Jump to content

niikos

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About niikos

Contact Methods

  • Website URL
    http://hitlist.gr
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

niikos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Χαιρεται, γνωρίζει κάποιος ποια ειναι τα σημάδια στην κάτω τραχαλία για την αλλαδή του Ιμάντα χρονισμού. Επάνω στην τροχαλία έχει μια μπιλιτσα και μια εγκοπή σε ένα δόντι. Ποιο απο τα δύο είναι? Επάνω στο δοχείο λαδιού ποιο είναι το σημάδι?
  2. τελικα και εμενα εκει φαίνεται να είναι το προβλημα. και αποτι είδα το σημείο είναι πολύ δύσκολο για να το σφήξεις ή να το αλλάξεις.. :S
  3. Υπάρχει κάποιο υγρο για να κλείσει πιθανή τρυπα μικρή σε ψυγείο?
  4. και να φανταστεις οτι το εχω αυτο απο την στιγμη που το πηρα. Και το ειχα αναφερει ενω ημουν σε εγγυηση οταν εκανα service αλλα με γραψανε στα.. τους! Δηλ το κομπλερ του AC επικοινωνει με τα υδραυλικα των υπολοίπων??
  5. μαλιστα.. ποσο βγαινει περίπου? βλεπω στο νετ απο 60 ευρα ξεκινανε.. Τι μάρκα θα προτείνατε? για Bosch μου λένε.. με υγρα ή ξηρη?
  6. οταν ανάβω το κλιματιστικό το καλοκαίρι βαραίνουν τα πάντα. Τιμόνι, πετάλ.. είναι γενικό το φαινόμενο ή όχι? Επειδη παίζει να αλλάξω μπαταρία οφείλεται σε αυτην? να βάλω μεγαλύτερη?
  7. και εγω ειμαι σε φασή αλλαγής. Το καλοκαίρι που είχα ρωτήσει βγαίνανε οι απλες bilstein με αλλαγή 210 ευρα στο "ΑΝΑΡΤΗΣΗ" στο ντεπω. Εχει κανεις εμπειρια απο εκει? Κανουν καλη δουλεια? ξερει κανεις?
  8. 5.5 χρόνια το εχω.. 120.000κμ.. δεν το εχω αφήσει ποτε πάνω απο 4 μέρες ακούνητο..
  9. Προχθς το πρωι, και ενω είχα να το βαλω μπρος 2.5 μέρες, δεν έπαιρνε μπρος το polaki μου. Εβαλα εναν φορτιστη επάνω που είχα και μετα απο κάποια ώρα φορτισης πηρε τελικα. Απο τότε το βάζω μπρος κάθε μερα.. πρωι βραδυ.. Το μέτρησα σημερα και είδα ότι μετα απο 17ωρες ήταν η μπαταρία στα 12.36V, με κλειστή μηχανη πριν το βάλω μπρος.. αφού το έβαλα και μετα απο κανενα λεπτό φάνηκε να σταθεροποιείτε στα 14.5V.. Καμία ιδέα για να ελέξω αν θέλει αλλαγή?
  10. niikos

    Service 120.000km

    xoxo.. μεγαλύτερα διαστηματα αλλαγης λαδιού? ναι θεωρετικα.. αφού μέχρι να φτασω τα 15.000κμ που λεει , και για αυτο εψαξα προδιαγραφες και πηγα και πήρα τα αντιστοιχα, θα τα έχω αλλάξει όλα με νέα, αφου μέχρι τώρα έχω βάλει 2 σχεδόν λίτρα και θέλω άλλα 5000κμ..
  11. Γυρησα 2-3 μαγαζιά και δεν είχαν.. τελικα σε ενα μου εδωσαν κατι Ferodo DOT 4 (3 μπουκαλάκια, 9 ευρώ). Τα εχω ακούσει κανεις? Κάνουν δουλειά?
  12. niikos

    Service 120.000km

    Ευχαριστω.. Το να κρατάω τα 5/30 κερδίζω κάτι? Απο θέμα καθαρότητας και αξιοπιστίας κηνητήρα πχ?
  13. Εγω που αλλαξα δηλ.. και έβαλα Μάρκα Pagid , υποτίθεται για Polo και σφυράνε τι σημαίνει??
  14. Οπότε τι υγρά φρένων προτείνετε? Κάτι άκουσα ότι αμα αλλάξω κατηγορία θα πρέπει να καθαριστεί το κύκλωμα..? DON 4 έχει απο την μαμα του??
  15. Έχω την εντύπωση ότι μετά απο 5 χρόνια έχει σκληρύνει το πετάλ φρένου. Αυτο οφείλεται στα υγρά φρένων? Εχω την εντύπωση ότι δεν τα έχω αλλάξει καθόλου μέχρι τώρα..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.