Jump to content

AndrewC4VTS

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AndrewC4VTS

  1. Ρε παιδια, στη δουλειά έχουμε 2 Caddy τα οποία και τα 2 παρουσίασαν τα εξής προβλήματα: Σπασμένο ψυγείο κλιματισμου, σπασμένη κλειδαριά πίσω πόρτας, μέσα σε λιγότερο από 15000 χλμ. Τώρα στο δευτερο έχει 23000 χλμ, και προχτες που το έπλυνα με πιεστικό, έφυγε το βερνίκι πάνω από το καπό. Θα μου το βάψουν στην εγγύηση ή θα έχω τραβήγματα? Με το ίδιο πιεστικό πλένουμε και τα προσωπικά μας οχήματα και δεν παρουσιάστικε το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα από αυτά.
  2. Ανήκω ήδη στο Greek Citroen Club και ψάχνοντας πληροφορίες για ένα transporter Τ3 που θέλω να αποκτήσω, σκεφτηκα ότι θα υπάρχει και ένα κλάμπ και για τα VW, και έτσι έκανα εγγραφή!
  3. Καλημέρα σε όλους! Έχω γραφτεί εδώ και καιρό, γιατί έψαχνα πληροφορίες για το TransporterΤ3 που θέλω να αποκτήσω, αλλά είναι η πρώτη φορά που ποστάρω. Δυστυχως όμως λόγω δουλειάς δεν έχω πολύ χρόνο να παρακολουθώ τα τεκτενόμενα μέσα στο φόρουν και διαβάζω μόνο ότι με ενδιαφέρει. Μ'αρέσει που είστε ενεργή και δραστίρια παρέα!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.