Jump to content

ioannis00

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About ioannis00

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

ioannis00's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εννοώ τι παραπάνω ενδείξεις έχει ο Plus;
  2. Ξέρεις κανείς ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα στον απλό υπολογιστή ταξιδίου και τον υπολογιστή ταξιδίου plus που υπάρχουν στα VW;
  3. Στο site του περιοδικού Autotriti αναφέρεται ότι σύμφωνα με δικές τους μετρήσεις η τελική ταχύτητα του Jetta 122 PS είναι 182 χλμ. και όχι 199 χλμ. που αναφέρει ο κατασκευαστής. Ξέρει κανείς ποιά είναι η αλήθεια;
  4. Σ' ευχαριστώ. Το σκέφτηκα και γω αυτό που γράφεις (για το 140 PS), αλλά τα οδήγησα και τα δύο και μου φάνηκε ότι το 122 PS καλύπτει τις ανάγκες μου και έτσι αποφάσισα τα επιπλέον χρήματα να τα επενδύσω σε εξοπλισμό ασφάλειας.
  5. Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για την άμεση ανταπόκριση, κάθε άποψη είναι βοήθεια για μένα. Στο πρώτο μου μήνυμα δεν σημείωσα ότι από προαιρετικό εξοπλισμό σίγουρα θα πάρω ESP, προβολείς ομίχλης και πλευρικούς αερόσακκους για τους πίσω επιβάτες (πίσω κάθεται η κόρη μου). Απ' ότι καταλαβαίνω όλοι συμφωνείτε ότι το πακέτο 4 (sight and light pack) είναι το πιο χρήσιμο απ' αυτά. Όσο αφορά στο πολυλειτουργικό τιμόνι, πέρα απ' όσα αναφέρετε, με προβληματίζει και η σχετικά υψηλή τιμή (σε άλλες εταιρίες που έψαξα η χρέωσή του ως προαιρετικού εξοπλισμού είναι πολύ χαμηλότερη). Το συναγερμό και το parkpilot πράγματι μου τα πρότειναν ως δώρο, αλλά μου διευκρίνισαν ότι δεν είναι τα εργοστασιακά. Αυτό με έκανε επιφυλακτικό γιατί έχω διαβάσει σ' αυτό το φόρουμ αρκετά προβλήματα που παρουσίασαν, ιδιαίτερα οι μη εργοστασιακοί συναγερμοί.
  6. Αγαπητοί φίλοι, Σχεδιάζω να αγοράσω ένα Jetta 122PS Highline (το πιθανότερο) ή το αντίστοιχο Golf (λιγότερο πιθανό). Έχω αποφασίσει για τα περισσότερα βασικά ζητήματα, αλλά έχω "κολλήσει" στον προαιρετικό εξοπλισμό. Μου φαίνονται ενδιαφέροντα: 1) To δερμάτινο τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 2) Ο συναγερμός 3) Αισθητήρας παρκαρίσματος με αυτόματη ρύθμιση καθρέφτη συνοδηγού και ένδειξη απώλειας αέρα ελαστικού και 4) Αντιθαμβωτικός κεντρικός καθρέφτης, φωτισμός στα πόδια, αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με αυτόματη ρύθμιση καθρέφτη συνοδηγού, coming home, αυτόματοι προβολείς, αισθητήρες βροχής. Επειδή το budget μου είναι συγκεκριμένο δεν μπορώ να τα παραγγείλω όλα. Εσείς που οδηγείτε αρκετό καιρό τέτοια αυτοκίνητα μπορείτε να με ενημερώσετε ποιά απ' αυτά σας φάνηκαν πραγματικά χρήσιμα και η λειτουργία τους δεν παρουσίασε προβλήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.