Jump to content

to_ergaleio

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About to_ergaleio

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

to_ergaleio's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. to_ergaleio

    Service

    Θα ηθελα να ρωτησω κατι ολους οσους εχουν jetta επειδη οπως σας ειπα σκεφτομαι να το αγορασω.... Το σερβις του γενικα ειναι ακριβο? Σε τι τιμες κειμενεται?
  2. Ευχαριστω για την απαντηση... Θα το κοιταξω και τον κινητηρα με τα 140 αλογα αλλα νομιζω οτι αυτος καιει και περισσοτερο... Το αμαξι απο οτι εχω δει φτιαχνεται στο Μεξικο...Ειναι αληθεια μεγαλο μειον αυτο οσο αφορα την αξιοπιστια του? Τι πιστευετε?
  3. Γεια χαρα σε ολους, Δεν ειμαι κατοχος καποιου vw αλλα σκεφτομαι να αγορασω το jetta 1400 με τα 122 αλογα. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας, αν εχετε υποψιν σας για τυχον προβληματα. Δυστυχως δεν ειμαι λεφτας και το αμαξι το παιρνω με δοσεις. Γιαυτο μη μου πειτε για καποιο μεγαλυτερο ή ακριβοτερο. Πειτε μου σας παρακαλω για το συγκεκριμενο μοντελο αν ξερετε κατι. Θελω να παρω ενα στιβαρο και αξιοπιστο αυτοκινητο για εμενα και την οικογενεια μου. Να μπορει να με μεταφερει με σιγουρια και να εχει και μια καλη ενεργητικη ασφαλεια. Δεν θα ηθελα ομως να ειμαι καθε εβδομαδα στο συνεργειο. Το Jetta μου αρεσει πολυ και εχει και πολυ καλους χωρους. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. Κωστας
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.