Jump to content

jsimeon

Members
  • Posts

    437
  • Joined

  • Last visited

About jsimeon

  • Birthday 04/30/1975

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

jsimeon's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αυτο φαντάζομαι ισχύει για όλα τα τουρμπάτα εκτός αν μιλάμε για ρουλεμανάτη τουρπίνα? Σωστά? Ο κομπρέσσορας βγάζει πρόβλημα ή έιναι σκυλί?
  2. Νίκο, σιγουρα θα γίνει μετά συνάντηση...με infected!
  3. Μέχρι την πρώτη αλλαγή ούτε σταγόνα. 15.000 πρωτη αλλαγή σε caσtrol edge 5w-30. Μπήκε και προγραμμα απο 140 σε 200 Στα 20.000 προγραμμα 220+ και στα 22.500 αλλαγή λαδιών , πάλι castrol edge. Μεχρι εκεί ουτε σταγόνα. Σήμερα και με 27.500 βλέπω την στάθμη περίπου 1 με 2 χιλιοστά απο την max ενδειξη (max έδειχνε όταν έκανα αλλαγη). Δεν εχω συμπληρώσει και θα το παρακολουθω να δω αν κατεβαίνει. Η δική μου η περίπτωση με ανησυχεί λίγο γιατί βλεπω ότι δεν υπάρχει θέμα για τους περισσότερους. Και να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο προσέχεται πάρα πολυ και άνοιγμα σε κόφτες μια δυο φορές το 2μηνο.
  4. Λιγο άσχετο αλλά επείδή εδω ξεκίνησε...... Κανονίζετε συνάντηση του γνωστου "Club" του αεροδρομίου...... Για να μαζευομαστε!......"σκουριασαμε".....ανεμενω PM απο τους γνωστους!
  5. Καλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να το βρεις.....λίγο να ψαξεις στο site της Castrol το βρισκεις..... http://datasheets.bp.com/bpglis/lubtds.nsf/technicaldata/800F24E5C80AE701802572AA00352217?OpenDocument Τωρα θα ήθελα να μάθω πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι το κορυφαιο και το καλύτερο, ας μου εξηγήσει καποιος απο το γνώστες και σε ποια χαρακτηριστικα υπερέχει.
  6. Δεν νομιζω να έχουμε την δυνατοτητα να αξιολογήσουμε τα δυο λιπαντικά και να βγάλουμε καποια σωστά και σαφη συμπεράσματα. Απο την άλλη θεωρώ ότι "ψυρίζουμε την μαϊμου" με την συγκριση, αφου και τα δυο πληρούν στο 100% τις προδιαγραφές. Τι να συγκείνεις ? αν έιναι 97% ή 98% σε απόδοση? Δεν έχει νόημα.
  7. Στο ΕΤΚΑ δινει και για τα 2 (GT/TSi) ενα δισκο, αλλά και 1 διαφορετικό. Δεν βγαζω ακρη, αλλά μπορει να φορανε και το ιδιο.BLG 170, BMY 140.
  8. Στα ΟΠΕΛ δυστηχως για τους κατόχους τα υλικά δεν είναι και τα καλύτερα, είναι σφυρηλατα Malhe αλλά δεν αντέχουν (δεν έχω καταλάβει αν δεν αντέχουν πιστονια ή μπιελες). Παντως όσα έχουν σπάσει είχαν λιωμενο πιστονι και στραβωμενη μπιελα. Τώρα τα δικά μας είναι η μπιελα και το πιστονι είναι κατασκευασμένα από σφυρηλατο χάλυβα (forged steel) και επίσης η μπιελα διαστοσιολογικα είναι ίδια με το 20VT. Ο 20vt πηγαίνει μέχρι 40 κιλά ροπή.....
  9. Δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο, απλά ούτε μου αρέσει να έχουμε "δημόσια" συζήτηση με μισόλογα.....δεν βγαίνει άκρη......
  10. Ρε παιδιά......θα μπορέσει κανείς επιτέλους να μιλήσει χωρίς μισόλογα??? Για όνομα.....αν έχεις κάτι να πεις πες το όλο, να βγάλουμε κάποιο νονημα.... και οχι έτσι......γρίφους θα λύνουμε τώρα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.