Jump to content

nightelf25

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About nightelf25

  • Birthday 08/28/1981

Contact Methods

  • MSN
    npanagos@live.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Recent Profile Visitors

1,918 profile views

nightelf25's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα φίλε μου και καλως ήρθες. Εγώ τον Αύγουστο του 2007 πήρα το Polo μου μοντέλο 2005 με 18.000 χιλιόμετρα. Χωρίς προβλήματα, το πήρα 9.000 ευρώ. Είναι 1400 κυβικά 75 άλογα και ολοκαίνουργιο.... Από μάντρα.
  2. Τελικά παιδιά έβαλα τα KAYABA ημίσκληρα και ελατήρια H&R 35mm και έδειξε πολύ το αμάξι.... Όσο για σινεμπλόκ έγιναν και αυτά αλλαγή όπως και τα ημίμπαρα. Τώρα πια το αμάξι πάει πολύ καλύτερα από οτι πριν (φυσιολογικό).
  3. Καθημερινή χρήση, και με ταχύτητα μέχρι 100 - 120.... απλά έχουμε λακούβες στη Μυτιλήνη σε σημείο που κάνεις φραπέ!!! :huh: :blink: Μου προτείνανε και τα αμορτισέρ του seat ibiza sport. Μπορούν να μπουν?
  4. nightelf25

    Kayaba

    Καλησπέρα στο Φόρουμ. Μια ερώτηση? είναι καλά τα Kayaba?? http://tpauto.gr/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=21612 Αυτά σκέφτομαι να βάλω στο Polo μου (9ν) γιατί τα μαμά πάπαλα!!! (Α ρε Μυτιλήνη!!!!!!!!!!!!) Το θεμα μετακινηθηκε εδω.
  5. Κανονίζουμε συνάντηση το Σάββατο για καφέ στη Μυτιλήνη??
  6. Δουλειά!! ¶λλοι κάθονται στο μπαλκονάκι του Αντώνη!!!
  7. To άσπρο Polo 9ν με Αθηναϊκές πινακίδες είμαι εγω από Μυτιλήνη!!! Νίκος στο όνομα.
  8. Καλημέρα κ εγώ από Μτιλήνη είμαι.. κ μένω στη Μυτιλήνη.Είχα ψιλοχαθεί λόγω δουλειάς, αλλά θα προσπαθήσω να βλέπω κ το φόρουμ.
  9. Καλησπέρα! Μόλις γράφτηκα στο VW-CLUB από Μυτιλήνη! ΟΝΟΜΑ: ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΚΙΑ: 27 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: POLO 9N ΑΣΠΡΟ ΖΑΝΤΕΣ+ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ: ΜΟΜΟ 15'' ΚΑΙ BRIGENSTONE ΛΑΣΤΙΧΑ Θα ανεβάσω και φωτό τις προσεχείς ημέρες! Καλώς σας βρήκα και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω όσο με βοηθήσατε και εσείς σε κάποια θέματα για ICE!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.