Jump to content

supergolfakias

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

About supergolfakias

  • Birthday 03/04/1977

Contact Methods

  • MSN
    karatzenisg@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ηπείρου - Ιωαννιτών
  • Νομός
    Ιωαννίνων

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

supergolfakias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση που αφορά αυτούς που κατοικούν Ιωάννινα. Ποιό είναι το καλύτερο συνεργείο της πόλης. Ποίο είναι αυτό που θα βρεί λυση σε ότι πρόβλημα υπάρχει, όσο και να κοστίζει αυτό.. Ευχαριστώ.
  2. Ελπίζω να με πεθυμήσε το club, τόσο καιρό έχω να γράψω. Τα νέα μου είναι τα ίδια όπως τα ξέρατε το αμάξι μου κάνει τα δικά του όπως πάντα και όλα καλά. Έτσι για το άσχετο τί μπουζί πρέπει να φοράω? Κινητήρας bcb 1.6 φυσικά. Αν βάλω ιριδίου θα έχω κανένα πρόβλημα?
  3. Έχω ελατήρια και αμορτισέρ μαμά από scoda rs του αδερφού μου. Ταιριάζουν να μπούνε ή να μην προσπαθήσω καθόλου;
  4. Όχι δεν έχει σχέση με το ρελαντί. Το ρελαντί τα δικά του. Αυτό μου παρουσιάστηκε τώρα είναι καινούργιο "απόκτημα".
  5. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί γιατί αν βγάλω το κλειδί από την μίζα με αναμμενα τα φώτα δεν κάνει αυτό τον χαρακτηριστικό ήχο. Τώρα τελευταία μου το κάνει αυτό και ταυτόχρονα δεν ανάβει η πλαφονιέρα όταν ανοίγω την πόρτα. Φταίει καμιά ασφάλεια μήπως ή είναι τίποτα άλλο χειρότερο?
  6. Μου σφυρίζει όταν πατάω το γκάζι. Δεν σφυρίζει συνεχόμενα παρά μόνο όταν πατάω το γκάζι στιγμιαία λες και κάπου "ρουφάει" αέρα.
  7. Υπάρχει περίπτωση να "ρουφάει" αέρα εκτός από την πεταλούδα? Γιατί έχω ένα σφυριγματάκι όταν πατώ το γκάζι? Αν ρουφάει τι επιπτώσεις έχω στον κινητηρα και τι πρέπει να κάνω?
  8. Τον αισθητήρα στροφών τον έχω αλλάξει χωρίς να έχει πρόβλημα τελικά. Πρώτα μου τον αλλάξανε και μετά μου είπανε στην VW ότι δεν χρειαζόταν αλλαγή. Ένας φίλος μου που έχει και αυτός Golf μου είπε πως αυτό το "πρόβλημα" που έχω δεν είναι πρόβλημα. Έτσι κάνουν όλα τα VW από την μάνα τους. Το πήρε και βόλτα το δικό μου και μου είπε (πως μόλις αφήνεις και ξαναπατάς το γκάζι) έχουν όλα τα ατμοσφαιρικά τουλάχιστον αυτό το κλώτσιμα. Ας κάνουμε μια δημοσκόπηση και όποιος θέλει ας απαντήσει. Η ερώτηση είναι η εξής: Στην πορεία στο δρόμο σε πόσους το αυτοκίνητο "κλωτσάει" κατά την το πάτημα του γκαζιού?
  9. Καλησπέρα σε όλους. Μην νομίσεται ότι επειδή τόσο καιρό δεν έγραψα τίποτα σημαίνει ότι όλα δουλεύουν ορολόι. Το αντίθετο μάλλιστα. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Έχει διανομέα το αυτοκίνητό μου γιατί έχει 4 πολ/στές και αν δεν έχει πως ελέγχονται αυτοί. Α ξέχασα να σας πω ότι τόσο καιρό έβαλα και μια εξάτμιση Remus η οποία κάνει πολύ ωραίο θόρυβο αλλά νομίζω πως μου δημιουργεί συντονισμό στο τιμόνι. Σήμερα δε μέσα στην πόλη, σπαστική οδήγηση δηλαδή με 1 νεκρό το αυτοκίνητό μου κάνει λές και κάποιος με κοπανούσε από πίσω όλη την ώρα (όταν πατάω ή αφήνω το γκάζι). Γυρνάω λέω μήπως με κοπανάει κανείς και δεν φταίει ο χάρος μου αλλά τίποτα φουσκή. Ρε τι έχω πάθει έτσι μου ρχεται να το πουλήσω και να αγοράσω κανα γάιδαρο. Περιμένω το καλοκαίρι γιατί δεν καβαλιέται και αυτός τώρα το χειμώνα είναι αυστηρώς κάμπριο. Τουλάχιστον δεν θα μου κάνει διακοπές, γιατί αν κάνει και αυτός τότε νέφτι στον κ@λο και ...................
