ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΑ SPOILER GTI.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΕς, ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ, ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΟΥ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΚΙΟΛΑΣ
τις εχει δει καποιος αυτες ρε παιδια το θεμα ειναι οτι εχουν ET51 KAI 5X112 KAI 18H2X7,5J. ΣΤΟ ΕΤΚΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΟΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΖΑΝΤΕΣ? ΤΙ ΛΕΤΕ>?
παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες.
θελω να μου κανετε μια χαρη. θελω καποιος που εχει τις γνησιες ζαντες να μου βγαλει μερικες φωτογραφιες απο το εσωτερικο τους να τις εχω ως αποδειξη και ας ανβασει τις φωτογραφιες στο forum.
γεια σε ολους,
σκεφτομαι να αγορασω τις παρακατω ζαντες απο golf v gti 18 ιντσων.
μεσα γραφουν : ET 51 ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ mc , max load 675kg, PCD 5x112, F281 18H2X7,5J, MADE IN PR.C
δειτε και στη φωτο παρακατω και πειτε μου
παιδια καλησπερα!
πως μπορω να δω αν ειναι γνησιες καποιες ζαντες απο golf v gti?
υπαρχει κατι που μπορω να δω π.χ. καποιο σημαδι χωρις να πρεπει να ξεβιδωσω την ζαντα?
paidia kalhspera
poia einai h gnwmh sas gia thn parakatw anartisi? einai ry8mizomenh kai mazi me elathria moy thn afhnei 500 k kati einai kala?
http://tuningart.de/SITE/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=56〈=de
αυτο ειναι το golfaki μου... μια μικρη αναβαθμιση στο προγραμμα του κινητηρα διαφορα τρικ απο το section "how to's" του forum
cruise control,
footwell lighting,
auto lock doors,
turn lights via fog lights,
footrest και pedals gti,
rear spoiler gti βαμμενο μαυρο στο χρωμα του αυτοκινητου,
led στο εσωτερικο και στην πινακιδα
και συντομα θα βαλω φιμε τζαμια αλλαγη ζαντων και αλλαγη εξατμισης απο downpipe ως και καταλυτη
ναι οκ αλλα εχει πολλη διαδικασια να βαλω στισ πισω πορτες. και μονο ενα ηχειο η ενα twitter. με την διαφορα οτι δεν θα ακουγονται δυνατα και θα υπερκαλυπτονται απο τα μπροστινα. επισης δεν ξερω τι μεγεθος πρεπει να εχουν στισ πισω πορτες. εχεισ να προτεινεις κατι?
γιατι οχι στην εταζερα? τι κερδιζω αν τα βαλω στις πισω πορτεσ?
επισης δεν ξερω τι διαμετρο πρεπει να εχουν.... εχω μια εκπτωση στο e-shop. εχετε κατι υποψιν απο εκει?
για πισω στην εταζιερα λεω να βαλω αυτα τα ηχεια..... ακουω γνωμες
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659359
η αυτα?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659357
εσεις τι λετε?
παιδια καλησπερα, σκεφτομαι στο golf v gt sport me to rcd 300 me mp3 να βαλω εναν ενισχυτη.
αγορασα εναν ανταπτορα απο high input se low output που βγαζει πλεον rca. απο εκει θα περασω 2 διπλα rca (1 για τα 2 πισω ηχεια και ενα για ενα μελλοντικο sub.
σκεφτομαι επισης να περασω απο την μερια του συνοδηγου τα σηματα και απο την μερια του οδηγου το ρευμα. την γειωση πισω απο την πλατη των πισω καθισματων. το προβλημα μου ειναι το remote του ενισχυτη καθως με το πολυμετρο μου μετραω παντα ρευμα στα δυο καλωδια στο πισω μεροσ του rcd 300. καθως σε μενα λειτουργει ακομα κα χωρις κλειδι. σκεφτηκα λοιπον να παρω το remote απο το ρευμα του αναπτηρα καθως αυτος δεν λειτουργει οταν γυριζω στο off το κελιδι ακομα κα οταν το βγαζω απο τη μιζα.
θεωρειτε οτι θα μπορεσουν ολα αυτα να λειτουργησουν?
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.