Jump to content

nio2006

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About nio2006

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

nio2006's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεα σας παιδιά, δεν ξέρω και πολλά πράγματα από μηχανολογικά και οπότε η ερωτησή μου μποτεί να φανεί λίγο άσχετη. Αναρωτιόμουν αν η τετρακίνηση του R32 μπορούσε να μπεί σε ένα απλό 1.6 IV. Είναι πολύ δύσκολο? Το έχει κάνει κανείς? Οποιός έχει πληροφορίες ας ποστάρει.
  2. Φίλε DIS, η λέξη οικονομικά και αντιπροσωπεία δεν ταιριάζουν στην ίδια πρόταση. Φυσικά και έχω κακή εμπειρία τόσο από πλευράς συμπεριφοράς όσο και από πλευράς "γδυσίματος". Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πάρα πολλοί που έχουν VW πάνε σε άλλο μάστορα μετά την λήξη της περίφημης εγγύησης. Προτιμώ λοιπόν να είναι ειλικρινείς απέναντί μου για να ξέρω τι γίνεται στο αμάξι μου και όχι να με στέλνουν στο σαλονάκι για να μην βλέπω τι κάνουν στο αμάξι μου.
  3. Υποτίθεται όμως όταν πας στην αντιπροσωπεία για service, πας γιατί ξερουν το αυτοκίνητο, τι προβλήματα βγάζει, έχουν άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά στην Γερμανία, τελοσπάντων πιστεύεις οτι μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και υπεύθυνα. ¶λλωστε με τις τιμές που έχουν δεν επιτρέπεται κάτι λιγότερο. Η εταιρία είναι υποχρεωμένη να κάνει σεμινάρια στους μηχανικούς της ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έχει ακούσει κανείς να γίνεται αυτό? Ναι, οι μηχανικοί δεν είναι μάγοι αλλά σίγουρα κάθε φορά που έχεις κάποιο πρόβλημα, τα λεφτά σου εξαφανίζονται ως δια μαγείας και χωρίς να έχεις αποτέλεσμα...
  4. Να δείς που κάποια τέτοια ηλεκτρονική μ&^$^&α θα είναι. Από τότε που τα αυτοκίνητα γεμίσανε από "ηλεκτρονικές ευκολίες", οι ηλεκτρολόγοι ούτε για κατούρημα δεν προλαβένουν να πάνε. Ρώτα την αντιπροσωπεία. Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι θα σου πούν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.