Jump to content

grgkots

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About grgkots

  • Birthday 08/28/1979

Contact Methods

  • MSN
    grgkots@yahoo.gr
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

grgkots's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πραγματικά κουκλί! Να το χαίρεσαι!!! Δεν μου λες, ο προφυλακτήρας πόσο σου βγήκε και από που τον πήρες? Α και ξέρει κανένας να παίζει καμια φάση να μπορέσουμε να βάλουμε και τα προβολάκια μας σε αυτόν?
  2. Με καθαρη βενζινη δεν υπαρχει προβλημα για το χρωμα του αυτοκινητου??? Γιατι βαφανε την οικοδομη πανω απο το τουτου μου και εχει σε κατι σημεια ασπρες πιτσιλιες... Α, και τι εννοουμε οταν λεμε καθαρη βενζινη?
  3. Καλα μπαινει διλιτρο σε αυτο το μοντελο??? Μαλλον αδικα εδωσα την πρωτη μου αγαπη...
  4. Δικιο εχεις. Βεβαια απο οτι θυμαμαι γιατι το ειχα ψαξει κι εγω και να μπαινει ο κινητηρας, δεν μπορεις να βγαλεις αδεια απο το μηχανολογικο για αυτον τον κινητηρα... Τωρα πως γινεται αυτο ενω βγαινει το μοντελο και με 1800cc δεν το πολυκαταλαβαινω... Εγω παντως για να ξεμπερδευω το πηρα GTI εργοστασιακο !!! Για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να παρεις στο 2310 330500 και θα σου λυσει τις αποριες ο Σωκρατης Παντελιδης στη Nothelle.
  5. Ρε παιδια τη διαφορα εχουν αυτα που λεγονται angel ayes απο τα κανονικα??? Και αυτη η γραμμη τερμα πανω στη φωτο ειναι το φλας???
  6. Τωρα ειδα το μηνυμα σου. Σε ευχαριστω πολυ! Θα παω να το ψαξω αυριο και θα σας ενημερωσω για τιμες.
  7. Ναι ρε παιδια. Ξερει κανενας κατι; Ειναι ψιλοχαλια με τη σιτα στο κεντρο και τα πλαστικα κατω στον προφυλακτηρα...
  8. nikolaki ποια ειναι η σελιδα που βρηκες τις φωτογραφιες;
  9. Εννοειται πως θα προσεχουμε για τις γρατζουνιες λιγο παραπανω... Που ακριβως ειναι αυτος; Μπορουμε να εχουμε κανενα τηλεφωνο ή καμια διευθυνση; Ευχαριστω πολυ παιδια.
  10. Παιδια καλησπέρα! Ειμαι ο Γιωργος απο Θεσσαλονικη και ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας καθως ειμαι κατοχος VW τα τελευταια 6 χρονια. Για το club ειδα απο την εκδηλωση που εγινε στη Θεσσαλονικη την περασμενη Κυριακη. Λοιπον ξεκινησα με ενα μεταχειρισμενο Polo 1.4 16v (6n) το 2002 και η φυσικη εξελιξη ηταν το Polo GTI (9N3) Συγχαρητηρια για το site σας και απο περα θα τα λεμε συχνα!
  11. Παιδιά καλησπέρα. Είδα το club σας στη συνάντηση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και είπα να γραφτώ κι εγώ στην παρέα του forum. Έχω το Polo GTI 9N3 και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είδα αρκετά αυτοκίνητα στην εκδήλωση με μαύρες ζάντες και πιστεύω ότι θα ταιριάζουν πάρα πολύ στο μαύρο Polaki μου! Έχω τις εργοστασιακές 16" (που φοράει και το Golf V GTI σε 17") και επειδή άκουσα ότι γίνεται να τις βάψω θέλω να ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό ... Δηλαδή κόστος, αποτέλεσμα, και αν αντέχει στο χρόνο (αν δηλαδή χαλάει το χρώμα με τον καιρό ή τα πλυσίματα). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.