Jump to content
danichro

10.000.000 οχήματα απο την Scoda

Recommended Posts

Το 10.000.000οστό όχημα της παρήγαγε στις 13 Ιουλίου η Scoda, μέλος του Group VAG.Το όχημα ηταν ένα Octavia Combi 2.0 Tdi.Η εταιρία παρήγαγε το πρώτο της όχημα το 1905 στην Τσεχία.Το 1991 εισήλθε στο group της μαμάς Volkswagen...

Απο μένα πάντα τετοια γιατί πιστέυω πως η εταιρία με αυτοκίνητα τύπου Octavia RS , Fabia , Yeti έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινου και δίνει μια ιδιάιτερη νότα στο προσιτό κομμάτι του group.

2060714.004.1M.jpg

Edited by danichro
Link to comment
Share on other sites

συμφωνω και επαυξανω!! ειδικα μετα τα πολλα και διαφορα δειγματα αψογων αυτοκινητων που ετυχε να δω και να οδηγησω δεν θα ειχα κανεναν ενδοιασμο να αγορασω το επομενο μου αυτοκινητο απο αυτην.

Link to comment
Share on other sites

Το αξίζει, μιας και κάθε άλλο εκτός από προβλήματα έχoυν τα Skoda (που και που παρακολουθώ το forum του Skoda-club).

Link to comment
Share on other sites

Guest kathgti

H αλήθεια είναι από την στιγμή που μπήκε η Skoda στο vag group αναβαθμίστηκε σαν brand name και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού αρκετά γρήγορα...... :D;)

Link to comment
Share on other sites

Μα είναι λογικό. Αφού πλέον παίρνεις ένα vw με το brand τις skoda απλός ! Τα octavia τα rs τα 4αρια είχαν ανάγλυφο στο μοτέρ το σήμα τις audi !!!

@To post μεταφραστηκε στα Ελληνικα.

Edited by konstantinos passat
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.