Jump to content

gioths170GT

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gioths170GT

  1. Πολυτιμότατες οι πληροφορίες σου... θα ξεκινήσω με πρόγραμμα, εισαγωγή και i/c και βλέπουμε ... Το βλέπω μακροπρόθεσμα.. μάλλον το άλλο καλοκαίρι θα μπορώ να μιλήσω για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ
  2. Ειλικρινά ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
  3. Με ποιο τρόπο μπορώ να διαπιστώσω εάν θα έχω πρόβλημα με τα missfires στην μετατροπή? Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει, μηχανικός ή κάτι τέτοιο που το έχει ξανακάνει, ή έχει ακούσει κανείς? Όσον αφορά το ποσό έχεις δίκιο, απλά πίστευα ότι με κάπου 5000 χιλιάρικα θα βρω κάτι ολοκληρωμένο(μετατροπή) από κάποιον βελτιωτικό οίκο που φαντάζει και πιο αξιόπιστο. Εάν, από ότι κατάλαβα, με aftermarket λύσεις φτιάξω κάτι ανάλογο και πιο φθηνό σίγουρα θα το προτιμήσω. Έχεις κάτι να μου προτείνεις σχετικά με εταιρείες από i/c, πρόγραμμα, εισαγωγή, αντλία κ.τ.λ., ότι άλλο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί?
  4. Το αμάξι είναι του 02/2008... από τα τελευταία δηλαδή. Τι ακριβώς είναι το missfires ? και κάτι αλλό.. το αμάξι έχει DSG. Θα έχω κανένα πρόβλημα όσον αφορά την ροπή..? θα μπορεί να αντέξει το κιβώτιο? Πάντως δίνω μέχρι 5000 ευρώ για μια καλή και αξιόπιστη λύση όπως είπα, δεν θέλω να έχω αβαρίες συνέχεια.
  5. Καλησπέρα, Ψάχνω συμφέρουσες και αξιόπιστες λύσεις για να ανεβάσω την ιπποδύναμη του edition 30 (230 hp). Παρακαλώ όποις γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ας ρίξει ιδέες στο τραπέζι.. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Πιστεύω πως μια ιπποδύναμη κοντά στα 350 άλογα θα ήταν υπερ αρκετή. Έχω ήδη στο μυαλό μου τον βελτιωτικό οίκο Oettinger που με 4.500 Ευρώ φτάνει το αυτοκίνητο στα 330 άλογα.
  6. Ξέχασα να πω ότι τώρα ... έχω ένα Edition 30 αλλά δεν έχει σημασία... Μετά από όλα αυτά εάν δεν έχεις αλλάξει άποψη ... μπορώ να μάθω εάν ενδιαφέρεσαι για όλο το πακέτο. Να ξέρεις ότι τέτοιες ολοκληρωμένες μετατροπές κάνουν πολλοί λίγοι ... μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ..
  7. Φιλαράκι είχα και εγώ κάποτε ένα FSI 1.6 και όπως κατάλαβαίνεις δεν πήγαινε. Είπα να αλλάξω μοτέρ ... το αυτοκίνητο θέλει μοτέρ, σασμάν, πλεξούδα, εγκέφαλο, καντράν, ψυγείο, ημιαξόνια, εξάτμιση και φρένα. Θέλει περίπου τρεις εβδομάδες για να γίνει... Πρέπει να μπει σε συνεργείο για την μετατροπή, μετά να μπει σε ηλεκτρολόγο και τέλος να μπει στην αντιπροσωπεία για τους κωδικούς, immobilizer και τέτοια, γιατί δεν παίρνει μπροστά. Εμένα μου στοίχησε 8 χιλιάρικα όλο αυτό, κομπλέ για ένα μοτέρ Gt 170 άλογα με 17.500 χλμ. του 2007. Τώρα για ένα Gti που θες εσύ θα σου βγεί κάτι παραπάνω για το μοτέρ, όμως δεν θέλεις εξάτμιση και φρένα. Πάντως η μετατροπή γίνεται.
  8. Καλησπέρααα.. Είχα κάποτε ένα Gt και τώρα έχω ένα Edition30. Το intercooler του Gti είναι ίδιο με το intercooler του Edition30 ? Έχω να κερδίσω κάτι εάν το αλλάξω? (Όταν είχα το Gt και έβαλα το intercooler του S3 είχε μεγάλη διαφορά, ιδίως τις ζεστές ημέρες). Τώρα ?
  9. Έχεις δίκιο ...Βρήκα όμως στο Καλογερόπουλο ένα DVD player αρκετά μικρό που συνδέεται με αντάπτορα στο MFD2 και χειρίζεσαι την λειτουργία του απο αυτό .... θα δείξει.. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.
  10. Δυστυχώς κάτω από το υποβραχιόνιο έχω το CD-changer, οπότε ψάχνω για άλλη θέση .. Thank you για τις πληροφορίες. Μήπως γνωρίζει κανείς εάν το DVD player είναι στο κατάλληλο μέγεθος για να μπει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ??
  11. Καλησπέρα.. Έχω το MFD2 με τους χάρτες για DVD(το πήρα πρόσφατα). Βάζω ένα τυχαίο DVD και δεν το παίζει. Μπορεί κάποιος να μου πει τις δυνατότητες της μονάδας και τι χρειάζομαι ακόμη να αγοράσω ... π.χ. για να παίζει mp3, tv tuner, DVD (εάν γίνεται φυσικά). Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.