Jump to content

BlackDiamond

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About BlackDiamond

  • Birthday 08/26/1982

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

BlackDiamond's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδες χαιρετω! Θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με την τοποθετηση μπαρομετρου σε gt , αν καποιος εχει βαλει θα ηθελα να μου πει που ακριβως (και με photo αν ειναι δυνατον) τοποθετειται..Ρωταω διοτι πολυ απλα πηγα στον παζαροπουλο και τα παλληκαρια δεν μπορεσαν να το συνδεσουν ,μου ειπαν μαλιστα το εξης: Μολις λεεει βαλουμε το μπαρομετρο απανω το αμαξι στη δευτερη γκαζια μπαινει safe mode ,οποτε μου ειπαν αν εχεις κανα γνωστο που εχει βαλει σε gt ρωτα που ακριβως συνδεεται και ελα να στο βαλουμε....Αυτα... Ευχαριστω !
  2. Παιδια συγνωμη που ρωταω εδω απλα ηθελα να ρωτησω την εξωτερικη θερμοκρασια εισαγωγης που λετε τη βλεπετε απο καπου? και αν ναι πως γινεται να τη δω κι εγω σε gt?
  3. OK! εχεις δικιο φιλε μου θα το αφησω προς το παρον να τρεξει μερικα χιλιομετρα ακομα και θα επανελθω αργοτερα ωστοσο εξακολουθω να διαβαζω τα περισσοτερα topics του forum που ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα! και παλι ευχαριστω!
  4. Παιδια καλησπερα ειναι το πρωτο μου post στο forum μιας και απεκτησα προσφατα ενα GT με τα 170 και μολις τελειωσα το στρωσιμο δλδ εχω 1800 χμ περιπου..Ηθελα να ρωτησω και βασικα σκεφτομουνα να αλλαξω τα πρωτα λαδια τωρα ,εσεις τι λετε ειναι αναγκαιο ή να το αφησω για αργοτερα??και αν ναι τι μαρκα να βαλω? διαβασα ολο το topic και ειδα οτι οι περισοοτεροι προτεινουν το mobil αλλα εγω θελω και στροφαρισμα οσο γινεται υπαρχει κατι αλλο ? Στο παλιο μου αμαξι εβαζα τα castrol RS αν και δεν ηταν turbo.. Ευχαριστω εκ των προτερων και καλως σας βρηκα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.