόνια ένας φίλος, μου είπε για 500Ε με VW υλικά, όλα μαζί.

    • Like 1
  9. 2 hours ago , cjgeorgio said:

    80€-90€ σκέτη η καδένα 60€ τεντωτήρας και 60€ οι γλυστρες. Αυτές είναι οι τιμές εδώ Γερμανία. Το γρανάζι δεν λέει κανείς ότι πρέπει να αλλαχτεί. Αυτό που έχει καινούργιο κωδικό είναι ο τεντωτήρας. Απλά λες μια που το ανοίγω ας αλλάξω και την καδένα. Η καδένα ίδια είναι. Δλδ μπορεί κάποιος να αλλάξει μόνο τεντωτήρα και θα είναι οκ. Τώρα τα εργατικά είναι ανάλογα που θα πέσεις. Πάντως εδώ Γερμανία εργατικά μόνο για αυτό θέλουν 1500€.

    Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Η τιμή αυτή είναι από συνεργείο (όχι αντιπροσωπεία).

  10. On 9/23/2016 at 8:56 ΜΜ, activious said:

    φιλε μου..εγω οταν ειχε ξεκολησει ,πριν το φτιαξω,δεν ηταν τοσο χαλια..αν το εβλεπα χωρις να διαβασω,θα νομιζα οτι οι φωτογραφιες ,ηταν πριν το φτιαξεις...

    100-120 εδωσα εγω ,με αποδειξη,και εγινε καλυτερο απο οταν το ειχα παρει το αμαξι καινουργιο...

     

    εμενα τον εβγαλε πεμπτη μεσημερι και σαββατο πρωι τον φορουσα...

    πολυ φοβαμε και μακαρι να βγω ψευτης,οτι σου εσπασε τον ουρανο,και περιμενε καποιες μερες να τον κολησει,για να μπορεσει μετα να βαλει το υφασμα..και ισως για αυτο δεν στρωνει καλα το υφασμα..

    απο την αλλη ,σκεφτομαι,πως αυτος ο ανθρωπος σου παρεδωσε τον ουρανο σε τετοια κατασταση....δεν ντραπηκε?

     

    μακαρι...ποτε δεν ξερεις,αλλα δεν εχω ακουσει καποιον αλλον να λεει τετοιο πραγμα..

    Επανέρχομαι μετά από καιρό στο θέμα. Σε εμένα έγινε καλύτερη δουλειά - ικανοποιητική. Το μόνο θέμα είναι ότι μου έχει χαλάσει το φως στο σκιάδιο του οδηγού. Προσπάθησα να το μαστορέψω χθες χωρίς αποτέλεσμα. Γενικά, θέλει σχολαστικό έλεγχο κατά την παραλαβή.

  11. Αφού έκανα το service μου αλλάζοντας σχεδόν τα πάντα στον μπροστά άξονα (ζαμφόρ, σινεμπλόκ, ημίμπαρα και μπαλάκια ψαλίδιων Χ 2 όλα) έκανα και ευθυγράμμιση. Είπα στο μάστορα και μου έκανε δωρεάν έλεγχο αμορτισέρ. 85% τα 2 πίσω και 84% τα 2 μπροστά. Μου είπε ότι για 10,5 χρόνια και 125000 Km, που έχω το αμάξι,  είναι καταπληκτικά. Μάλλον επιβεβαιώνω την πολύ καλή ποιότητα των μαμά αμορτισέρ.

  12. On 3/3/2016 at 3:13 ΜΜ, ankarage said:

    Ψάχνοντας διεπιστωσα ότι η βλάβη P2015/00813 δεν ανάβει το λαμπάκι check engine .

    Το λαμπάκι άναβε από το κακό καύσιμο ενώ η P2015 προυπήρχε.Η P2015 δεν έχει βαθμό προτεραιότητας

    και δεν ασχολούμαστε πρακτικά εκτός αν υπάρχει μεγάλη συχνότητα και κυρίως αν έχουμε επιπτώσεις στη λειτουργία.

    ¨αρα υοδέν ανεξήγητον.

    Καλησπέρα. Είχα και εγώ Ρ2015, το 2013. Άλλαξα μία βαλβίδα (40€) και από τότε δεν έχει ξαναβγεί.

  13. Ρώτα αντιπροσωπεία για τα Ah. Αν δεν έχεις πειράξει το εργοστασιακό setup, βάζωντας καμμιά περίεργη πηγή κατανάλωσης, είσαι οκ με 44ah. Εγώ έχω βάλει 52ah varta. Μεγάλη προσοχή στο ρεύμα εκκίνησης. Να είναι τουλάχιστον αυτό της μαμίσιας μπαταρίας.

