Jump to content

autojohn

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About autojohn

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

autojohn's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για αγγελιες πωλησης. Υπαρχει σχετικη ενοτητα και για να αναρτηθει αγγελια πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 30 πραγματικες δημοσιευσεις συμφωνα με τους ορους χρησης. Το θεμα κλειδωνει.
  2. Δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για αγγελιες πωλησης. Υπαρχει σχετικη ενοτητα και για να αναρτηθει αγγελια πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 30 πραγματικες δημοσιευσεις συμφωνα με τους ορους χρησης. Το θεμα κλειδωνει.
  3. Tha prospathisw na erthw kai egw gia prwti fora!!!!
  4. kai poso kostizei auto?exoume kanenan gnwsto?
  5. Καλησπερα.....βρηκα κατι αποστατες και εχουν καρε 5χ100 δηλαδη κανουν για το αμαξι μου...εχω ενα golf iv.το κεντρο τους ομως ειναι για toyota.το golf εχει το ιδιο κεντρο ή διαφορετικο???
  6. Καλησπερα σε ολους....!Χρειαζομαι την βοηθεια σας σε μια απορια που εχω για το Golf μου!Εχω ενα Golf IV 1.4 και εβγαλα το μαμα φιλτροκουτι και στη θεση του μπηκε μια φιλτροχοανη.!Το σωληνακι που βρισκοταν στο αριστερο πανω μερος του μαμα φιλτροκουτιου ειναι αναθυμιασεις??????Χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι το εχω ταπωσει απλα με ενα φιλτρακι!
  7. Υπαρχει καποια φωτογραφια που να δειχνει σωστα πως πρεπει να μπει το βαρελακι της Simota σε Golf IV 1.4?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.