Jump to content
polaros

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ!

Recommended Posts

Παιρνω το θαρρος να ζητησω την βοηθεια σας μιας και εχω δει σε πολλες συζητησεις οτι οι συμβουλες και οι οδηγιες που δινετε βοηθανε πολυ(προλογος)...μπαινω στο κυριως θεμα ,λοιπον σε μια προσπαθεια που εκανα για να φτιαξω το εξωτερικο μερος απο το αμαξακι μου απευθυνθηκα σε εναν ανθρωπο ο οποιος εδειξε οτι μπορει να με βοηθησει.με τα πολλα πολλα το αμαξι μου τωρα στα φτερα που το εχω φουσκωσει εχει σκασει ο στοκος απ οτι εχω καταλαβει και τα spoiler επισης...για τον πισω προφυλακτηρα δεν το συζητω καθολου θελει αλλαγη γιατι εχει σπασει ολος...σε περιπτωση που εχει σκασει οντως ο στοκος τι πρεπει να κανω?????τι ηθελα και εμπλεκα!!

Link to comment
Share on other sites

Guest dubbeR_Stoilas

Πάντα έτσι κι αλλιώς όταν γίνονται τέτοιες δουλειές, αργά ή γρήγορα έχεις σπασίματα. Αλλά από ότι καταλαβαίνω εσύ έχεις πρόβλημα από πολύ νωρίς.

Link to comment
Share on other sites

Bασικά το ιδιο πρόβλημα εχω και εγω, μετά από τοσα βαψίματα και στοκαρίσματα ο προφυλακτύρας φτύνει το χρώμα. Ετοιμάζομαι να πάρω άλλον καινούργιο.

Link to comment
Share on other sites

Guest dubbeR_Stoilas

Εσένα δεν θα έπρεπε να το κάνει, στου polaros όμως που έχει "χτίσει" πάνω στο αμάξι είναι λογικό.

Polaros μπορείς να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες?

Edited by dubbeR_Stoilas
Link to comment
Share on other sites

και δεν νομιζω να χρειαζεται αλλαγη προφυλακτηρα κατερινα.ενας καλος βαφεας δεν θα βρει καμια δυσκολια να στον ξυσει και να τον ξαναπερασει εναν στοκο πιστολιου ωστε να τον ξαναβαψει.μην δινεις και τσαμπα λεφτα!!

Link to comment
Share on other sites

με το παραμικρό ρε σεις γίνεται κομματάκια ομως, και πετάει ολο το χρώμα B) .τεσπα θα το πάω ετσι και αλλιως στον κ. Δήμο να το δει και να μου πει από κοντά.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν υπάρχει ο σωστός και παράλληλα ακριβός τρόπος για να φτιάξεις φουσκώματα και ο λάθος και φθηνός. Αν ο φανοποιός ήταν σωστός θα πρέπει να σου είπε λεπτομερειακά και για τους 2. Δώσε μας μερικές πληροφορίες και κυρίως φωτογραφίες.

Τώρα αν είναι αυτό που φαντάζομαι ή θα το επισκευάσεις με τον ίδιο τρόπο και θα κάνεις την ίδια δουλειά κάθε 8μηνο ή θα τα ξηλώσεις όλα και θα το κάνεις όπως πριν ή θα ξηλωθείς πολύ περισσότερο και θα τα φτιάξεις όπως πρέπει.

Sorry ξέρω δε θα σου αρέσει αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

θα ανεβασω φωτογραφιες για να καταλαβετε τι εννοω αλλα δεν ξερω αν θα φαινεται γιατι ειναι μικρα σκασιματακια αλλα πολλα!!οπως ειπε και o bit για τους δυο τροπους που υπαρχουν εγω διαλεξα τον "φτηνο" αλλα αν ηξερα οτι θα γινοταν τετοια δουλεια θα προτιμουσα την ακριβη λυση απο το να βλεπω το αμαξι μου σ αυτην την κατασταση!!!στο μπουρναζι το εφτιαξα το οποιο μαγαζι λεγοταν gjrd ειπα λεγοταν γιατι τωρα ο τυπος εχει εξαφανιστει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.