Jump to content

nikosski

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About nikosski

  • Birthday 06/05/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

nikosski's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τελικά το αμάξι το έφτιαξα στον φίλο μου. Η δουλειά που έκανε είναι πάρα πολύ καλή. Είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβει κάποιος ότι είναι βαμένο ξανά το αμάξι. Τα ανταλλακτικά τα βρήκα μέσω ενός γνωστού μου που εργάζεται στην Kosmocar, σε πολύ καλή τιμή και γνήσια. Το τελικό ποσό έφτασε τα 2000 ευρώ, τα μισά εργατικά και τα μισά ανταλλακτικά. Αν το πήγαινα στην αντιπροσωπεία τα ανταλλακτικά μόνο θα ήταν 2000 ευρώ.
  2. Μετά από 15.000 χλμ χωρίς προβλήματα αποφάσισα να κάνω "ανακαίνηση" στο Golfακι μου. Η λύση που βρήκα ήταν να πέσω πάνω σε άλλον. Το αποτέλεσμα ήταν να θέλουν αλλαγή τα εξής, 1. ΚΑΠΟ 2. ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΕΜΠΡΟΣ 3. ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ, 2 ΤΕΜΑΧΙΑ 4. ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΦΑΝΟΥ, 2 ΤΕΜΑΧΙΑ 5. ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ 6. ΜΑΣΚΑ ΚΟΜΠΛΕ 7. ΜΕΤΟΠΗ 8. ΦΡΙΔΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ 9. ΦΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ 10. ΚΛΙΠΣ 11. ΨΥΓΕΙΟ ΝΕΡΟΥ 12. ΑΦΡΟΛΕΞ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ σύμφωνα με μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Το πήγα εκεί αρχικά διότι το έχει ένας φίλος που τον εμπιστεύομαι χρόνια τώρα. Ο φίλος μου είπε να υπολογίζω γύρω στα 2000 τα ανταλλακτικά. Μπορεί κάποιος να μου πει τους κωδικούς από αυτα τα μέρη? Μιλάμε για Golf Tsi 140hp 7/2007. Επίσης, εσείς τι προτείνεται, να το αφήσω στον φίλο ή να το πάω σε εξουσιοτημένο καλύτερα. Κοντά στο σπίτι μου είναι η VW Φιλιππαίος, από τον οποίο το πήρα. Δεν έχει φανοποιείο εκεί αλλά έχει στην Audi Φιλιππαίος.
  3. Σήμερα το πρωί το πήγα στον Φιλιπαίο, και το έλεγξαν (για τον έλγχο με χρέωσαν 12,80 ευρώ). Τελικά ήταν στραβωμένες και οι δύο δεξιές ζάντες. Οι ίδιοι δεν τις φτιάχνουν οπότε πήγα σε ζαντολαστιχά στη γειτονιά μου. Με χρέωσε 30 ευρώ την καθεμία, μαζί με τη ζυγοστάθμιση που έκανε. Αργότερα θα το πάω και μιά βόλτα να το τρέξω λίγο να δω αν είναι όλα εντάξει. Μήπως τελικά να ανταλλάξω το Golf με κανα τζίπ ή καλύτερα με κανα τρακτέρ?
  4. Μακάρι να είναι κάτι απλό. Εγώ φοβάμαι για ακρόμπαρό ή για κάποιο ρουλεμάν του τροχού.
  5. Σήμερα το απόγευμα, επιστρέφοντας από τη δουλειά μου έπεσα σε μιά λακούβα με 60 χ/ω περίπου. Από τη στιγμή εκείνη όταν πάω με 100 χ/ω τρεμει όλο το αμαξι. Τρέμει το τιμόνι, ακούγονται τριγμοί απο την κεντρική κονσόλα και γενικά από όλο το αυτοκίνητο. ¶φησα ελεύθερο το τιμόνι να δω αν με παίρνει δεξιά ή αριστερά, μα δεν παρατήρησα κάτι τέτοι. Ούτε το ένιωσα ασταθές σε γρήγορες στροφες. Αύριο πρωί, πρωί το πάω στο συνεργείο, να δω τι θα μου πουν. Μπορεί κανείς να δώσει καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει? Το αμάξι μου ειναι ένα Golf TSI.
  6. Γεια σας παιδια. Με λένε Νίκο, είμαι 30 χρονών και έχω ένα Golf GT Sport TSi . Μένω στον Κολωνό και εργάζομαι σε μια εταιρία πληροφορικής.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.