  10. Εγώ έβαλα sport contact πριν από 2 μήνες 205/55/16 V και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ζεσταίνονται γρήγορα, έχουν πολύ καλό κράτημα δοκιμασμένο, και είναι και πολύ μουράτα σε εμφάνιση.
  11. Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Δεν ξέρω πως σας μπήκε εσάς η χρονιά εμένα πάντως άρχισε στραβά και αν συμβαίνει αυτό που λένε ότι αν αρχίσει στραβά θα πάει όλη στραβά την βάψαμε. Δεν πρόλαβε λοιπόν να μπει το νέο έτος και ένας ληστής μπήκε στην Τράπεζα όπου δουλεύω μας απείλησε με κουμπούρι και αφού μας πήρε κάτι ψιλά την κοπάνησε χωρίς να μας πει χρόνια πολλά ο άτιμος. Δεν έχουν τρόπους αυτοί οι κλέφτες σήμερα. Όσον αφορά το golfaki μου καμία αλλαγή τα γνωστά προβλήματα. ¶ρα και φέτος θα τρέχω πάλι στα συνεργεία και θα σας ζαλίζω και σας. Τι να κάνουμε, ευτυχώς που είναι και αυτό το forum να λέμε καμιά κουβέντα να ξαλαφρώνουμε.
  12. Μήν κουράζεστε παιδιά. Το πρόβλημά μας έχει σχέση με το ρεύμα. Ούτε βεντζίνη ούτε πεταλούδες και πράσινα άλογα. Κανένα αυτοκίνητο δεν κάνει αυτά που κάνει το δικό μας με το παραμικρό. Έχουμε καταντήσει να προσέχουμε τί αναπνέει το αυτοκινητό μας περισσότερο από ότι εμείς. Αν έχεις πρόβλημα με το ρεύμα (δηλ. δεν πέρνει το ρεύμα που θέλει ο κινητήρας για τη λειτουργία του) δεν πρόκειται κανένας εγκέφαλος να το δείξει ούτε κανένα ξεφτέρι της VW να στο βρεί, γιατί τα παιδιά είναι άσχετα με το αντικείμενο "αυτοκίνητο" και το μοναδικό που ξέρουν να κάνουν είναι να αλλάζουν λάδια, φίλτρα άντε και κανένα πρόβλημα που θα βγάλει το μηχάνημα όταν το βάλουν στην πρίζα. Από ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ μηδέν.
  13. Λοιπόν για να τα ξαναθυμηθούμε έχω αλλάξει μέχρι στιγμής: Πεταλούδα ή ποτενσιόμετρο (το ίδιο πρέπει να είναι μάλλον). Τους 2 λ, τον αισθητήρα στροφών, Τη βάση του σασμάν και μια βάση μηχανής, Τα μπουζί, φίλτρο βεντζίνης, καθάρισμα στον map προληπτικά, την βαλβίδα θερμοκρασίας και μια αναβάθμιση στο λογισμικό. Στην αντιπροσωπεία πάντα. Υπάρχει κάτι άλλο να αλλάξω? Σε ηλεκτρονικό ή ηλεκτρικό γιατί μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα μου.
  14. Πολλαπλασιαστές οκ. Τα υπόλοιπα τα ελέγχει ο εγκέφαλος. Μάλλον πρέπει να αλλάξω εγκέφαλο μου φαίνεται. Δεν ξέρω άλλη λύση. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω αλλάξει νομίζω. Τι στο δι@ολο να κάλω άλλο. Αν φταίει ο εγκέφαλος και πρέπει να τον αλλάξω θα με ακούσετε στις ειδήσεις. Μπορεί να είμαι μ@λ@κ@ς αλλά έχω και όρια. Δεν αγόρασα αυτοκίνητο για να μου χαλάει ο εγκέφαλος και να φταίω εγώ. Πως μπορεί να φταίω εγώ σε τέτοια περίπτωση? Πως να τον χάλασα δηλ. τι του έκανα του τράβηξα το χειρόφρενο ή το σήκωσα σούζα? Μόνο η fucken vw το ξέρει και κάνει το κορόιδο.
  15. Φιλαράκι Ιωάννινα, ¶ρτα, Πρέβεζα, Αγρίνιο όλα Καψιώχας. Αυτό τα λέει όλα. Πρέπει να φτάσω Αθήνα για να βρω άλλη αντιπροσωπεία.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.