Jump to content

POLO GTI 1.8

Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

About POLO GTI 1.8

  • Birthday 12/30/1985

Contact Methods

  • MSN
    paulsnytko@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

POLO GTI 1.8's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι εγω που εσκασα ενα σωρο λεφτα στο Cern ειμαι μακακας...?? Εμενα μου ειπαν οτι εκει εχει τους καλυτερους "Μαστορες"...Εχω και εγω στην γειτονια μου εναν Μητσο...λες να κανει και αυτος μετατροπες..? Εχει ενα μεγαλο C απ'εξω λες να εννοει πατεντα CERN..?
  2. Ο Τσακ Νόρις σκοτώνει τα κουνούπια που τον δάγκωσαν για να παρει το αίμα του πίσω..
  3. Δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω... Το ξερω οτι ειναι ακυρο το σχολιο για αυτο κ το εγραψα...
  4. Εχω αφθονο Internet εδω που ειμαι οποτε μπαινω παντου.... Δεν σου ειπαμε κ τπτ πως κανεις ετσι... Οσο για το "ρε φιλε" περα απο την ακριβη σημασια της φρασης...τη λεμε κ μεταφορικα καμια φορα....(Συμφοριτη)
  5. Επειδη στο αμαξι υπαρχει κ αλλη πηγη ενεργειας θα λεει ανετα πιστευω 0,1...
  6. Το αμαξι δεν νομιζω να παθει κατι...αλλα ρε φιλε 2-3 ωρες....ποση βενζινη καις την ωρα..?μημπως ειναι πιο οικονομικο να πας στο σπιτι..?!
  7. Εδω ρε φιλε εχουμε κριση κ εσενα σε μαρανε η Μπλαφονιερα...?!
  8. Αν και διαβασα μονο τις πρωτες σελιδες....μπορει καποιος να μου πει..σε 170 GT τι βαζουμε και καθε ποτε τα αλλαζουμε? Εκανα την 1η αλλαγη καπου στα 55.000 αν και η VW λεει 60.000 αν δεν κανω λαθος(εχω την εντυπωση οτι αυτο μ ειχαν πει σε αντιπροσωπεια) τωρα εχω κοντα 76-77.000
  9. Λοιπον και εγω εδω μια απο τα ιδια... Το προβλημα μου ηταν σαν του παλικαριου που ξεκινησε το τοπικ... Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι το εξης: Το αμαξι μου φοραγε την 06F 906 283 F(δηλαδη ειναι η καινουρια βαλβιδα) και αντικαταστηθηκε με την 03C 906 283 B(που μου ειπε το παιδι πως ειναι η βαλβιδα του turbo) Επισης μου ειπε πως αλλαξεις παραλληλα και μ αυτη την βαλβιδα του κομπρεσσορα της οποιας ο κωδικος ειναι 03C 906 283 Οι δυο αυτες βαλβιδες η μονη διαφορα που ειχανε ηταν στην βαση τους απ οτι ειδα, δηλαδη αυτη που μου αλλαξε και η αλλη που την εφερε αλλα δεν αντικαταστηθηκε. Το τελαιυταιο μου ειπε πως ειναι να αλλαξω και την σκαστρα. Η σκαστρα τι κωδικο εχει? Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποια ειναι η Ν75 και ποια η Ν249?
  10. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
  11. Ποτε το πηρες το αμαξι σου μπας και για αυτο λεει αλλα..μπορω να ανεβασω κ φωτο να με πιστεψετε...95=95 οκτανια 98=98(δλδ 100) σε αλλες χωρες οπως λευκορωσια πχ απο οπου καταγομαι την βενζινη την πουλαει αναλογα των αριθμο οκτανιων και οχι αμολυβδη σουπερ κτλ...δλδ πας και λες θελω 98αρα...επαναλαμβανω εκανα χρηση υγρου καθαρισμου συστηματων ψεκασμου και οχι βαλβιδων αφου το διορθωσα...δλδ οι αρρυθμιες δεν θα επρεπε να ξεκινησουν λιγο νωριτερα?????οχι μετα απο 2 χρονια κ 4 μηνες κ 57.000 χλμ???λεω εγω τωρα...
  12. Λοιπον λεει 95 RON(αν δεν κανω λαθος σημαινει 95 οκτανια και οχι 100)...Και ποιο πανω λεει Super unleaded...Συμπερασμα στην γερμανια η λεγομενη 95 RON ειναι τοσο καλη ωστε την λενε Super unleaded..ενω στην Ελλαδα ειναι τοσο νοθευμενη π πρεπει να βαλεις 100αρα....καθαριστικο βαλβιδων οχι ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ!!! Και διαβασα τωρα στη φιαλη λεει καθαριστικο συστηματων ψεκασμου...και πιο κατω λεει δοκιμασμενο σε κινητηρες με υπερσιμπιεστη...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.