Jump to content

Crystallyn

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Crystallyn

User Information

  • Gender
    Female

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

Crystallyn's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Doggy δεν εχω ιδεα καρδια μου! Διαγώνια απο εσας ημασταν και εκτος απο τον Αρη δεν ειδα κανεναν αλλον Βασικα ετρεχα αρκετα οποτε δεν εκανα ουτε την τυπικη βολτα γυρω απο τον χωρο της εκθεσης ΔΕΝ ΕΧΩ 12ΑΡΙ...SEAT DIABLO ΕΧΩ με 670 αλογακια
  2. οχι αλλο topless ΕΛΕΟΣ! να ρθει μπανακι να ρθει φιλε.. επίσης σε περιμενει εσενα και την γυναικα 2ημερο λιτοχωρο (παιζει και σπιτακι) οπου περιλαμβάνεται μπανάκι, και ψησταρια κανονησεεεεεεεεεεε και μπες msn να σου στειλω φωτος της γυναικας! και ΔΕΝ ΕΧΩ 14ΑΡΙ! 12αρι εχω
  3. πρώτον ειμαι φίλη και δεύτερον χαλάρωσε γιατι κάνουμε χιούμορ σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες
  4. και του χρόνου παιδιά με περισσότερο κόσμο στο event. Οσο για το στήσιμο? ποιος ειχε την ιδεα να αντιγράψει τα μπαλόνια που είχαμε? (Αρηηη?)
  5. τι να σου πω.. ολοι μας σχεδον ειμαστε σε ολα τα club.
  6. ναι η ατιμη γυνη.. δεν κρυβομαι με τιποτα πλεον ε ειμαι γραμμενη σχεδον σε ολα τα αδερφικα φορουμ και ερχομαι που και που και spammarw:) ποιος ειναι ο αντρας σου και σε πιο forum απο τα 4?
  7. εγω αν βολεψει θα περασω.. Αρηηηηη θα ρθειτε με την γυνη να σας δω και λιγο?
  8. εγω λεω να αφησεις ησυχο το φορουμ εδω μικρο μου λιονταρακι να ρθεις στα σεατ να σε πειραζουμε απο κει! εδω ειμαι πολυ σεμνο κοριτσι δεν κανει
  9. Σε περιπτωση παντως που θελετε να πιειτε ενα καφεδακι μπορειτε να ρθειτε την Πέμπτη 19/6 στο cosmos παρκινγκ 3 ωρα 19:30 Θα βρεθουμε ατομα απο το Seat club + Seat net οποτε μια και ειμαστε μια φαμιλια ελατε κι εσεις να σας γνωρίσουμε! Αντε Αρούλη να δούμε και το νέο μωρό σου!
  10. χάρηκα για την γνωριμία παιδιά τι κι αν είμαστε από άλλα club..η οικογένεια είναι η ίδια Doggy εισαι όλα τα euro και θα τα πουμε συντομα Αθηνα (να φερω και μπουγατσα για τον Θοδωρή?) Αρη/Ιωαννα θα βρεθούμε για coffee soon Τωρα να πω την αληθεια δεν κρατησα ονοματα, παντως οι κάτοχοι του καμπριο και του σκαθαριού ειναι φοβερα τυπακια! ps. εσυ που ακους Iron maiden... xoy xoy to 666!
  11. Γεια σου Αρηηηη
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.