Jump to content

kwstas_fr

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About kwstas_fr

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

kwstas_fr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εγω παρελαβα το Polo 11/2011 , δεν ξερω εαν τοτε οι κινητηρες ειχαν κατι αναβαθμισμενο , η αν το στρωσιμο μου ευθυνεται,στα 3000 συμπληρωσα 200μλ και στα 7500 εκανα αλλαγη , μεχρι τα 13 π εκανα αλλαγη παλι, δεν ειχε καψει τιποτα, η πιο συγκεκριμενα ,πολυ νορμαλ για ενα μοτερ τουρμπο που αν το πατας καιει οπως ολα. Εδωσα βαση στο στρωσιμο καθως ξαναειχα τουρμπατο,απο τα 200 χλμ αρχισα να το ζοριζω , μεχρι 4000 και γκαζι σχεδον μεση, σε ανοιχτο δρομο,μετα στα 400 χλμ οι 4000 εγιναν 5000, στα 500 χλμ το πατησα τερμα για πρωτη φορα στο φασμα 4000-5500 με 4η στην εθνικη και συνεχισα πιο ηρεμα το ανοιγμα μεχρι 7η μεχρι 220 κ αυστηρα μεχρι 3/4 γκαζι! .Μεχρι τα 700 χλμ δν το ξαναπηγα μετα τις 5500 ουτε το ζορισα και απο τα 700 χλμ εως τα 1300, εκανα σταδιακα πατηματακια μεχρι 3/4 το γκαζι κ αλλαγες στις 5-6000....Ολα αυτα οχι συνεχεια, σε μια βολτα του εκανα ενα ανοιγμα. Γενικοτερα ηρεμα το δουλευα.Εχει φαει κ πολυ σκισιμο το αμαξι, αλλα λιγες φορες, προσεκτικα, οχι καθε μερα..Παντα προσοχη με το oil temperature, παταω απο 90 και σβηνω τουλαχιστον 98! Πιστευω ειναι θεμα των ελατηριων και στρωσιματος, ενα τετοιο μοτερ δεν θελει παντα ηρεμο στρωσιμο! Παρακολουθω το θεμα και ηθελα να εκφρασω την δικια μου αποψη!
  2. Αυτο ειναι το κακο! 8μηνων.
  3. Το ειχα παραγγειλει και το παρελαβα ετσι! Τα δερματα μπηκαν ελλαδα, στην carrera leathers! Πηγε 1000 ευρω, αλλα για εμενα τα αξιζει μεχρι και το τελευταιο λεπτο!
  4. Καλημερα, δεν ημουν εγω αυτος με τα δερματινα γιατι το εχω λιγοτερο καιρο το αμαξι, παντως το πηρα και εγω λευκο με μαυρο δερμα και κοκκινες ραφες! Δενει παρα πολυ γιατι και ο λεβιες και το τιμονι εχουν ιδιες ραφες! Καμια σχεση με τα μαμα καρω! Μου βαλανε δερμα carrera , τελεια ποιοτητα και μυρωδια. Αλλο αμαξι γινεται.
  5. Πολυ καλο φιλε!!!!!!!! Δεν το περιμενα! Οταν βρηκε προσφυση στα 120-130 πως ανεβασε ετσι μεχρι 200?!?! Χωρις καταλυτη ειναι η με 100κυψελες? downpipe 70mm?
  6. Καλα φιλε θα ραβει..!!! Και εγω το ιδιο προγραμμα θα βαλω και τα ιδια πραγματα ακριβως ,μου τα εχει πει ο Νικος....Προς το παρων με ενα catback χωρις μεσαιο εχει λιγη πλακα μεχρι να μαζεψω για downpipe κ προγραμμα...Το ατιμο πρωτο σταδιο , με το dsg,ειναι μπροστα απο ibiza 1.8 20vt με τα ιδια πραγματα!
  7. Δικο μου ειναι αυτο το βιντεακι!! Ειναι στη κατηφορα της Αττικης Οδου! Φιλε με τις kw3 το ειχα δει το αμαξι σου στην ατ.οδο ,πριν το καλοκαιρι , ειναι κουκλι........Αλλο αμαξι !! Απο στριψιμο για πες μερικα λογια??? καλο ελαφρωμα επισης ειναι και η αλλαγη εξατμισης! Με ενα τελικο καζανι μονο, θα ακουγεται και πολυ ωραια το dsg !
  8. Φτιαξτε τον τιτλοοοοοοο ρεεεε, τι αττικη οδο ρε παιδια?? αισχος ειναι πια ,κανενας πλεον δεν θυμαται το τελικο (ς).... κριμα.. σορρυ κιολας στον δημιουργο αλλα τρελενομαι με κατι τετοια συντακτικα... εμενα μια φορα μονο με επιασαν, το 2006 με leon 20vt4, κινητο ρανταρ χειρος, με 205 με χτυπησε, την γλυτωσα ομως!!!! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω , αλλα μαλλον ημουν πολυ πειστικος για να με αφησει με τοσα... Ηταν βεβαια και 2 η ωρα τη νυχτα, λιγη λογικη να ειχε ο μπατσος,αδειος ασφαλης δρομος,''γρηγορο'' αυτοκινητο, ξερετε τι εννοω.
  9. Ακριβως αυτο που ειπες, τα μαμα ειναι τοσο χαλια που παρεμβαινει συνεχως το esp....πιστευω το αμαξι με ημισλικ, με τοσο καλο esp που εχει, θα πεταει... (esp off εννοειται, το αφηνεις να φυγει οσο χρειαζεται για να γινει τοποθετηση στην εισοδο και αμα το παρακανεις παραμονευει πολυ καλα, στο off παντα.
  10. Δεν νομιζω οτι σε αφορα φιλε η καταναλωση, θα ειναι μηδαμινη η διαφορα.. Παντως απο γκαζι πως το βλεπεις??? Εχασε??? Επειδη θυμαμαι ειχα βαλει στο fr μπροστα r888 και το αμαξι γονατισε πολυ...γενικα τα ημισλικ/σλικ εχουν μεγαλυτερη αντισταση κυλισης λογω μαλακης γομας.
  11. Ante να καιει λιγο περισσοτερο,μαλλον οχι αισθητα. θα σου κοψει και στην επιταχυνση λιγακι λογω πιο ψηλου προφιλ...... Παντως ρε παιδια εγω το αμαξι αυτο οπως και οποιο αλλο ειχα, το σκιζω στις στροφες...οχι συνεχεια εννοειται,αλλα οταν ειναι το παω τερμα.....εχει αρκετα καλο στησιμο για μπροστοκινητο group vag μεχρι ενα οριο, το οποιο οριο ειναι αυτα τα sport maxx..τα ειχα και στο leon 20VT4x4 και το αμαξι ηταν και βαρυτερο , ηταν τρομακτικο με αυτα τα λαστιχα! Δεν κραταγε καθολου! Καλα π ηταν 4χ4!!! Πριν παρω το πολο ελεγα θα βαλω αμεσως τα r1r αλλα ειδα οτι δεν βγαινουν για εμας....εσυ φιλε τα yoko που τα αγορασες??? μαλλον αυτα θα δοκιμασω.......
  12. Εβαλες λαστιχο ημισλικ σαν το toyo r1r περιπου..Με ενδιαφερει πολυ αυτο το λαστιχο περιμενω εντυπωσεις.
  13. Ενα βιντεακι απο το δικο μου Polo ,φυσικα σε κατηφορα, μονο με χοανη pipercross
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.