  14. Εμένα εδώ και 2 χρόνια μου κάνει το γνωστό κροτάλισμα. Δεν το κάνει κάθε μέρα και δε διαρκεί πάνω από μισό δευτερόλεπτο. 3 φορές έχει τύχει να σβήσει η μηχανή, αφοϋ πρώτα μου πέταξε "engine fault, garage". Βάλαμε διαγνωστικό με ένα φίλο και έλεγε κάτι για low voltage. Άλλαξα μπαταρία και από τότε δε ξαναβγήκε το engine fault, garage στο ταμπλώ. Μάλλον, ισχύει αυτό που λένε ότι αν γίνεται σε cold start και για πολύ λίγο, δεν υπάρχει πρόβλημα.

    • Like 1
  15. Είναι 3η φορά αυτές τις μέρες που μου το βγάζει. Ξέρω ότι έχω θέμα με την καδένα αλλά δεν την έφτιαξα ακόμα, καθώς δεν υπάρχει σάλιο. Βάζω μπρος (cold start) και ακούγεται αρκετά η καδένα, μετά μειώνονται οι στροφές απότομα, αλλά τελικα καταφέρνει να πάρει μπρος και σβήνει το engine fault garage. Επίσης, δεν ανάβει κανένα άλλο λαμπάκι. Όταν ξαναεκκινήσω όλα οκ (δεν ακούω ούτε καν τον θόρυβο της καδένας). Έχω πάρει τιμή 480€ για καδένα και γρανάζι.

  16. 1 λεπτό πριν , giannisb said:

    άμα μπορείς κράτα και τα δύο B) ή κρατάς το ένα (με τα λιγότερα χιλιόμετρα )  παροπλίζεις το άλλο (προσωρινή κατάθεση πινακίδων) και το έχεις  για ανταλλακτικά  (ξηλώνεις cc,τεμπέλη και ότι άλλο θες από το δικό σου και τα βάζεις στο άλλο) 

    Μια άλλη λύση πιο ενδιαφέρουσα πουλάς και τα δυο μετά από ένα μικρό μαζεματάκι και αγοράζεις ένα καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρησμένο golf mk7 vii B)

    Εκτός και αν δεν κατάλαβα εγώ καλά και μπορείς να κρατήσεις μόνο το ένα ώστε το άλλο να το έχει η μητέρα σου,τότε κάνε την τράμπα , μαζί και τα cc ,τεμπέλης κλπ . Αν και τα χιλιόμετρα πολλές φορές δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο δηλαδή μπορεί το δικό σου να μην έβγαλε πολλά προβλήματα και ούτε να βγάλει και του πατέρα σου που έχει τα μισά χιλιόμετρα να βγει τέρμα προβληματικό μέχρι τα  119000κμ του δικού σου , οπότε πριν από οποιαδήποτε κίνηση καλό είναι να γίνει ένας έλεγχος στην αντιπροσωπεία και σε έναν καλό μάστορα εκτός αντιπροσωπείας όπως θα έκανες όταν θα αγόραζες ένα μεταχειρισμένο.. 

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλάμε για τη 2η περίπτωση. Το δικό μου θα πουληθεί, οπότε δύσκολο να ξηλώσω cruise control και τεμπέλη. Το θέμα είναι ότι ξέρω το ιστορικό του Plus και δεν είχε κάποιο θέμα. Επίσης, ακόμα δεν έχει βγάλει καδένα (το δικό μου θέλω να σκάσω το 500άρικο για καδένα - 2 φορές με cold start έπεσαν οι στροφές και πήγε να μου σβήσει η μηχανή).

  17. Ανοίγω ένα post για να πάρω κάποια συμβουλή από ειδικούς. Έχω ένα Golf MKV TSI 140HP του 2007 (έκδοση highline). Έχει κλείσει 10ετία και έχω 119000 Km. Μέχρι στιγμής δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από την καδένα που πρέπει, σύντομα, να αλλάξω. Έχω επιλογή ανταλλαγής με το GOLF MKV PLUS TSI 140HP του συγχωρεμένου του πατέρα μου. Μοντέλο 2008 (έκδοση Sport) με 60000km.

    Στην περίπτωση που κρατήσω το δικό μου έχω τα εξής:
    - Αλλαγή καδένας (500Ε).
    - Αλλαγή ιμάντα AC και δυναμό (στο service 120000 Km - 200 - 250Ε).
    - 2 μπαλάκια για αριστερό ψαλίδι και ημίμπαρου (εύρημα στο ΚΤΕΟ).
    - Επισκευή τουρμπίνας (καίει λάδια) - κόστος 200 - 250Ε.

    Στην περίπτωση που κάνω την τράμπα έχω:

    - Χάνω τον τεμπέλη και του cruise control αλλά κερδίζω σε αυτόματο κλιματισμό, mp3 player και πιο σπορ ανάρτηση (λόγω του sport edition).
    - Επισκευή χτυπήματος στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου με κόστος περίπου 300Ε.
    - 180Ε μεταβίβαση από τη μητέρα μου σ' εμένα.

