Jump to content

hoyas

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About hoyas

  • Birthday 07/03/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

hoyas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Στις λακούβες έχω πρόβλημα και κοπανάει αρκετά. Το σκέφτηκα για να βάλω και εγώ κάτι μεταξύ παρμπριζ και κονσόλας αλλά δε ξέρω μήπως το επιβαρύνω κι άλλο. Ό ήχος ακούγεται πάνω από το ταμπλώ. Η βίδα εσένα που ήταν?? Για να ξηλώσεις το ταμπλό φαντάζομαι πρέπει να βγουν τιμόνι, όργανα κτλ. Υπάρχουν πουθενά αλλού βίδες (εκτός των πλαϊνών στις πόρτες) που μπορώ να δω μήπως θέλουν σφίξιμο? Μου έχει σπάσει τα νεύραααααα το polaki αλλά τι να κάνω που του έχω αδυναμία
  2. Χαιρετώ και πάλι. Κάτοχος ενός 6n και αντιμετωπίζω πρόβλημα στο ταμπλό μιας και κοπανάει συνέχεια στο κέντρο του. Απ' ότι κατάλαβα έχουν σπάσει οι βάσεις που το συγκρατούν. Ο μάστορας που το πήγα μου είπε ότι μπορεί να το φτιάξει με πατέντα αλλά ήθελε 250€ εργασία. Και εαν τυχόν η ζημιά δεν είναι επισκευάσιμη νέο ταμπλό. Επειδή οικονομικώς δεν ειμαι διατεθειμένος να δώσω τόσα, υπάρχει κανένας συνάδελφος να δώσει οδηγίες για το πως μπορώ να φτάσω τη ζημιά και τι μπορώ να κάνω για να μη χτυπάει? Ευχαριστώ.
  3. Το ράγισμα είναι του ενός χιλιοστού, ξεκινάει από την άκρη και δε μπορώ να καταλάβω πόσο μήκος έχει γιατί καλύπτεται από το μεταλλικό πλαίσιο. Φαντάζομαι ότι ακόμα δε παρουσιάζει πρόβλημα λόγω φλάντζας. Αξίζει το κόπο για μεταχειρισμένο? Δεν είναι επίφοβο?
  4. Καλημέρα στην ομάδα. Κάτοχος ενός polo 16v του '99 και σε πρόσφατο έλεγχο διαπίστωσα ότι έχει ραγίσει η πολλαπλή εξαγωγή. Δεν διαπίστωσα να χάνει αέρα από κάπου (ακόμα) και δεν κάνει κάποιο περίεργο θόρυβο. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να την έχει αλλάξει και ποιό είναι το κόστος περίπου? Να βάλω τη μαμίσια ή να βάλω χειροποίητη? Υπάρχει περίπτωση να μου παρουσιάσει άμεση ζημιά και κατά πόσο χάνει απόδοση ο κινητήρας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Καλημέρα σας, είμαι ο Γιάννης 27 Ιουλίων και περίφανος κάτοχος ενός polo 6n '99 16v. Χαίρομαι που τα λέμε έστω και αργά μιας και παρακολουθώ καιρό το forum χωρίς να είμαι ενεργό μέλος. Ετοιμαστείτε για καταιγισμό ερωτήσεων μιας και το polaki έχει αρχίσει και ζητάει!!
  6. Χαιρετώ την ομάδα!! Παρακολουθώ καιρό το forum και να που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να ζητήσω τη γνώμη σας. Είμαι κάτοχος ενός polo 6n2 '99 και το τελευταίο καιρό μου παρουσιάζει το γνωστό θέμα με τη πτώση στροφών. Όταν έχω ανοιχτό το a/c και σταματάω υπάρχει μια κάθετη πτώση των στροφών με αποτέλεσμα να σβήνει το αμάξι. Είναι κάτι που δε συμβαίνει συνέχεια μεν αλλά τις περισσότερες φορές. Και αν δε το κάνει τότε τρεμοπαίζει στις 900 στροφές μέχρι να σταθεροποιηθεί. Είναι θέμα πεταλούδας βρε παιδιά ή έχει να κάνει με τίποτα άλλο? Αξίζει να τη καθαρίσω μόνος ή να πάω σε μάστορα για να είμαι σίγουρος, και αν πάω πόσα θα μου πάρει? Ευχαριστώ, Γιάννης.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.