Jump to content

tassi

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About tassi

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

tassi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. υπαρχει μτχ και ανακατασκευης.με δυνατοτητα γραναζωματος και βιδες στο διαφορικο.
  2. 2103453081 αν δεν εχεις βρει ακομα παρε με να σε βοηθησω
  3. μια τελευταια κουβεντα θα πω γιατι οι πονηροι οι εξυπνοι και οι παντογνωστες αυξανωνται και πληθαινουν σε αυτην την χωρα.φερε μου 02b -02j η 02s να το φτιαξω και αν τριξει ξανα ταχυτητα θα το φτιαξω τσαμπα............οσο για το συγχρονιζε δεν προκειται να στο πω γιατι εκ των προτερων αμφισβητεις χωρις να εχεις δει και χωρις να ξερεις.οσο για το 02q και το 02m ρωτα τους ταξιτζηδες.
  4. για την συγκεκριμενη βλαβη μιλαω.για τριξιμο 1ης-2ης ταχυτητας.οχι για ολο το σασμαν.δεν ξερω τι προβλημα μπορει να σου βγαλει στην πορεια.πυρο διαφορικου-ρουλεμαν.κ.τ.λ.
  5. αλλαγη εργοστασιακου συγχρονιζε με ενισχυμενο.
  6. Επεμβενω οχι με σκοπο την διαφημιση και την προβολη μου αλλα για να σας βοηθησω σε οτιδηποτε ανησυχιες- προβληματισμους εχετε.Καταρχας ποιο ειναι το προβλημα με το υπαρχον κιβωτιο?δευτερον ολα τα συγχρονισμενα σασμαν εχουν συγχρονιζε σε ολες τις ταχυτητες,εκτος οπισθεν ,μερικα πλεον εχουν και στην οπισθεν,τριτον το σασμαν του gti κουμπωνει στο gt αλλα θελει αρκετα περιφερειακα πραγματα και εχει αρκετη διαφορα στο βημα και δεν θεωρειτε και περισοττερο αξιοπιστο απο του gt.
  7. ΣΠ.ΠΑΤΣΗ 42 ΤΗΛ 210 3453081 ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ
  8. γεια σας! σπυρου πατση θα βρεις
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.