    Η λογική μου λέει να κάνω την τράμπα, λόγω χιλιομέτρων. Ανησυχώ γιατί το αμάξι είναι σχεδόν ακίνητο για 3 χρόνια (κινείται 3 φορές το χρόνο για μια μικρή διαδρομή).

    Ακούω γνώμες. Να κάνω ή να μην κάνω την τράμπα?
     

  18. Έρχομαι κατευθείαν στο ψητό. Χθες πήγα στο ΚΤΕΟ όπου πέρασα με δευτερεύουσες ελλείψεις.

     

    Δ 7403 Ανάρτηση - Διαβρώσεις

    *** Μπροστά αριστερό μπαλάκι - ψαλίδι ***

     

    Δ 5205.2 Κιβώτιο διεύθυνσης: Προστατευτικά καλύματα από τη σκόνη είναι φθαρμένα ή σχισμένα

    *** Ακρόμπαρα κρεμαγιέρας - μπαλάκι ***

     

    Ο μάστορας στο ΚΤΕΟ μου είπε ότι τώρα δεν έχει τζόγο, αλλά αργότερα που θα κάνει θα έχω πρόβλημα. Έχει κανείς κόστος και vw golf 5 tsi 140hp (bmy)? Καμμιά ιδέα για τα εργατικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

     

     

  19. Καλημέρα,

    Κάποιοι ακόμα ζητάνε ότι να'ναι. Ο συνεργιάς μου (γνωστός στο φόρουμ) μου είπε για 1100Ε τουλάχιστον. Χθες πήγα αλλού και μου είπαν για 470Ε + 40Ε αντλία λαδιού (για καλύτερη πίεση) με γνήσια ανταλλακτικά VW. Θα ρωτήσω και αντιπροσωπείες αλλά δε νομίζω να βρω καλύτερη τιμή.

  20. On 30/6/2016 at 10:23 ΠΜ, ekaradimos said:

                  Άκουσα την πρότασή σου και πήγα.
    Θα γράψω εντυπώσεις όταν τελειώσει η δουλειά την Παρασκευή.
    Χθες που ξεμόνταρε τον ουρανό ήμουν μπροστά και κατάλαβα ότι ξέρει τη δουλειά, δεν έκανε κάποια ζημιά.
    Φαίνεται μια χαρά

     

                    Πολύ καλή δουλειά ο Κώστας. Σχολαστικός και λάτρης της λεπτομέρειας. Συστήνεται.

  21. On 24/4/2016 at 8:00 ΜΜ, XIONOULIS said:

    κωστας σαρρης στο φβ .ψαχτον και θα δεις δουλειες του....πλεον εχει γινει γνωστος λογω των αποτελεσματων....εχουν παει πολλοι απο εμας.εκει...και εχουμε τιμες πατωμα επιτελους για ολα....εγω κανω οτι μπορω εκει...

                  Άκουσα την πρότασή σου και πήγα.
    Θα γράψω εντυπώσεις όταν τελειώσει η δουλειά την Παρασκευή.
    Χθες που ξεμόνταρε τον ουρανό ήμουν μπροστά και κατάλαβα ότι ξέρει τη δουλειά, δεν έκανε κάποια ζημιά.
    Φαίνεται μια χαρά

     

  22. 8 hours ago , Shadowman said:

    θέλω να μάθω αν μετά την αλλαγή με τα ανανεωμένα ανταλλακτικά θα γίνει το αμάξι επιτέλους ήσυχο σε λογικά πλαίσια χωρίς τους θορύβους κτλ στην εκκίνηση η και κατά την διάρκεια τις λειτουργίας του.
    όσο για τα λάδια αυτό εννοείτε.

    @ekaradimos μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιατί ενδιαφέρομαι?διαφέρει η καδένα κτλ του golf mk5 140 με του GT?

    ευχαριστώ

    Καλημέρα,

    Δυστυχώς δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Σίγουρα αφορά στον BMY κινητήρα (όπως είναι ο δικός μου).

    Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα και θα επανέλθω.

     

  23. Από εσωτερική πληροφόρηση, η καδένα έχει 80€ και το γρανάζι έχει άλλα 220€. Όλα αυτά μαζί με τα παρελκόμενα (γλύστρες κλπ.). Ξέρει κανείς κανένα αξιόπιστο συνεργείο που να ζητάει λογική τιμή (όχι πάνω από 500€ συνολικά) για Αττική; pm

  24. Μάλλον, είμαι και εγώ από τους τυχερούς. Στις 105000 Km πριν μια βδομάδα άκουσα ένα κρααακ για σχεδόν 1 δευτερόλεπτο και αφού είχα αφήσει το αμάξι ακίνητο για 4-5 μέρες. Σήμερα, μετά από 1 βδομάδα το ξανάκουσα. Αναμένω και εγώ οδηγίες (pm) με οικονομικό και αξιόπιστο συνεργείο για αποκατάσταση.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.